Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Magisk utsikt over Gardasjøen

 • Solreiser
 • 3, 4 eller 7 netter
 • Limone Sul Garda
pris fra kr 4 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo under solen blant sitrontrærne ved Gardasjøen, inkludert halvpensjon, leiebil og fly!

Bo ved en av Italias største og vakreste innsjøer på din neste solferie! Landet hvor livet er herlig er best kjent for den enestående naturen, fantastisk mat og lidenskapelige gemytter. Ved Gardasjøens bredder ligger ditt hotell kun en kort spasertur ned til vannkanten, slik at du kan velge å nyte ferien ved bassengkanten eller med utsikt mot det glitrende vannet, sitrontrær og olivenlunder i omgivelsene. La deg fortrylle av Italias skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel La Limonaia: 3, 4 eller 7 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Bergamo (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Gratis parkering (ved tilgjengelighet)
 • Tilgang til svømmebasseng med solsenger og parasoller (avhengig av været)
Sitrontrær & utsikt ved Gardasjøen

La deg forføre av de romantiske fjellandskapene, de dype grønnkledde dalene og slingrende veier i Gardasjøens omgivelser - sett deg i leiebilen og oppfyll din italienske drøm. Ved siden av veien svaier sitrontrær og den enestående utsikten over Italias største innsjø. Området lokker til seg mange besøkende hvert år, og dette er et perfekt sted for både korte og lengre bilturer med vinduet nede. I tillegg til de mange naturfenomenene lurer det vingårder rundt annenhvert hjørne, og både små og store italienske byer er kun en kjøretur unna.

Du bor nærmere bestemt i fiskerbyen Limone på Gardasjøens nordvestre strand, blant sitrontrær og hyggelige hager. Byen likner mest en søt labyrint fylt med pittoreske kaféer som byr på cappuccino i vårsolen eller et deilig glass rødvin ved solnedgang.

Hotel La Limonaia

 • Hotel
 • Limone Sul Garda, Italia
pool

Deres hotell er plassert i et rolig område omgitt av en stor park med olivenlunder, oleandere og sypress trær ved den storslåtte Gardasjøen i Italia. Hotellet ligger bare 100 meter fra vannkanten og 1 km fra sentrum av Limone, på toppen av en ås i nærheten av hovedveien. Feriestedet har fantastiske omgivelser, inkludert sin egen naturlige foss.

Restauranten serverer deilig italiensk og internasjonal mat, samt at de har en velfylt vinkjeller med fantastiske italienske viner. Pizzeriaen er åpen til 22.00 og baren er åpen til midnatt. Hotellet har et innendørs- og utendørssvømmebasseng og solsenger hvor du kan nyte lange dager.

Velværesenteret tilbyr klassiske og moderne skjønnhetsbehandlinger. Her finner du tyrkisk bad med varmerom, tyrkisk bad med Laconicum, sauna, tropiske dusjer og Kneipp bad. Det er også et solstudio, treningssenter og innendørsbasseng med boblebad og fontener.

 • +4
Les mer
Standard room

Dobbeltrom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne dobbeltrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Maks 2 voksne per dobbeltrom.

Triple room

Trippelrom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne trippeltrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Minst og maks for to voksne og et barn (0-16 år) per trippeltrom.

quadrupla

Firemannsrom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne firemannsrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Minst og maks for to voksne og to barn (0-16 år) per firemannsrom.

Våre tips
Se på kart
 • En gastronomisk reise

  Langs Gardasjøens sørlige del finner du denne omtalte restauranten som er ekspert på italienske paninis som de fyller med kjøtt, ost og lokalldyrkede grønnsaker.

  Italiensk restaurant Marco e Daniela Time Italiensk restaurant
 • Historisk filosofi

  Denne bygningen er oppkalt etter den store forfatteren Gabriele D’Annunzio og er utrustet med blant annet et amfiteater, en stor sal og en koselig hage. Et besøk her får en til å forstå hvor stor påvirkning denne mannen har hatt på italiensk poesi.

  Turistattraksjon Il Vittoriale degli Italiani Turistattraksjon
 • En by med en kirke

  I Albisano finner du en stor kirke, og foran den kan du sette deg ned på en benk og nyte den panoramiske utsikten over Gardasjøen. Få turister finner denne stedet som forutenom en vakker utsikt byr på en koselig liten by.

  Landsby Albisano Landsby

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 16 i et Trippelrom
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 16 i et Firemannsrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per opphold
Barn fra 12-16 år gamle: får en rabatt på 30% rabatt per opphold
Barn fra 6-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Gardasjøen ligger nord i Italia ved byen Verona. Limone sul Garda ligger på den nord-vestre siden av sjøen i nasjonalparken Parco Regionale dell'Alto Garda. Hotellet ligger mindre enn 1 time unna sentrum av Limone og 100 meter fra sjøen. Nærmeste flyplass er Bergamo i Milano, og fra her er det ca. 1,5 t med bil til Limone Sul Garda.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret