Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Magisk utsikt over Gardasjøen

 • Solreiser
 • 4 eller 7 netter
 • Limone Sul Garda
pris fra kr 2 839
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo under solen blant sitrontrærne ved Gardasjøen i 3, 4 eller 7 netter på Hotel La Limonaia inkl. halvpensjon og fly t/r!

Bo ved en av Italias største og vakreste innsjøer på din neste solferie! Landet hvor livet er herlig er best kjent for den enestående naturen, fantastisk kulinari og lidenskapelige gemytter. Ved Gardasjøens bredder ligger ditt hotell kun en kort spasertur ned til vannkanten, slik at du kan velge å nyte ferien ved bassengkanten eller med utsikt mot det glitrende vannet, sitrontrær og olivenlunder i omgivelsene. La deg fortrylle av Italias skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 7 netter på Hotel La Limonaia
 • Halvpensjon: Frokost & middag
 • Leiebil
 • Fly t/r Bergamo (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis parkering
 • Fri tilgang til svømmebassengområdet
 • Solseng & parasol
Sitrontrær & utsikt ved Gardasjøen

La deg forføre av de romantiske fjellandskapene, de dype grønnkledde dalene og slingrende veier i Gardasjøens omgivelser - sett deg i leiebilen og oppfyll din italienske drøm. Ved siden av veien svaier sitrontrær og den enestående utsikten over Italias største innsjø. Området lokker til seg mange besøkende hvert år, og dette er et perfekt sted for både korte og lengre bilturer med vinduet nede. I tillegg til de mange naturfenomenene lurer det vingårder rundt annenhvert hjørne, og både små og store italienske byer er kun en kjøretur unna.

Du bor nærmere bestemt i fiskerbyen Limone på Gardasjøens nordvestre strand, blant sitrontrær og hyggelige hager. Byen likner mest en søt labyrint fylt med pittoreske kaféer som byr på cappuccino i vårsolen eller et deilig glass rødvin ved solnedgang.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hotel La Limonaia

 • Hotel
 • Limone Sul Garda, Italia
view

Deres hotell er plassert i et rolig område omgitt av en stor park med olivenlunder, oleandere og sypress trær ved den storslåtte Gardasjøen i Italia. Hotellet ligger bare 100 meter fra vannkanten og 1 km fra sentrum av Limone, på toppen av en ås i nærheten av hovedveien. Feriestedet har fantastiske omgivelser, inkludert sin egen naturlige foss.

Restauranten serverer deilig italiensk og internasjonal mat, samt at de har en velfylt vinkjeller med fantastiske italienske viner. Pizzeriaen er åpen til 22.00 og baren er åpen til midnatt. Hotellet har et innendørs- og utendørssvømmebasseng og solsenger hvor du kan nyte lange dager.

Velværesenteret tilbyr klassiske og moderne skjønnhetsbehandlinger. Her finner du tyrkisk bad med varmerom, tyrkisk bad med Laconicum, sauna, tropiske dusjer og Kneipp bad. Det er også et solstudio, treningssenter og innendørsbasseng med boblebad og fontener.

 • +4
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne dobbeltrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Maks 2 voksne per dobbeltrom.

Hats on bed

Trippelrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne trippeltrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Minst og maks for to voksne og et barn (0-16 år) per trippeltrom.

Feet

Firemannsrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig og gjennomgående moderne firemannsrom utrustet med behagelige senger, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner. Minst og maks for to voksne og to barn (0-16 år) per firemannsrom.

Med utsikt over Gardasjøen

Et magisk sted som Gardasjøen må ses fra den beste vinkelen, derfor har vi lett frem de beste utsiktene i området.

 • Malcesine - mange mener at den lille byen Malcesine byr på den aller beste utsikten. Du kan ta bilen til taubanen, og taubanen til toppen. Fantastisk!
 • Det finnes et drømmeaktig sted langs veien mellom Torri del Benaco og Albisano, Torr-høyden, og er enkel å finne med bil.
 • I Albisano finner du en stor kirke, foran den finnes det et par benker med panoramisk utsikt over Gardasjøen. Få turister finner dette stedet som forutenom vakker utsikt byr på en koselig liten by.
 • Er du ute etter en utfordring med en liten fottur anbefaler vi gangbanen opp til Rocca, ta med deg gode sko!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Min 1 voksen og maks 2 voksne
Trippeltrom: Min og maks 2 voksne & 1 barn (0-16 år)
Firemannsrom: Min og maks 2 voksne & 2 barn (0-16 år)

Barneseng er tilgjengelig for 5€ per natt

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi koster 10€ for hele oppholdet (7 dager).

Parkering

Gratis på hotellet

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Gardasjøen ligger nord i Italia ved byen Verona. Limone sul Garda ligger på den nord-vestre siden av sjøen i nasjonalparken Parco Regionale dell'Alto Garda. Hotellet ligger mindre enn 1 time unna sentrum av Limone og 100 meter fra sjøen. Nærmeste flyplass er Bergamo i Milano, og fra her er det ca. 1,5 t med bil til Limone Sul Garda.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret