Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Dalarna med naturidyll & fiske

 • Weekendtur
pris fra kr 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt naturidyllen i Sverige! 2 eller 3 netter på Värdshuset Lugnet i Malung inkl. frokost, en 3-retters middag samt fiskekort og lån av fiskeutrustning. Pris er p.p. i rom for 2.

På din lille ferie i skjønne Sverige beundrer du utsikten over stille innsjøer omgitt av rik og frodig skog og små bergtopper som reiser seg i landskapet, som en ekte svensk sommerdrøm! Legg ut på en fisketur blant klare fiskerike vann og nyt fred og ro borte fra bylarm og en hektisk hverdag. På Värdshuset Lugnet i Malung får du i tillegg nyte en deilig 3-retters middag av kokkens valg - unn deg noen avslappende dager i naturskjønne Dalarna!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Värdshuset Lugnet
 • Frokost hver morgen
 • 3-retters middag av kokkens valg
 • Fiskelisens og fiskeutstyr inngår (1 dag)
Malung

I Dalarna finner naturidyll et postkort verdig med skoger, berg og vakre sjøer. Det er det perfekte stedet for vandring, sykling, fiske og naturopplevelser. Värdshuset Lugnet ligger i tettstedet Malung og gjennom byen flyter Västerdalälven som byr inn til spennende utflukter med kajakk. I området rundt vertshuset finnes det godt om vandringsturer av ulike vanskelighetsgrader som alle tar deg gjennom vakker natur.

Värdshuset Lugnet

 • Hotel
 • Dalarnas län, Sverige
värdshuset lugnet

Dette familiehotellet ligger rett ved Västerdalelvens strand og byr på en hyggelig atmosfære med god tilgang til turstier, fiskevann og Malungs golfbane. Personalet hjelper deg gjerne til å bestille ulike aktiviteter og kan også tipse deg om flotte steder å besøke i området. Du vil bli servert frokost hver morgen i tillegg til en 3-retters middag etter kokkens valg første kvelden. Fra hotellets restaurant kan du nyte en flott utsikt over elven.

 • +2
Les mer
bedroom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du vil bli innlosjert på et dobbeltrom, som er utrustet med en deilig seng, TV, gratis WiFi samt et eget baderom med dusj og toalett.

Fiske i Malung

I tilbudet inngår det et fiskekort (for 1 dag) samt lån av fiskeutstyr. Området har over 200 fiskerike sjøer samt Vemforsen og Vesterdalelven der du kan teste fiskelykken.

 • Det finnes mer enn 200 fiskerike innsjøer i området.
 • I tillegg kan du teste fiskelykken ved fiskeplassen Vemforsen, i Västerdalelven og i Albacksdammen nord for Malung.
 • I Västerdalelven kan du fiske bl.a. ørret, gjedde, sik, abbor og vederbuk og i Albacksdammen finner det regnbueørret.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Värdshuset Lugnet. Du inngår en direkte avtale med Värdshuset Lugnet. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 2 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis Wi-Fi.

Parkering

Gratis parkering avhengig av tilgjengelighet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Beliggenhet

Det familiedrevne hotellet ligger i vest-Dalarna, inntil et sjarmerende vannfall. Her finner du enestående naturscener med unike landskap som er karakteristisk for Dalarna. Det tar ca. 3,5 time med bil fra Oslo.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret