Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

En uke i villa med vinsmaking i Toscana

 • Solreiser
 • 7 netter
pris fra kr 12 339
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Begi deg ut på en reise til Toscana i 7 netter på Villa La Grotta**** med leiebil så du kan utforske området, med frokost, vinsmaking, olivenoljesmaking og mer. Fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Vingårder hviler seg i solen, oliven modnes sakte på trærne og en sval bris brer seg gjennom dalene. Landskapet i Toscana er et vidunderlig sted for avslapning i rolige omgivelser. Ta en pause og la tiden stå stille mens du prøver de beste vinene og olivenolje av første klasse. Mellom de mørkegrønne sypressene og duften av sitroner, nyter du en ferie for deg som setter pris på de små tingene.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom eller Junior Suite på Villa La Grotta
 • Frokost hver dag
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Pisa fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Vinsmaking ved Morandi
 • Vinsmaking ved Canto alla Moraia
 • Vinsmaking av Cantalicii på Chianti Hills
 • Organisk oljesmaking ved Morandi
 • Besøk til Borro Slott eid av Ferragamo-familien
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
Under den toscanske solen

I Toscana finner du alle ingrediensene for en perfekt ferie; vakre bakkelandskap, vingårder, førsteklasses gastronomi, romerske ruiner og en kystlinje med sandstrender. San Giustino Valdarno er en klassisk, italiensk landsby i Arezzo-provinsen med ca. 1600 innbyggere. Arezzo er kjent for sin smykkeindustri og er et av de rikeste områdene i Toscana. På denne reisen utforsker du organiske, eksklusive viner på de tre vingårdene Morandi, "Canto alla Moraia" og Cantalicii. Du velger selv når du vil besøke disse i løpet av besøket ditt. Ved Morandi, som ligger ca. 10 minutters kjøring fra hotellet, smaker du i tillegg til deilige viner, organisk olivenolje. Canto alla Moraia, en gammel vingård eid av en nobel familie, kun drøye 10 minutters kjøring fra hotellet, byr på smaking av fem forskjellige viner. På vingården Cantalicii får du en omvisning og smaker på 7 forskjellige organiske viner. Kun 5 minutter unna hotellet ligger Borro Castle, eid av Ferragamo-familien, som ligger i det som er regnet som en av de vakreste og mest sjarmerende landsbyene i Italia. Unn deg en ferie for livsnytere i Italia!

Villa La Grotta

 • Hotel
 • Province of Arezzo, Italia
Skyview

Denne flotte villaen ble bygget på slutten av det 18. århundre av en adelig italiensk familie. Villaen ligger midt i Toscanas hjerte og byr på en fantastisk utsikt utover bakker, vingårder og olivenlunder. Her er det stor mulighet for å nyte livet med massasjerom, en stor hage og et lekkert svømmebasseng. Det er til og med et privat spa med kino, hvor du kan nyte et boblebad med et glass vin og en film til! Den nærmeste større byen er Arezzo, som ligger ca 20 km unna. Det er ca. 140 km å kjøre fra flyplassen i Pisa til Villa La Grotta.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Double Standard

Junior Suite

5 personer | Suite

Villa La Grottas suiter er innredet i klassisk italiensk stil med trebjelker og røde murstensvegger. I tillegg til et soverom og bad, har suitene også et tekjøkken. TV, gratis WiFI og en fantastisk utsikt over Chiantibakkene finner du på alle hotellets rom.

Double room 2

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Villa La Grottas dobbeltrom er innredet i klassisk italiensk stil med trebjelker og røde murstensvegger. Rommene består av et soverom og bad. TV, gratis WiFI og en fantastisk utsikt over Chiantibakkene finner du på alle hotellets rom.

Tips til omgivelser og dagsturer

På denne reisen har du leiebil, slik at du kan utforske området som du vil.

 • Nærmeste landsby er San Giustino Valdarno, som ligger ca. 1 km unna Villa La Grotta. Her finner du butikker og restauranter for en lunsj eller middag hvis du ikke har lagt til halvpensjon eller helpensjon ved bestilling.
 • Seven Bridges Café ligger i San Giustino Valdarno er en koselig café og bar med et stort utvalg av vin og øl. På en varm kveld er det bare å ta plass på uteterrassen. Her får du også gode, italienske småretter.
 • En halvtimes kjøring unna ligger Arezzo som av mange grunner er verdt et besøk: Gå i fotsporene til kunsthistorikeren og maleren Giorgio Vasari, eller besøk markedet i helgen. Her kan du virkelig finne alt du ønsker. Arezzo har også mange kulturelle tilbud, som San Francesco-kirken, den gamle Fortezza Media og katedralen med imponerende glassmalerier.
 • Ønsker du deg en dagstur ligger på Firenze og Siena ikke mindre enn 1 times kjøring unna. Oppdag disse byenes eventyrlige skjønnhet, unn deg en gelato og vandre rundt blant verdensberømte statuer, kirker og kunst.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 10:30

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn til og med 2 år per dobbeltrom.
Min 2 voksne og maks 5 voksne og 2 barn til og med 2 år per Junior Suite.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år får rabatt på hotellet (endelig pris får du på bestillingssiden) og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Ta kontakt med vår kundeservice for en babyseng.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis ved hotellet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Smakinger

Vinsmaking ved Moraia varer i +/- 1 time og består av 2 prøveglass og 1 grappa
Vinsmaking ved Morandi varer i +/- 2 timer og består av 5 prøveglass 5
Vinsmaking ved Cantalici varer i +/- 1 time og består av 5 prøveglass

Alle smakninger befinner seg i gåavstand fra hotellet med unntak av Cantalicii, som ligger ca. 1 time unna.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Den elegante Villa La Grotta har en perfekt beliggenhet i hjertet av Toscana. Den nærmeste større byen er Arezzo, som ligger ca 20 km derfra. Det er ca. 140 km å kjøre fra flyplassen i Pisa til Villa La Grotta.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret