Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

4-stjerners gresk øyferie på Evia

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Eretria
pris fra kr 7 999
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt solen på en 4-stjerners øyferie i Hellas. Tilbring 7, 9 eller 14 netter på Miramare Hotel**** inkl. halvpensjon, transport mellom flyplass og hotell og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Leter du etter et deilig feriemål for 2017? Så reis til en gresk perle, som bare venter på å bli oppdaget: Evia! Øya som ligger utenfor Athens kyst, byr på maleriske landsbyer, vakre strender langs det azurblå havet, greske templer, vinmarker, oliventrær, elver og fjell. Det og mye mer kan du se frem til å oppleve på din ferie på Evia. Du bor på et 4-stjernets hotell, hvor du er omgitt av vakre haver fylt med duftende oliven- og appelsintrær, og hver dag kan du nyte hotellets lokale spesialiteter og slappe av ved bassenget eller den nærliggende stranden. Så pakk badetøyet og solkremen, for den greske solskinnsøya Evia ligger bare og venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9 eller 14 netter i dobbeltrom eller familierom på Miramare Hotel****
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Athen fra Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund eller Kristiansand
 • Transport t/r mellom flyplass og hotellet
 • Velkomstdrink
 • Adgang til vannland
Opdag Evia

Den greske øya Evia er uten tvil en skatt i det azurblå havet utenfor Hellas' østkyst. Øya er et populært feriemål for grekerne, men er for mange andre ennå ukjent. Her kan du få en bit av det autentiske Hellas! Den lange (175 km) øya ligger utenfor ​​Athen, og strekker seg fra Middelhavet til Egerhavet og er etter Kreta den største øya i Hellas. Øya er forbundet med fastlandet via en bro, som gjør den lett tilgjengelig. Landskapet varierer fra uberørte fjell til rullende bakker med furutrær og lange sandstrender, og selvfølgelig har den - akkurat som resten av Hellas - en rik historie, som har satt adskillige avtrykk på øya i dag. I byen Eretria kan du for eksempel finne restene av et amfiteater, som kan dateres helt tilbake til 300 f.Kr. Byen har også en hyggelig promenade med butikker, restauranter, strender og barer, hvor du kan nyte en drink og beundre den vakre utsikten over bukten.

Miramare Hotel

 • Hotel
 • Eretria, Hellas
pool

Det fine fire-stjernede hotellet har en rolig beliggenhet i den sørlige delen av byen Eretria. Hotellet er omgitt av vakre hager fylt med oliven, appelsin og fikentrær. Den vakre bukten med det azurblå vannet er kun 2 km fra hotellet, og er lett tilgjengelig via en underjordisk passasje. Hotellet er kjent for sitt kjøkken, som serverer tradisjonelle greske retter laget på lokale råvarer.

Her finner du også 2 svømmebasseng, en private strand, en tennisbane, en basketballbane, en 5x5 fotball bane og et treningsstudio. Du kan også hvile ut på solsenger under solparasoller og
låne badehåndklær (mot en ekstra avgift). Her får du alt du skulle ønske deg på et 4-stjerners hotell på en gresk øy!

Les mer
room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet er pent innredet i lyst tre og lyse farger. Rommet har en komfortabel seng med 100% naturlig COCO-MAT madrass og et bad med marmor fra øya Skyros. Alle rom har også WiFi, en TV, et kjøleskap, safe og hårføner. Du har dessuten en privat altan med utsikt over hagen.

Familierom

Familierom

3 personer | Rom

Familierommet er pent innredet i lyst tre og lyse farger. Rommet har en god seng med 100% naturlig COCO-MAT madrass og et bad med marmor fra øya Skyros. Alle rom har også WiFi, en TV, et kjøleskap, safe og hårføner. Du har dessuten en privat altan med utsikt over bassenget.

Vi anbefaler

Evia har mye å by på fra vakre landskaper til arkeologiske funn. Her er våre beste tips:

 • Byen Chalkis er porten til Evia og er en overraskende moderne og livlig by. Her vil du finne store torg, smale gater og mange tradisjonelle greske tavernaer og kaféer.
 • Trenger du en forfriskende pause fra byen, kan du besøke et av de mange fossefallene på Evia. Det vakreste fossefallet må sies å være Drimona-fossefallet, som er skjult i skogen mellom landsbyene Agia Anna og Rovies.
 • Du må ikke gå glipp av et besøk i den maleriske byen Kymi. Byen er en av ​​de mest populære byene på Evia takket være den fantastiske utsikten over Egerhavet, den tradisjonelle arkitekturen, og den maleriske havnen og ikke minst den vakre stranden.
Været på Evia

Laveste og høyeste temperaturer på Evia:

Januar: 2°C - 10°C
Februar: 3°C - 11°C
Mars: 4°C - 13°C
April: 7°C - 18°C
Mai: 11°C - 23°C
Juni: 15°C - 27°C
Juli: 18°C - 29°C
August: 18°C - 29°C
September: 15°C - 26°C
Oktober: 11°C - 20°C
November: 8°C - 16°C
Desember: 4°C - 11°C

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 3 voksne
Familierom: Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 barn (0-13 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år får bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-17 år får en rabatt på hotellet avhengig av avreisedato og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

En barneseng er tilgjengelig mod bestilling. Kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i lobbyen.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Halvpensjon

Halvpensjon: Halvpensjon omfatter frokostbuffé og en buffé til middag.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt eller et skilt med ditt navn. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.
Du kan ringe til følgende nødtelefonnummer, hvis du har problemer med å finne deres sjåfør +30 6944 465 081.

Åpningstider av vannland

Åpningstidene av det nyåpne vannlandet vil være fra kl. 11.00 til kl. 17.30.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Miramare Hotel ligger på øya Evia 130 meter fra stranden og 4 km fra sentrum av Eretria. Evia er forbundet med en bro til fastlandet i Hellas, og det er knapt 50 km til Athen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret