• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En pittoresk øyferie på Evia

 • Solreiser
 • 7, 9 eller 14 netter
 • Eretria
pris fra kr 6 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nyt solen på en 4-stjerners øyferie i Hellas. Nyt en ferie inkludert halvpensjon, hotell og fly t/r.

Leter du etter et deilig feriemål for din neste ferie? Så reis til en gresk perle, som bare venter på å bli oppdaget: Evia! Øya som ligger utenfor Athens kyst byr på maleriske landsbyer, vakre strender langs det azurblå havet, greske templer, vinmarker, oliventrær, elver og fjell. Det og mye mer kan du se frem til å oppleve på din ferie på Evia. Du bor på et 4-stjerners hotell, hvor du er omgitt av vakre hager fylt med duftende oliven- og sitrustrær, og hver dag kan du nyte hotellets lokale spesialiteter og slappe av ved bassenget eller den nærliggende stranden. Så pakk badetøyet og solkremen, for den greske solskinnsøya Evia ligger bare og venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • Miramare Hotel : 7, 9 eller 14 netter
 • Med halvpensjon
 • Fly t/r Athen (se tigjengelige flyplassser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Oppdag Evia

Den greske øya Evia er uten tvil en skatt i det azurblå havet utenfor Hellas' østkyst. Øya er et populært feriemål for grekerne, men er for mange andre ennå ukjent. Her kan du få en bit av det autentiske Hellas! Den lange (175 km) øya ligger utenfor ​​Athen, og strekker seg fra Middelhavet til Egerhavet og er etter Kreta den største øya i Hellas. Øya er forbundet med fastlandet via en bro, som gjør den lett tilgjengelig. Landskapet varierer fra uberørte fjell til rullende bakker med furutrær og lange sandstrender, og selvfølgelig har den - akkurat som resten av Hellas - en rik historie, som har satt adskillige avtrykk på øya i dag. I byen Eretria kan du for eksempel finne restene av et amfiteater, som kan dateres helt tilbake til 300 f.Kr. Byen har også en hyggelig promenade med butikker, restauranter, strender og barer, hvor du kan nyte en drink og beundre den vakre utsikten over bukten.

Miramare Hotel

 • Hotel
 • Eretria, Hellas
pool

Det fine fire-stjernede hotellet har en rolig beliggenhet i den sørlige delen av byen Eretria. Hotellet er omgitt av vakre hager fylt med oliven, appelsin og fikentrær. Den vakre bukten med det azurblå vannet er kun 2 km fra hotellet, og er lett tilgjengelig via en underjordisk passasje. Hotellet er kjent for sitt kjøkken, som serverer tradisjonelle greske retter laget på lokale råvarer.

Her finner du også 2 svømmebasseng, en private strand, en tennisbane, en basketballbane, en 5x5 fotball bane og et treningsstudio. Du kan også hvile ut på solsenger under solparasoller og
låne badehåndklær (mot en ekstra avgift). Her får du alt du skulle ønske deg på et 4-stjerners hotell på en gresk øy!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +9
Les mer
room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet er pent innredet i lyst tre og lyse farger. Rommet har en komfortabel seng med 100% naturlig COCO-MAT madrass og et bad med marmor fra øya Skyros. Alle rom har også WiFi, en TV, et kjøleskap, safe og hårføner. Du har dessuten en privat altan med utsikt over hagen.

Familierom

Familierom

3 personer | Rom

Familierommet er pent innredet i lyst tre og lyse farger. Rommet har en god seng med 100% naturlig COCO-MAT madrass og et bad med marmor fra øya Skyros. Alle rom har også WiFi, en TV, et kjøleskap, safe og hårføner. Du har dessuten en privat altan med utsikt over bassenget.

Våre tips
 • Porten til Evia

  Byen Chalkis er porten til Evia og er en overraskende moderne og livlig by. Her vil du finne store torg, smale gater og mange tradisjonelle greske tavernaer og kaféer.

  Landsby Chalcis Landsby
 • En billedskjønn by

  Den pittoreske byen Kymi, eller 'Eegerhavets balkong', er virkelig besøket verdt. Byen er en av ​​de mest populære byene på Evia takket være den fantastiske utsikten over Egerhavet, den tradisjonelle arkitekturen, og den maleriske havnen og ikke minst den vakre stranden.

  Landsby Kymi Landsby
 • Det vakreste fossefallet

  Trenger du en forfriskende pause fra byen, kan du besøke et av de mange fossefallene på Evia. Det vakreste fossefallet må sies å være Drimona-fossefallet, som er skjult i skogen mellom landsbyene Agia Anna og Rovies.

  Turistattraksjon Drymona Turistattraksjon
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 i et Familierom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 2 268 på hotellprisen

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Miramare Hotel ligger på øya Evia 130 meter fra stranden og 4 km fra sentrum av Eretria. Evia er forbundet med en bro til fastlandet i Hellas, og det er knapt 50 km til Athen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret