Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Egen drømmeleilighet i Puerto de la Cruz

 • Solreiser
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 3 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vakre Puerto de la Cruz på Tenerife: Tilbring 7-14 netter i studio inkl. fly t/r og transport.

Svarte vulkanstrender, ville blomster, frodige fjell og dramatiske klipper preger paradisøya Tenerife. Øya er den største av kanariøyene og en himmel for de som ønsker seg en solferie som kombinerer praktfull natur med livlige gater med yndig middelhavsarkitektur. Bo 7 eller 14 netter i egen leilighet i hjertet av Puerto de la Cruz sjarmerende gamleby. Pakk solhatt, solbriller og solkrem, og se frem til årets solferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i studioleilighet på Be Smart Florida Plaza Apartments
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Tenerife og Puerto de la Cruz

Tenerife er den største av kanariøyene og ligger i Atlanterhavet. Akkurat som i de andre kanariøyene, har Tenerife en vulkansk opprinnelse. Den største vulkanen på øyen (og også et av de høyeste fjellene i Spania) er El Teide med sin stolte høyde på 3.718 meter. Tenerife er kanskje mest kjent for sitt yrende kveldsliv, vannsport aktiviteter og rike solskinnsdager, men øyen tilbyr i tillegg en helt spektakulær natur og spennende historie.
Du bor midt Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredje største by og ligger på den nordlige delen av øyen. Byen er omgitt av den grønne og frodige Orotava-dalen og du finner masser av muligheter for vandring og naturrike eventyr.

Be Smart Florida Plaza

 • Leilighet
 • Puerto de la Cruz, Spania
Hotel

I hjertet av gamlebyen i Puerto de la Cruz, og bare 12 minutters gange fra sjøen finner du dette leilighetshotellet som tilbyr fullt utstyrte leiligheter og et utendørsbasseng. I området rundt hotellet finner du alle slags restauranter og barer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
room

Studio med fransk balkong

2 personer | Studio

I dette studioet har du kombinert soverom og stue, et bad med badekar, et fullt utstyrt kjøkken, spiseområde, telefon, TV og safe. Denne leiligheten har fransk balkong.

Studio med terasse

2 personer | Studio

I dette studioet har du kombinert soverom og stue, et bad med badekar, et fullt utstyrt kjøkken, spiseområde, telefon, TV og safe. Denne leiligheten har terrasse.

Studio uten balkong

2 personer | Studio

I dette studioet har du kombinert soverom og stue, et bad med badekar, et fullt utstyrt kjøkken, spiseområde, telefon, TV og safe. Denne leiligheten har ikke altan.

Vi anbefaler

 • Los Gigantes: Tenerife er kjent for å være hjemsted for en lang rekke forskjellige delfiner og hvaler, og fra Los Gigantes havn kan du finne flere bedrifter som tilbyr båtutflukter og som gir muligheter for å spotte dem.
 • Se bemerkelsesverdige Los Gigantes når du er på Tenerife, som er store klipper som stuper ned i det varme vannet i Atlanterhavet fra mellom 985 og 1.967 fot (300 og 600 meter).
 • El Teide: Et unikt landskap av kratere, vulkaner og elver av forstenet lava, omgir den imponerende silhuetten av Teide Volcano som står på 3.718 m. over havnivå. Ta en tur til El Teide, det høyeste punktet på Tenerife, og få deg et styrtrikt natur-eventyr på veien. El Teide har blitt kåret til det beste stedet i Europa for stjernekikking.
 • Port of Garachico og landsbyen Masca: Masca er en av de mest pittoreske delene av øya og ligger i nordvest ved foten av Teno-fjellene. Denne vakre lille landsbyen kan være litt vanskelig å nå, men det er vel verdt reisen, som tar deg gjennom dype raviner, flettet med frodig grønn flora og svingete veier. Naturen på veien er fantastisk, og når du kommer til Masca, er den gripende skjønnheten rett og slett overveldende.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av reisedato og alder. Gjelder kun med 2 fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Be Smart Florida Plaza ligger i Puerto de la Cruz' gamle bydel og kun 12 minutters gang fra havet. Tenerife South lufthavn ligger cirka 90 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret