Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Miniferie for hele familien i Skagen

 • Weekendtur
 • Skagen
pris fra kr 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis over dammen til sommer i Danmark! Ta med din kjære eller familien til Skagen: 1, 2, 3 eller 4 netter i dobbelt-, trippelt-, eller familierom på Foldens Hotel med frokost. En 3. og 4. person bor gratis! Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag sjarmerende Skagen på det hyggelige Foldens Hotel som inviterer deg og dine med åpne armer i vakre omgivelser. Nyt den praktfulle nordjyske natur med lange gåturer langs stranden, dansk hygge du kun finner på et lite feriested i sjarmerende Danmark. Du trenger ikke reise langt for naturidyll og sommerstemning i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 1, 2, 3 eller 4 netter i dobbelt-, trippelt-, eller familierom på Foldens Hotel***
 • Frokost hver morgen
 • Sluttrengjøring
 • Leie av sengetøy
 • Gratis WiFi
 • 3. og 4. person er inkludert i pris
Skagen

Området rundt Skagen er utmerket for en liten sommertur, enten som et stopp på veien mens du reiser på en liten roadtrip for å utforske Skandinavia, eller ønsker deg en liten pause i nye omgivelser med naturidyll, sinnsro og god, gammeldags dansk gjestfrihet. Når du befinner deg i Skagen er en tur til Danmarks nordligste punkt Grenen selvfølgelig en sikker vinner, men området har mye å by på for alle uansett alder og interesse. Nyt den vakre og urørte naturen på en vandring blant sanddynene til den enestående tilsandede kirken, eller nyt et godt øl med tradisjonell, dansk mat. En sjarmerende sommeraften finner du i Skagen!

Foldens Hotel

 • Hotel
 • Skagen, Danmark
Foldens Hotel

Foldens Hotel ligger i sentrum av Skagen i gåavstand til Skagen Station, butikker, severdigheter og ikke minst, den skjønne stranden. Hotellet består av Foldens Hoved Hotell og flere andre hus med rom og leiligheter like i nærheten. Alle familierom ligger ved siden av hovedhotellet i Foldens Hotel 2, hvor det også er en hyggelig restaurant med danske retter på menyen. Leilighetene ligger få minutters gange fra Foldens Hoved Hotel. Du får servert din frokost på hovedhotellet, hvor resepsjonen også er. Hotellet består av tilsammen fire bygninger. Når en reisende kommer til hotellet, vil betjeningen i resepsjonen se om bestillingen er for bygning 1, 2 eller 3 avhengig av rommet som er bestilt. Alle bygninger ligger innen 2 minutters gange fra hovedhotellets adresse som nevnt i tilbudet.

 • +-1
Les mer
Restaurant

Firemannsrom

4 personer | Rom

Dette rommet har en TV, bad og toalett med plass til fire personer.

Double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette rommet har en TV, bad og toalett med plass til 2 personer.

Room2

Trippeltrom

3 personer | Rom

Dette rommet har en TV, bad og toalett med plass til 3 personer.

Tips til reisen din!

Dette kan du gjøre i omgivelsene:

 • Begi deg ut på ørkenvandring i Råbjerg Mile, og se den berømte tilsandede kirke, som fremdeles står stødig over sanddynene. Den ligger ca. 4 km utenfor Skagen Sentrum og ble oppført på 1300-tallet. Ved sandfluktens begynnelse på 1600- tallet var det vanlig at kirkegjengerne måtte grave seg frem til inngangen.
 • Anchers Hus er huset til det kjente kunstnerparet Michael og Anna Anchers hus. Paret var svært anerkjent både nasjonalt og internasjonalt og hadde fasjonable venner over hele verden. Ta en titt på gavene paret har fått opp igjennom årene; fra lokalsamfunnet, kongelige og andre internasjonale berømtheter. Her finner du nærmere 5000 forskjellige kunstverk fra 100 forskjellige land, som paret enten kjøpte på utenlandsreiser eller fikk fra venner fra det store utlandet.
 • Skagen Museum ligger kun 200 meter unna Anchers hus. Muséet er viet til Skagenkunstnerne, en kunstnerkoloni som samlet kunstnerne i området til både arbeid og fest fra 1870-tallet til årehundreskiftet. Muséet holder ca. 9000 verker fra de kjente malerne. Gjennomgående motiver var fiskere, natur og det sosiale blant kunstnerne. En viktig del for deg som vil bli kjent med kulturen i Skagen.
 • Jørgens spisehus er en hyggelig og avslappet kro-restaurant ved havnen der du får servert tradisjonell dansk mat i rause porsjoner. Restauranten er populær blant både lokale og tilbesøkende, og her er de eksperter på deilig sjømat fersk fra havet!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Fly og annen transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for dobbeltrommet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: 2 personer
Trippeltrom: 3 personer (3. person er gratis)
Familierom: 4 personer (3. og 4. person er gratis)

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er inkludert i prisen.

Parkering

I høysesongen 01.05.17 to 01.09.2017 koster parkering 50 DKK per dag, og må reservers på forhånd.

Barneseng

Ønsker du en barneseng koster denne 150 DKK per opphold. Vennligst kontakt kundeservice for å arrangere dette med hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Fasiliteter

Restaurant/café

Informasjon om innsjekking

Hotellet består av fire bygninger. Når en reisende kommer til hotellet, vil betjeningen i resepsjonen se om bestillingen er for bygning 1, 2 eller 3 avhengig av rommet som er bestilt. Alle bygninger ligger innen 2 minutters gange fra hovedhotellets adresse som nevnt i tilbudet.

Beliggenhet

Foldens Hotel ligger nær stranden i hjertet av Skagen og like ovenfor Skagen stasjon. I bil fra Aarhus tar turen 2½ time. Fra København tar turen ca. 5 timer. Kjører du fra Oslo tar det mellom 6 til 8 timer å kjøre avhengig om du tar ferge fra Norge eller kjører igjennom Sverige.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret