• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Middelhavsøya Malta på 5-stjerners resort

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Pembroke
pris fra kr 5 419
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nyt et luksusopphold på Malta med fly, 7 eller 14 netter på Radisson Blu, transport mellom flyplass og hotell.

Sandstrender, glitrende blått hav og mange solskinnstimer året rundt — velkommen til Malta! Opplev denne øya mens du bor på et luksuriøst hotell ved havet i St Julian's, en sjarmerende liten by ved vannet bare minutter fra hovedstaden Valletta. Se frem til å våkne opp til utsikten av Middelhavet fra rommet ditt, jobb med brunfargen ved hotellbassenget og les boken du ikke har åpnet ennå. Utforsk øyas mange skatter, fra skjulte bukter og historiske byer til maltesiske restauranter og barer.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Radisson Blu Resort***** St. Julian's
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Malta

Engelsk er det offisielle språket, italiensk dominerer i matveien og med et subtropisk, spansk-lignende klima er middelhavsøya Malta et mangfoldig og unikt reisemål. Øya er hjem til sjarmerende små fiskerlandsbyer, pittoreske havner og noen av de tidligste frittstående steinbygningene i verden. Malta er ethvert postkort verdig! Prøv en lokal Pastizz ved sjøen i Silema eller besøk landsbyen Ta’ Qali Crafts i utkanten av Attard. Hovedstaden Valletta var et av de første stedene på UNESCOs verdenskulturarvliste, og her finner du arkitektur fra 1500-tallet.

Radisson Blu Resort St. Julian's

 • Hotel
 • Pembroke, Malta
Radisson Blu St Julians - Exterieur

Dette 5-stjerners hotellet ligger mindre enn 10 km fra den maltesiske hovedstaden Valletta og tilbyr utallige fasiliteter og muligheter for en avslappende ferie. Kon Tiki-restauranten serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, og både The Edge restaurant og Le Bistro restaurant serverer kulinariske delikatesser til lunsj og middag. Her finnes også et innendørs og et utendørs svømmebasseng, et spa med badstue, tennisbaner og en dykkeskole!

 • +11
Les mer
Radisson Blu St Julians - seaview 2

Deluxe Dobbeltrom med havutsikt

Rommene med havutsikt er omtrent 28m2 og har en fantastisk utsikt over den maltesiske kysten. Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Radisson Blu St Julians - Chambre Deluxe

Deluxe Dobbeltrom

Rommene med havutsikt er omtrent 28m2 og har en fantastisk utsikt over den maltesiske kysten. Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Delux Enkeltrom

Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Våre tips
Se på kart
 • Uforglemmelig solnedgang

  Spinola Bay er et av de mest populære severdighetene i St Julian's. Området kombinerer imponerende havutsikt med fortryllende solnedganger - dette er et perfekt sted for deg som vil nyte en uforglemmelig solnedgang i en unik setting.

  Utsiktspunkt Spinola Bay Utsiktspunkt
 • En romantisk kveldstur

  Ballutta Bay er en livlig boulevard med barer og restauranter ved vannkanten, og perfekt for en kveldstur. Nyt utsikten mot havet mens du nyter den gode maltesiske maten.

  Utsiktspunkt Balluta Bay Utsiktspunkt
 • Ikonisk kirke ved havet

  Denne ikoniske kirken har vært et fast inventar i Balluta Bay i St. Julians siden 1859, og er et populært motiv for postkort. Ta en titt på den historiske kunsten og opplev den rolige atmosfæren.

  Kirke Church of Our Lady of Mount Carmel Kirke

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (Miljøskatt) 0.50 EUR p.p.p.n. (maks 5 EUR totalt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Radisson Blu Resort, Malta St. Julian’s er omtrent 3 km fra Sliema og bare 9 km unna hovedstaden Valletta. Malta International Airport ligger 12,5 km unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret