Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylte Ibiza med besøk til Formentera

 • Solreiser
 • Ibiza
pris fra kr 8 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis til solfylte Ibiza! 7, 10 eller 14 netter på The New Hotel Algarb**** med daglig frokost, besøk til Formentera med guide, transport og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Fantastiske bukter med hvite sandstrender, azurblått vann og majestetiske klipper, pittoreske landsbyer med kjendishus og de fineste restaurantene. Bli med til Ibiza! Denne spanske øya er gjerne først og fremst kjent for sine imponerende fester, men Ibiza er også for deg som vil finne deg et fredlig sted for å finne tilbake sinnsroen. Skulle du forelske deg i Ibiza du også forstår vi hvorfor! I tillegg besøker du den paradisiske øya Formentera for en spennende dag med historie og besøk til en vakker strand!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i The New Hotel Algarb****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Ibiza fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Utflukt på Formentera med guide og transport (tilgjengelig daglig)
 • Returbillett ferge Ibiza havn - Formentera havn
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
Playa d'en Bossa

Hva med å bo ved en strand som er i alle fall to kilometer lang- Ibizas lengste faktisk? Den perfekte basen for en deilig solferie finner du på Playa d'en Bossa, den livlige forstad fra Ibiza-by, finner du moderne hoteller, trendy barer og pulserende klubber. For deg som er ute etter fred og ro er Ibiza også det ideelle feriestedet. Det grønne bakkelandskapet, de skjulte buktene og de pittoreske landsbyene ligger rundt hjørnet.

The New Hotel Algarb

 • Hotel
 • Ibiza, Spania
restaurant

På denne solferien ligger ditt moderne 4-stjerners hotell kun 2 minutters gange fra stranden. Hotel The New Algarb ligger på stranden Playa d’en Bossa, og tilbyr utendørs svømmebasseng for barn og voksne og en solterrasse. Bufférestauranten på Hotel The New Algarb serverer internasjonale retter, baren ved bassenget tilbyr snacks og forfriskninger, og du kan også nyte en drink i lobbybaren. Hotellet tilbyr også tre kveldsshows i uken. Det er også gratis WiFi i hele hotellet. En regelmessig buss tar deg fra hotellet til Ibiza Town, som ligger ca. 3 km unnna. Hotel The New Algarb er 600 meter fra Bora Bora Beach og nattklubben Space og Ushuaia.

 • +3
Les mer
double room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

De lyse og romslige rommene har en privat balkong, med aircondition, satelitt-TV, gratis WiFi, gratis safe og et privat bad med toalett og dusj.

Våre tips!

Mens du er på Ibiza:

 • Ibiza by, også kalt Eivissa, er den sjarmerende hovedstaden på øya. Byen er delt med en mur som ligger på en bakketopp med en katedral ruvende over den moderne delen. Gå opp de bratte trappetrinnene
 • og nyt den fantastiske utsikten over øya. Her finner du også pittoreske hus, smale gater og endeløse terrasser. For en dag på stranden i nærheten av Ibiza Town gå til Talamanca-stranden (8,3 km).
 • Besøk hippie-markeder. På 60-tallet Ibiza var mekka for hippier som ønsket å unnslippe den trykkede atmosfæren på det spanske fastlandet. Den frie livsstilen som rådet på den tiden, finner du fortsatt på øya. Spaser langs hippie-markedene Es Canar og Las Dalias. Her kan du fortsatt føle den sanne hippie-atmosfæren og kjøpe suvenirer.
Drømmeaktig utflukt til Formentera

Ca. 7 kilometer fra Ibiza ligger øya Formentera. Fra havnen i Ibiza Town reiser du på en times tur til en vakker øy du blir godt kjent med på en dag.

Fra havnen i Formentera blir du med på en utflukt (inkludert), og du blir hentet av guiden din i Puerto de la Savina (havnen) per buss. Under utflukten besøker du de vakreste stedene på øya på en halv dag. Det første stoppet er det høyeste punktet fra Formentera: El Mirador. Fra dette fjellet har du en praktfull utsikt over øya. Videre går turen videre til Nuestra Señora del Pilar, for å reise videre til fyrtårnet til Faro de la Mola. Fra klippen her har du en svært vakker utsikt. Du legger også et besøk til San Francesc, øyas hovedstad. Her vandrer du til markedet og gjennom handelsgaten. For en perlehvit strand og det glitrende havet går du til stranden av Illetes og Levante. Det siste stoppet er ved stranden Es Pujols, hvor du kan legge deg ned på håndkleet og nyte solen og havet. Rundt kl. 16:50 går turen tilbake til fergen, for å igjen dra tilbake til fergen til Ibiza. (OBS: transport til og fra havnene og måltider er ikke inkludert).

Fergen går kl 09:00 fra havnen av Ibiza Town og drar tilbake kl. 18:00 fra Formentera tilbake til Ibiza Town. Utflukten på Formentera varer fra kl. 10:00 til kl. 17:00. (Billetter for fergen får du i resepsjonen på hotellet. Du kan hente disse dagen før du ønsker å besøke Formentera). Utflukten er mulig daglig.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,65 p.p.p.n.
 • Måltid under utflukten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person fra 12 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full prise på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rabatt på en 3 person

En 3. person fra 12 år får 30% rabatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Babyseng

Gratis på hotellet. Vennligst ta kontakt med våre reiserådgivere for å arrangere dette.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport til hotellet

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 3 km unna Ibiza Town og kun 150 meter fra stranden. Flyplassen er ca.
4,8 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret