Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Luksuriøs ferie i Ibiza med leiebil

 • Solreiser
pris fra kr 20 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solrike dagerpå Ibiza med leiebil under hele oppholdet! Unn deg enn ferie på luksuriøse Agroturismo Sa Talaia inkl. frokost, 1 x dagsspa og 1 x tilgang til strandklubben Ushuaïa Beach Club. Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo, Bergen og Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Ibiza er kjent for sine stilfulle nattklubber og berømte Dj'er, men det finnes så mye mer til dette solkyssede strandparadiset enn bare det! Dette reisetilbudet inkluderer leiebil, så i tillegg til at du bor på et luksushotell, får du muligheten til å avsløre resten av øyas utrolige skatter. Besøk den bortgjemte og rolige nordkysten, oppdag de uendelige vinmarkene og la deg beundre av Ibiza Citys UNESCO-listede Dalt Vila. Benytt denne anledningen til å fordype deg i øyas rike, historiske arv og skinnende sjel.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Agriturismo Sa Talaia in Junior Suite
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Ibiza fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1 dagstilgang til Spa Zentropia ved Grand Hotel Palladium Palace p.p.
 • 1x inngangs billett til Ushuaïa Beach Club p.p.
 • Gratis parkering
Eksklusiv nattklubb og spatilgang!

Velkommen til Ibiza! Fra du lander på flyplassen, kan du allerede plukke opp leiebilen, og kjøre gjennom Ibizas lyriske landskap, til du ankommer ditt ekstraordinære og luksuriøse Agroturismo-hotell. Her starter du dagen med en utsøkt økologisk frokost. Du bor i nærheten av vakre San Antonio, denne tidligere fiskerlandsbyen, som er like idyllisk idag, som den var for 100 år siden. San Antonio ligger på vestkysten av øya og har blitt et populært og allsidig feriemål med nydelige strender og et pulserende natteliv.

I løpet av ferien får du muligheten til oppleve Ibizas mest berømte nattklubb: Ushuaia Beach Club. Dette blir en unik opplevelse du aldri vil glemme. Kanskje du til og med trenger litt ekstra avslapping neste morgen? Heldigvis har vi også tenkt på det, og gir deg en dags spa tilgang til vakre Grand Palladium Palace Hotel.

Agroturismo Sa Talaia

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Hotel

Denne vakre herregården ligger 5 minutters kjøring fra San Antonio, og tilbyr et nydelig bassengområde, gratis Wi-Fi og gratis. San Rafael er en 10-minutters kjøretur unna. Restauranten er åpen fra mai til oktober, og serverer moderne retter med lokale råvarer. Du kan også nyte herlige økologiske måltider på terrassen eller i hagen.

 • +3
Les mer
Junior Suite

Junior Suite

3 personer | Suite

De stilfulle og polerte rommene har gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV, samt iPod-dokk, DVD-spiller og boblebad. Suitene har separate oppholdsrom og noen tilbyr private terrasser eller balkonger.

TravelBird Tips!

 • Passion - Denne nydelige kaféen har en terrasse med havutsikt og en sunn matmeny som hovedsakelig inneholder vegetarisk og rå mat, som villrisalat med smørnøtt squash, feta og mandler. Den er perfekt for lunsj eller en lett middag.
 • Snorkling - Som du forventer fra en øy verdensberømt for sine enestående strender, er dykking på Ibiza en fargerik og fascinerende opplevelse.
 • Aguamar Waterpark - full av action, fart, moro og spenning. Denne vannparken er en himmel for de som elsker vannsklier og vannsport!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,10 p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Ushuaïa Beach Club

Billetter og mer informasjon er tilgjengelig i hotellresepsjonen. Ingen barn tillatt. Du vil bli plukket opp på Agriturismo.

Besøk av spa

Billetter og mer informasjon er tilgjengelig i hotellresepsjonen. Ingen barn tillatt. Du vil bli plukket opp på Agriturismo.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personlige opplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Agroturismo Sa Talaia ligger kun 2 km fra den populære San Antonio stranden. Andre strender-inkludert Cala Compte, Cala Salada og Cala Bassa er lett tilgjengelig med bil. Ibiza berømte natteliv finnes bare noen få kilometer unna i San Antonio.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret