Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Sykkeltur med guide på Costa Blanca

 • Solreiser
 • Benidorm
pris fra kr 4 089
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en litt mer aktiv strandferie på Costa Blanca! Bo 7, 9 eller 14 netter på Poseidon Resort Benidorm med frokost. Inkl. fly t/r fra Oslo, Sandefjord, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Tromsø, Harstad, Molde eller Kristiansand + transport t/r flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Benidorm er perfekt for en ekte sydenferie! På denne reisen nyter du ikke bare gylne sandstrender, sol og varme, du har også muligheten til å reise vekk fra kjernen av Benidorm og utforske den idylliske naturen og landsbyene i området på en dagstur med sykkel. Du blir tatt med opp til toppen av fjellet Aitana og triller deretter nedover bakken innom små landsbyer og med en vakker utsikt over frodige daler og natur, uansett hvilket formnivå du er på. Kombiner late dager på stranden eller ved bassenget med en spennende dagstur på sykkel på din neste solferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9 eller 14 netter på dobbeltrom i Poseidon Resort Benidorm
 • Sykkeltur med guide i området rundt Benidorm (for alle formnivåer)
 • Frokost (halvpensjon eller all-inclusive kan velges til ved bestilling)
 • Fly t/r Alicante fra Oslo, Sandefjord, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Tromsø, Harstad, Molde eller Kristiansand
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
Aktiv solferie i Benidorm

Benidorm er en storfavoritt blant soldyrkere og livsnytere som elsker en internasjonal atmosfære! Her er det deilig mat i restauranter på hvert gatehjørne, livlige barer i alle former og aktiviteter for store og små. Legg deg på stranden, nyt solsengen ved bassenget, dra på en dagstur til noen hyggelige landsbyer i omgivelsene, og på den spennende sykkelturen vi har inkludert for at du skal oppleve noe litt annet enn bare den klassiske sydenferien! Du trenger ikke å være i god form for denne reisen, så gled deg til å få med deg noen av Costa Blancas flotteste utsikter uten å forstrekke en muskel!

Hotel Poseidon Resort

 • Hotel
 • Benidorm, Spania
Pool

Hotellet ditt ligger 5 minutters gange fra stranden, og kun 300 meter fra stranden Levante i Benidorm. Poseidon Resort har 2 utendørs svømmebasseng og romslige hager. I tillegg nyter du et treningsstudio, boblebad og et oppvarmet basseng åpent om vinteren. Poseidon Resort består av Poseidon og Poseidon Palace, som deler fasiliteter. Bufférestauranten serverer en rekke retter fra Middelhavet retter og har temakvelder. Glutenfri muligheter er tilgjengelig. Det er også en salong hvis du ønsker å lese litt, og en cocktail bar. WiFi er tilgjengelig gratis. Et sport og underholdningsprogram løper daglig. Om sommermånedene er det live underholdning på utendørs scenen ved begge hotellene. Det er også en miniklubb for barna om sommeren.

 • +6
Les mer
room

Standard dobbeltrom

4 personer | Rom

Alle rom har en balkong, satelitt-TV og et eget marmorbad med dusj og toalett. Aircondition er tilgjengelig fra juni til september.

Tips i Benidorm

I tillegg til den morsomme sykkelturen som er inkludert på reisen, bør du se disse anbefalingene:

 • Ta båten til Benidorm Island. Øya er ca 3,5 km utenfor kysten av feriestedet. Den steinete øya i Middelhavet er et naturreservat hvor du kan oppdage fugler i deres naturlige habitat, eller oppdage undervannsverdenen fra innsiden av en glassbåt så du har klar utsikt til havet under deg.
 • I tillegg til den fantastiske turen du skal på, der du stopper innom flere landsbyer, er det mange andre fotturer du kan gjøre i området i de naturidylliske omgivelsene.
 • Fine butikker er det nemlig ingen mangel på i dette området, og det er også flere markeder i Benidorm. Besøk for eksempel antikkmarkedet Rastro El Cisne (3,5 km fra hotellet). Søk igjennom de mange tingene (fra billige pyntegjenstander til unike elementer) på lørdag og søndag morgen. Ofte er det også levende musikk.
Inkludert: Sykkeltur med guide!

Denne sydenferien blir noe litt utenom det vanlige, for inkludert i tilbudet er en dagsutflukt hvor du utforsker Benidorms omgivelser! Selv om du ikke har syklet på mange år er dette en tur for alle formnivåer. På 40 km ned fjellet vil du ha en spennende og oppdagelsesrik dag på Costa Blanca! Du vil se majestetiske fjell, dramatiske kløfter, frodige daler, slott fra Den mauriske tiden, små landsbyer og et mangfoldig dyreliv.

Du blir hentet på hotell mellom 9.30 (sommer) og 10:00 (vinter) med en buss som tar deg 1 time opp til toppen av fjellet Aitana. Høyt oppe får du sykkelen og hjelmen din for dagen, før du triller nedover bakken i ditt eget tempo. Den første etappen er ca. 8 km på sykkelen til landsbyen Penaguila. Det gjøres to stopp på veien slik at du kan ta en slurk vann og nyte utsikten på veien nedover. Du sykler videre til landsbyen Alcoleja før det er på tide med lunsj (ekskludert i prisen) i Safari Aitana Park ca. kl. 12:45.

Turen din ender opp i landsbyen Sella, hvor du nyter en god drikke for å motta et sertifikat på den lange reisen du har vært med på, før du kjøres tilbake til hotellet ditt i Benidorm.

Inkluderer: Henting ved hotellet, sjåfør, lokal guide, sykkel med hjelm, vann på flaske.
Ekskludert: Lunsj og drikke (utenom vann).

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Drikke til maten hvis du velger halvpensjon
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom.

Rabatt for 3/4 person og barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Et første barn på 2-10 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Et andre barn på 2-10 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
En tredje voksen (fra 11 år) får 35% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Babyseng er tilgjengelig ved hotellet, vennligst kontakt kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Bar
Restaurant
Svømmebasseng

Internett

Gratis i hele hotellet.

Parkering

Parkering er tilgjengelig i området mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport til hotellet

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ditt ligger 5 minutters gange fra stranden, og kun 300 meter fra stranden Levante i Benidorm. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret