Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utforsk Georgia på en rundreise

 • Rundreise
 • Georgia
pris fra kr 12 069
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk spennende Georgia! Inkl. fly t/r fra Oslo, 8 netter i Georgia med frokost, fire utflukter og transport er inkl. Pris er p.p. i rom for 2.

Spre vingene og la vinden ta deg med på en fascinerende reise til Georgia! Se Kaukasias fortrollende natur, fascinerende kulturarv og historie. Bli med på en guidet tur til de gamle klostrene, la smaksløkene forføres, utforsk all den lokale kulturen og det majestetiske naturlandskapet.

Tilbudet inkluderer:
 • 6 netter i Tbilisi
 • 2 netter i Batumi
 • Frokost hver morgen
 • All transport
 • Fly t/r Tbilisi fra Oslo Gardermoen
 • Utflukt gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta
 • Utflukt til fjellet Kazbek
 • Utflukt til Echmiadzin
Georgia

På denne reisen får du med deg noen av Georgias høydepunkter med 6 netter i hovedstaden Tbilisi, og 2 netter ved kystbyen Batumi. Opplev storbymylder, slående naturlandskap og skjønnhet ved kysten samt de tre inkluderte utfluktene til gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta, fjellet Kazbek, Echmiadzin.

Reiserute

Dag 1 & 2: Ditt første møte med Georgia

Eventyret ditt begynner med en gang du setter deg på flyet! Vel fremme i Tbilisi i Georgia blir du møtt av en sjåfør. Du ankommer flyplassen i Georgia på natten og blir tatt med til reisens første hotell, hvor du møter guiden din for reisen. Neste dag har ikke et program, så du får informasjon o… Les mer

Hotel Oriental eller lignende

Dag 3: Tbilisi & Mtskheta

Etter frokost rundt kl. 10 er det på tide for en guidet omvisning av gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta, som er en av Georgias eldste byer. Den historiske betydningen og kulturarven har gitt Mtskheta en fortjent plass på UNESCOs verdensarvliste. Under omvisningen besøker du Sameballa, som er en av … Les mer

Dag 4 & 5: Utsikt over Kazbek-fjellene

Den 4. dagen kan du bruke som du vil. Denne dagen kan du enten velge til en utflukt (se mer informasjon under “Tilvalg”) eller legge ut på tur i Tbilisi og nyte den unike atmosfæren, spise god, tradisjonell mat, rusle innom muséer eller bare vandre i ditt eget tempo i gamlebyen.

På dag 5… Les mer

Dag 6 - 9: Batumi- Svartehavets kystperle

Den 7. dagen starter tidlig. Du blir tatt med til togstasjonen hvor reisen mot Batumi ved Svartehavet begynner. Togturen tar ca. 5,5 timer. Ved ankomst til Batumi blir du møtt av en sjåfør som tar deg med til hotellet ditt. Slutten på dagen kan du bruke som du vil.

Den 8. dagen, er du f… Les mer

Ritsa Hotel eller lignende
Tilvalg - Ekstra utflukter du kan legge til

Du kan legge til følgende utflukter på reisen din. Merk at du kun kan legge til én utflukt per dag.

 • Dag 4: Utflukt til David Garejan til klosteret og byen Sighnaghin. På denne utflukten besøk klosteret til David Gareja, landsbyen Badiaurin og byen Sighnaghin hvor Georgias største slott befinner seg. Inkl. transport og guide. Måltider er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 4: Vintur i Øst-Georgia: Georgia er en av verdens eldste vinprodusenter. På utflukten besøker du Kakheti. Alaverdi-katedralen, vingårder og Telavin palasset. Du lærer om vinproduksjon og kan også være med på en vinsmaking (mot en ekstra avgift). Inkl. transport og guide. Måltider og vinsmakin er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 4: Besøk til Uplistsikhe og Gori. På denne reisen besøker du byen Uplistsikhe, et av Georgias eldste tettsteder og Gori, regnet som Stalins fødested. Her ser du en unik bebyggelse med stenhus og besøker samtig Stalin Muséet. Åpent for besøkende mellom 16.4 til 31.10. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 7: Besøk til Batumis gamleby og den botaniske hagen. Se det unike Alfabetiske tårn, Ali og Ninos kolonnemonument, flere torg, kirker og den majestetiske botaniske hagen. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 7: Utflukt til Batumi Botaniske Hage, Gonio-fortet og Makhuntsetin vannfall. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Inngangsavgifter + vinsmaking
 • Måltider utenom frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maksimalt 2 voksne + 1 barn 2-6-år og en baby 0-1 år.

Barnerabatt

Vær oppmerksom på at hotellene til barna sove i samme seng med foreldrene.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-6 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 7-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Vær i Georgia

På grunn av Kaukasusfjellene, varierer klimaet i Georgia avhengig av høyden du befinner deg på. Fjellet beskytter også Georgia mot kald vind. Svartehavet har et subtropisk klima . Det er varme og fuktige områder i lavområdene, mens fjellene er kjøigere og tørrere. Den beste tiden å reise er mellom våren og høsten. Ta med deg litt varmere klær da været kan skifte raskt.

Store deler av Armenia har et tørt klima i større høyder, med noen områder med regn. I Yerevan kan det bli svært varmt om sommeren. Temperaturene kan også falle raskt, så ta med noe varmt i tilfelle.

Betaling i Georgia

Myntenheten i Georgia er Lari (GEL). Du kan betale med alle store kredittkort som Mastercard og VISA i hoteller og turiststeder. Vi anvefaler å ta med kontanter ved reise utenfor Tbilisi.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Georgia.Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pass-og visuminformasjon Georgia & Armenia

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret