Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utforsk Georgia på en rundreise

Rundreise 8 netter Georgia

per person fra kr 12 069
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk spennende Georgia! Inkl. fly t/r fra Oslo, 8 netter i Georgia med frokost, fire utflukter og transport er inkl. Pris er p.p. i rom for 2.

Spre vingene og la vinden ta deg med på en fascinerende reise til Georgia! Se Kaukasias fortrollende natur, fascinerende kulturarv og historie. Bli med på en guidet tur til de gamle klostrene, la smaksløkene forføres, utforsk all den lokale kulturen og det majestetiske naturlandskapet.

Tilbudet inkluderer:
 • 6 netter i Tbilisi
 • 2 netter i Batumi
 • Frokost hver morgen
 • All transport
 • Fly t/r Tbilisi fra Oslo Gardermoen
 • Utflukt gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta
 • Utflukt til fjellet Kazbek
 • Utflukt til Echmiadzin
Georgia

På denne reisen får du med deg noen av Georgias høydepunkter med 6 netter i hovedstaden Tbilisi, og 2 netter ved kystbyen Batumi. Opplev storbymylder, slående naturlandskap og skjønnhet ved kysten samt de tre inkluderte utfluktene til gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta, fjellet Kazbek, Echmiadzin.

 1. Dag 1 & 2: Ditt første møte med Georgia

  Eventyret ditt begynner med en gang du setter deg på flyet! Vel fremme i Tbilisi i Georgia blir du møtt av en sjåfør. Du ankommer flyplassen i Georgia på natten og blir tatt med til reisens første hotell, hvor du møter guiden din for reisen. Neste dag har ikke et program, så du får informasjon og et kart slik at du enkelt kan orientere deg i Georgias flotte hovedstad.

  Breakfast

  Hotel Orientaleller lignende

  Hotel Tbilisi, Georgia

  Tbilisi Hotel ligger 2 km unna bysentrum og ca. 450 meter fra Avlabari Metrostasjon. Europe Square ligger ca. 10 minutter unna og Sameba ca. 6 minutters gange unna. På hotellet finner du en restaurant, mulighet til å bestille en massasje, gratis WiFi og en bar. Rommet er utstyrt med en LCD TV, garderobe, minibar, safe, telefon og eget bad.

  Les mer
 2. Dag 3: Tbilisi & Mtskheta

  Etter frokost rundt kl. 10 er det på tide for en guidet omvisning av gamlebyen i Tbilisi og Mtskheta, som er en av Georgias eldste byer. Den historiske betydningen og kulturarven har gitt Mtskheta en fortjent plass på UNESCOs verdensarvliste. Under omvisningen besøker du Sameballa, som er en av verdens høyeste ortodokse katedraler, høyden på Metekhi, hvor grunnleggeren av Tbilisi kong Vakhtang Gorgasali bygget sitt palass og byens første kirke allerede på 400-tallet. Nåtidens Metekhi-kirke er fra slutten av 1200-tallet. Etter dette besøker du Narikala-fortet fra 300-tallet som ruver i bybildet. Fra toppen har du en enestående utsikt. Guiden tar deg også med til et lite vannfall midt i byen, Sion-katedralen, som regnes som Georgias helligste sted. Fra det UNESCO-vernede Džvarin-klosteret har du en nydelig utsikt over Mtskheta og Svetitskhoveli katedralen. Etter ca. 5-6 timer blir du tatt med tilbake til hotellet ditt.

 3. Dag 4 & 5: Utsikt over Kazbek-fjellene

  Den 4. dagen kan du bruke som du vil. Denne dagen kan du enten velge til en utflukt (se mer informasjon under “Tilvalg”) eller legge ut på tur i Tbilisi og nyte den unike atmosfæren, spise god, tradisjonell mat, rusle innom muséer eller bare vandre i ditt eget tempo i gamlebyen.

  På dag 5 etter frokost blir du hentet av guiden din ca. kl. 09:00, før reisen bærer deg videre til Kaukasus’ fantastiske fjellandskap. Nyt den spektakulære naturidyllen mens du reiser langs den russisk-georgiske fjellveien. På turen lærer du om Ananuri-fortet, med sin majestetiske utsikt over innsjøen Zhinvali. Du ser Teri Aragvi og Shavi Aragvi, to elver som vil fascinere deg i svart og hvitt. Deretter reiser du videre mot Gudari skiresort og til Aragvin Sola som ligger 2300 meter over havet. Det gjøres også et stopp i Stepantsminda landsby. Fra landsbyen kan du gjøre en fottur på ca. 1,5 time til Gergetin Hellige treenighetskirke, på 2179 meters høyde. Etter 9 -10 timer tas du med tilbake til hotellet ditt.

 4. Dag 6 - 9: Batumi- Svartehavets kystperle

  Den 7. dagen starter tidlig. Du blir tatt med til togstasjonen hvor reisen mot Batumi ved Svartehavet begynner. Togturen tar ca. 5,5 timer. Ved ankomst til Batumi blir du møtt av en sjåfør som tar deg med til hotellet ditt. Slutten på dagen kan du bruke som du vil.

  Den 8. dagen, er du fri til å legge opp slik du vil, i ditt eget tempo. Besøk Ali og Nino monumentene og det moderne Baturmi- tårnet, ved byens promenade ved havet. Se det europeiske torget og bygningene fra 1800-tallet og nyt en deilig lunsj eller middag ved en restaurant på Piazza-toget. Batumi er ikke spesielt stor, så det er enkelt og greit å ta seg igjennom byen til fots. Hopp også på en taubane opp til Anuria-toppen for en nydelig utsikt over Batumi og omgivelsene. Som glasuren på kaken, kan du nyte sol og avslapping ved stranden i den varme solen.

  På dag 9 er det på tide med hjemreise til Norge!

  Restaurant

  Ritsa Hoteleller lignende

  Hotel Batumi, Georgia

  Ritsa Hotel har en utmerket beliggenhet, kun 200 meter fra Miracles Park, ved siden av Piazza Square i hjertet av Batumis gamleby. Det tilbyr klassiske rom med gratis WiFi, end døgnåpen resepsjon og et frokostsal. Med den gode beliggenheten er det enkelt å finne en restaurant i byens sentrum. Det er kun 10 minutters gange til parkområder i byen. Rommene har aircondition og innredet med tregulv og varme farger. Her finner du også et lite kjøleskap og TV, og badekåper, toalettartikler og en hårføner.

  Les mer
Tilvalg - Ekstra utflukter du kan legge til

Du kan legge til følgende utflukter på reisen din. Merk at du kun kan legge til én utflukt per dag.

 • Dag 4: Utflukt til David Garejan til klosteret og byen Sighnaghin. På denne utflukten besøk klosteret til David Gareja, landsbyen Badiaurin og byen Sighnaghin hvor Georgias største slott befinner seg. Inkl. transport og guide. Måltider er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 4: Vintur i Øst-Georgia: Georgia er en av verdens eldste vinprodusenter. På utflukten besøker du Kakheti. Alaverdi-katedralen, vingårder og Telavin palasset. Du lærer om vinproduksjon og kan også være med på en vinsmaking (mot en ekstra avgift). Inkl. transport og guide. Måltider og vinsmakin er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 4: Besøk til Uplistsikhe og Gori. På denne reisen besøker du byen Uplistsikhe, et av Georgias eldste tettsteder og Gori, regnet som Stalins fødested. Her ser du en unik bebyggelse med stenhus og besøker samtig Stalin Muséet. Åpent for besøkende mellom 16.4 til 31.10. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 7: Besøk til Batumis gamleby og den botaniske hagen. Se det unike Alfabetiske tårn, Ali og Ninos kolonnemonument, flere torg, kirker og den majestetiske botaniske hagen. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
 • Dag 7: Utflukt til Batumi Botaniske Hage, Gonio-fortet og Makhuntsetin vannfall. Inkl. transport og guide. Måltider og inngangsavgift er ikke inkludert. Turen begynner mellom kl. 8:00 og varer i 8-9 timer.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Inngangsavgifter + vinsmaking
 • Måltider utenom frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maksimalt 2 voksne + 1 barn 2-6-år og en baby 0-1 år.

Barnerabatt

Vær oppmerksom på at hotellene til barna sove i samme seng med foreldrene.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-6 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 7-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Vær i Georgia

På grunn av Kaukasusfjellene, varierer klimaet i Georgia avhengig av høyden du befinner deg på. Fjellet beskytter også Georgia mot kald vind. Svartehavet har et subtropisk klima . Det er varme og fuktige områder i lavområdene, mens fjellene er kjøigere og tørrere. Den beste tiden å reise er mellom våren og høsten. Ta med deg litt varmere klær da været kan skifte raskt.

Store deler av Armenia har et tørt klima i større høyder, med noen områder med regn. I Yerevan kan det bli svært varmt om sommeren. Temperaturene kan også falle raskt, så ta med noe varmt i tilfelle.

Betaling i Georgia

Myntenheten i Georgia er Lari (GEL). Du kan betale med alle store kredittkort som Mastercard og VISA i hoteller og turiststeder. Vi anvefaler å ta med kontanter ved reise utenfor Tbilisi.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Georgia.Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pass-og visuminformasjon Georgia & Armenia

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum.