Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Solrike Mallorca: Palma og Katamaran!

 • Storbyferie
 • 7 netter
pris fra kr 6 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til solrike og livlige palma: Bo på 4 * hotell i Palma inkl. katamaran utflukt, transport mellom flyplass og hotell, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Harstad, Molde, Kristiansand, Tromsø og Haugesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Tilbring noen herlige dager i Mallorcas sprudlende hovedstad og få det beste ut av solferien som kombinerer by og strand. Pulserende Palma er perfekt for deg som ønsker deg en spennende, men avslappende og solrik reise! Mallorcas hovedstad byr på et yrende kveldsliv, kulturelle skatter, late dager på stranden og historiske severdigheter! Best av alt.. denne reisen inkluderer en spennende utflukt med katamaran.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5 eller 7 netter på Hotel Mirador
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Harstad, Molde, Kristiansand, Tromsø og Haugesund
 • Utflukt med katamaran
 • Transport mellom flyplass og hotell
Livlige Palma

Utforsk spennende Palma! Her finner du trendy restauranter og kafeer, grand arkitektur, unik shopping, fantastiske strender og mye mer. Byen er perfekt for en begivenhetsrik ferie på våren, sommeren eller høsten. Se den vakre La Seu-katedralen, byens ikoniske landemerke, og vandre rundt i gamlebyen som er full av små smug og sjarmerende gater. Dette er byen hvor fantastisk arkitektur møter shopping og strandliv. Velkommen til Palma!

Hotel Mirador

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
hotel

Dette moderne hotellet ligger langs havnen i Palma, en 10-minutters spasertur fra Es Baluard samtidskunstmuseum og 1,6 km fra Parc de la Mar. Fasiliteter inkluderer en tapasrestaurant/bar, et treningsrom og et spa med innendørsbasseng og tyrkisk bad. Vaskeritjenester er også tilgjengelig.

 • +4
Les mer
room sea

Dobbeltrom med sjøutsikt

3 personer | Rom

Ditt dobbeltrom har skjønn utsikt til havet. Du sover i en behagelig dobbeltseng og har eget bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV og gratis WiFi.

room standard

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Ditt dobbeltrom er innredet med en behagelig dobbeltseng og har eget bad med dusj eller badekar samt hårføner. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV og gratis WiFi.

TravelBird Tips!

 • Strender Can Pere Anton & Es Molinar er både sentralt og i behagelig avstand fra hotellet.
 • La Seu Cathedral ligger bare 1 km fra hotellet, dette er Palmas staselige landemerke, en praktfull bygning som må bli sett!
 • Besøk Palmas gamleby: Trekk inn den herlige atmosfæren og nyt følelsen av å rusle rundt i denne idylliske delen av Mallorca.
Halvdagstur: Katamaran-utflukt fra Palma Bay

Seil rolig langs sørkysten av Mallorca og opplev oaser og skjulte strender som Portals Vells eller Cala Vella. Den store katamaranen vil bringe deg til de vakreste strendene og lagunene i området. Videre vil det være nok tid til å ta et bad i det azurblå Middelhavet. Foran disse idylliske strendene vil det bli tilberedt et godt måltid for deg: et deilig grillmåltid tilberedt ombord og et utvalg av ferske salater og kaker til dessert, samt vann og sangría under måltidet.
Reiseplan: Avreise fra Mole de Golondrinas, foran Auditorium of Palma i strandpromenaden i byen. I tillegg til måltidet er også snorkel utstyr, øl og alkoholfrie drinker inkludert. Turen varer totalt ca 5 timer.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanligvis ca 10-20 kr per person og natt i Palma, som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn under 2 år får100% rabatt på hotellpakken og betaler spedbarnsbillett på flyet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellpakken og betaler full pris for flyturen
Barn 12 år får 30% rabatt per natt på hotellet betaler full pris for flyturen.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Heis
Basseng
Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Dette moderne hotellet ligger langs havnen i Palma, en 10-minutters spasertur fra Es Baluard samtidskunstmuseum og 1,6 km fra Parc de la Mar.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret