Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ferie i Benalmádena med halvpensjon

 • Solreiser
 • Benalmádena
pris fra kr 7 309
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt ferien på Benalmádenaa i 5, 7 eller 9 netter på Hotel Los Patos Park**** med halvpensjon (frokost & middag), transport t/r flyplass og hotell, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Molde, Kristiansand, Tromsø, Harstad og Kristiansund. Pris er p.p. i rom for 2.

Varm havbris, bølgeskvulp, svalende bad, lange turer langs stranden og deilig mat og drikke hver dag. Solen skinner, himmelen er knallblå og på gaten spiller spanske gitarer opp til dans. Velkommen til god stemning på en klassisk sydenferie på feriestedet Benalmadena på solkysten!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 9 netter på Hotel Los Patos Park****
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Fly t/r Malaga fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Molde, Kristiansand, Tromsø, Harstad og Kristiansund
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Varm havbris i Benalmádena

Benalmádena er en av den spanske solkystens solfavoritter, med en karakterisk og
elegant marina med alt fra små, klassiske fiskebåter såvel som større, pompøse
yachter som er lagt til havn for at eierne kan nyte solen på land. Ved siden av områdets lekre mat venter halvpensjon på ditt 4-stjerners hotell.

Costa del Sol stiller som alltid med avkoblende timer på stranden med sol og bad, perfekt for familier, nyforelskede par men også for soltørste vennegjenger. Benalmádena kryr av uforglemmelige utsiktssteder over havet, arabisk arkitektur og selvfølgelig stemningsfulle tapasrestauranter.

Hotel Los Patos Park

 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
hotel1

Du bor på et moderne hotell utmerket for en solferie. Her er det et stort utendørs svømmebasseng med 4 baner for voksne, og et bassengområde for barn med
vannrutsjebane og solterrasse. Hotellet har også en restaurant med lokale såvel som internasjonale retter, samtidig som du kan avrunde dagene i hotellbaren med en deilig drink. Frokost og middag serveres hver dag på hotellet. På hotellet finner du også en solterrasse og en stor hage med palmetrær. WiFi er gratis i offentlige områder og et TV-rom er tilgjengelig. Det er også et variert underholdningsprogram, og barn har en egen miniklubb. Hotel Los Patos Park ligger kun 250 meter fra stranden i et stille strøk i Benalmádena, og marinaen er ca. 1 km unna, hvor du enkelt finner barer, butikker og restauranter.

 • +2
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommet har plass til 2 personer. Alle rom er romslige, utrustet med et par stoler, TV, gode senger og privat bad med dusj, toalett og hårføner.

room2

Trippeltrom

3 personer | Rom

Trippeltrommet har plass til 3 personer.
Alle rom er romslige, utrustet med et par stoler, TV, gode senger og privat bad med dusj, toalett og hårføner.

Tips til reisen din i Benalmádena

 • Carvajal Beach: For late dager på stranden, anbefaler vi Carvajal Beach som er helt perfekt for familien eller mindre reisegrupper. Det er alltid god plass til å rulle ut badehåndkleet og nyte solen og badevannet.
 • Benalmádena Marina: den elegante marinaen er fylt med båter, omgitt av blått vann og fargesterke restauranter. Om dagen reflekteres solen mot det rolige vannet og de hvite husfasadene, mens barer og hyggelige restauranter rundt vannet fylles med glade mennesker.
 • På med solkremen, frem med sandalene og på med solbrillene - varmen og Costa del Sol venter! I Benalmádena ligger gjennomsnittstemperaturen på ca. 20 grader året rundt.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: maks 2 personer per rom
Trippeltrom: maks 3 personer (2 voksne & 1 barn)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot avgift.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 250 meter fra stranden og ca. 25 minutter i bil fra flyplassen i Malaga.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret