Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Middelhavsperlen Malta

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Gzira
pris fra kr 11 209
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solskinn, sjarm og historie. Malta inviterer til en unik sommerferie. Velg mellom 7 eller 14 netter inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, og transport mellom fly og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Unike Malta tilbyr et strålende utvalg av krystallklare strender, idylliske gater og historiske severdigheter. La deg deg imponere av vakre forhistoriske templer, og bli fortryllet av Maltas romantiske atmosfære, skjulte oaser og fargerike kultur. Du gjør deg selv en stor tjeneste ved å oppdage Malta i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på 115 The Strand Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malta fra Oslo
 • Shuttletransport t/r hotell-flyplass
Ytterligere tilvalg
 • Valletta og Malta experience
 • Havnecruise
Historiske Malta

Denne lille middelhavsperlen ligger mellom Sicilia og den nordafrikanske kysten. Malta byr som vanlig på solfylte dager og et dryss av skjulte strender, men det som gjør Malta ekstra unik er en historie som går helt tilbake til 4000 B.C. Maltas historie vises tydelig gjennom øygruppens enestående arkitektur. Den lille nasjonen er kjent for en rekke historiske herskere, inkludert romerne, maurene og ridderne av Saint John.

115 The Strand Hotel and Suites

 • Hotel
 • Gzira, Malta
115 The Strand - Terass

115 Strand Hotel og Suites tilbyr selvbetjente leiligheter og hotellrom på Sliema-havnen ved havnen i Marsamxett, med spektakulær utsikt over Valletta. WiFi er gratis på hele hotellet. Hotellet er i nærheten av fergeholdeplassen og kaien. På Strandens panoramiske øverste etasje finner du en takterrasse, et boblebad og en restaurant med bar. Eiendommen har en kafé og en souvenirbutikk på stedet. Levende underholdning foregår en gang i uken.

 • +4
Les mer
115 The Strand - room 1

Klassisk trippelt innside rom

3 personer | Rom

Trippeltrommene er 19 kvadratmeter store, og innredet i elegant stil og utstyrt med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, og en sofesofa. klimaanlegg, TV, telefon, garderobe, kaffe og te fasiliteter, i tillegg til eget bad med dusj, toalett og hårføner.

115 The Strand - room 2

Klassisk dobbelt innside rom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er innredet i elegant stil og utstyrt med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, klimaanlegg, TV, telefon, garderobe, kaffe og te fasiliteter, i tillegg til eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Havnecruise og andre eventyr

Med dette tilbudets ytterligere tilvalg, har du mulighet til å legge til et opplevelsesrikt havnecruise som seiler deg til de viktigste høydepunktene, eller du kan også velge å legge til en guidet omvisning av Valletta.
Andre Malta tips:

 • Test det deilige maltesiske kjøkkenet! Malta har tilbyr uendelige kulinariske gleder. Prøv for eksempel Ross-ul-old - bakt ris smaksatt med tomat og urter servert med marinerte grønnsaker eller kjøtt.
 • Malta tilbyr noe av Middelhavets aller beste dykking. Hver år kommer 50.000 mennesker til Malta for å dykke. Det er dykkesentere over hele øya, og de tilbyr alt fra nybegynnerkurs til utleie av utstyr for erfarne dykkere.
 • St John’s Co-Cathedral - Kings Knight of Maltas hovedkirke, denne ekstraordinære kirken er et svært imponerende barokk mesterverk fra 1500-tallet.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 0.50 EUR p.p.p.n (maks 5 EUR per opphold per person)
 • Turistivero kr 0 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer dobbeltrom
Maks 4 personer per familierom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet i eksisterende senger.
Barn 12-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Dette avslappede hotellet ligger i Valletta og en 9-minutters spasertur fra Sliema fergeterminal, 6 km fra både Fort Saint Elmo og Grand Harbour.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret