Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Solferie med leiebil på Algarvekysten

 • Solreiser
 • Quarteira
pris fra kr 12 089
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Algarvekysten med leiebil og bo 5, 7 eller 10 netter på Vilamoura Garden**** med frokost og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger + leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Savner du sval sjøbris, hav så langt øyet kan se, forfriskende bad i krystallklart vann og gylne sandstrender? Sett deg i bilen og unn deg en skikkelig solferie med alt av det den sjarmerende Algarvekysten har å by på. I tillegg bor du på et flott 4-stjerners hotell i badebyen Vilamoura med svømmebasseng med utsikt! Med egen leiebil har du også full frihet til å reise hvor du vil, og når du vil! Årets solferie går til Portugal!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Vilamoura Garden****
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Faro fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering
Vilamoura: badebyen i hjertet av Algarvekysten

Ditt nye hjem i noen dager fremover er ikke ringere enn et av de mest eksklusive feriestedene i det sørlige Portugal. Denne feriebyen er bygget opp rundt en havn, med en deilig beliggenhet omringet av strender og havet i nydelig blått. Den glamorøse marinaen har ofte besøk av majestetiske yachter, og de vakre strendene tilbyr et bredt spekter av vannaktiviteter du kan forsøke deg på. Skulle du ønske deg en liten utflukt ligger Faro en halvtimes tid unna og til Lisboa er det kun 2,5 timer å kjøre!

Vilamoura Garden Hotel

 • Hotel
 • Quarteira, Portugal
Pool sunbed

Dette vakre 4- stjerners hotellet har 59 rom med en beliggenhet i hjertet av Algarvekysten i badebyen Vilamoura. Pirr smaksløkene dine i restauranten, ta deg en kveldsdrink i baren, nyt solterrassen eller svømmebassenget med utsikt. 150 meter unna ligger Seven Spa for deg som vil unne deg litt ekstra velvære. Resepsjonen er døgnåpen, parkering er gratis (avhengig av tilgjengelighet) og WiFi er gratis i hele hotellet. Skulle du ønske å være aktiv, er det tilrettelagt for både golf, hesteridning og sykkelturer. Det er mulig å leie sykler ved hotellet. Faro flyplass ligger ca. 25 km unna hotellet, og det tar ca. en halvtime å kjøre.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Room

Dobbeltrom med hageutsikt

2 personer | Rom

Rommene er ca. 28m2 store og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et privat bad med dusj, en skrivepult, en TV, et sittehjørne, en safe og en balkong med utsikt mot hagen.

Dobbeltrom med bassengutsikt

2 personer | Rom

Rommene er ca. 28m2 store og utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et privat bad med dusj, en skrivepult, en TV, et sittehjørne, en safe og en balkong med utsikt mot svømmebassenget.

Tips til reisen din!

Om du ønsker en gåtur eller en dagstur med bilen er det mye å velge mellom. Se her for noen tips:

 • Hvis du ønsker å oppdage nye strender (hvem vil ikke det?), ligger Falésia Beach med sine honningfargede klipper ca. 13 km unna.
 • Vil du beundre natur- og kulturarven i området, reis da på oppdagelse i Cerro da Vila-museet og dets ruiner (ca 15 minutters gange).
 • Naturparken Ria Formosa ligger ca 30 km unna, og er det største våtmarksområdet i den sørlige delen av landet - her får du 18 400 hektar med naturskjønnhet i sin reneste form.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn fra 0 til 12 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Barneseng

Tilgjengelig gratis ved forespørsel.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng innendørs og utendørs- åpent hele året
Heis

Parkering

Parkering er gratis, men avhengig av tilgjengelighet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Faro flyplass ligger ca. 25 km unna hotellet, og det tar ca. en halvtime å kjøre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret