Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Suite med sauna i Alpene

 • Solreiser
 • Schlitters
pris fra kr 4 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ta med din kjære og slapp av i de østerrikske alpene: 3, 4, 7 eller 9 netter på Hotel zum Senner Zillertal, et hotell kun for voksne med halvpensjon og egen badstue. Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø + leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Ta med din kjære på en ferie til et sted der dere kan nyte hverandre, og få litt etterlengtet kvalitetstid. Blant grønne fjellandskap, klare innsjøer og sjarmerende landsbyer ligger Zillertal i de østerrikske Alpene, hvor du kan ta det helt med ro. Bo i en suite med egen badstue og en solrik terrasse med utsikt over fjellene. Hva mer kan du egentlig ønske deg for en helt barnefri, romantisk ferie i ro og fred?

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 7 eller 9 netter på Suite med badstue på Hotel zum Senner Zillertal
 • Halvpensjon (frokostbuffé og fireretters middag)
 • Fly t/r München fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Bruk av egen badstue
 • Bruk av WiFi
 • Parkering
Oppdag Zillertal

Imponerende fjell, frisk fjelluft og flotte turstier ... I Zillertal finner du alle ingrediensene for en avslappende ferie! Enten du har lyst til å være aktiv på en spennende fottur eller sykkeltur, er fjellandskapet i Østerrike det ideelle stedet. Klatre til de høyeste toppene, følg elven gjennom de dypeste dalene og nyt en liten piknik ved det klare fjellvannet! Mer enn 800 km sykling og turstier venter på deg, for ikke å snakke om de lange samtalene om alt og ingenting med din bedre halvdel!

Hotel Zum Senner Zillertal

 • Hotel
 • Schlitters, Østerrike
Hotel 2

Hotel Zum Senner Zillertal - Adults Only ligger ved inngangen til Ziller-dalen, kun 3 km fra Spieljoch Ski-område. Her finner du en restaurant hvor du nyter din frokostbuffé og en 4-retters middag med regionale og internasjonale retter. Romservice er også mulig dersom du skulle bli sulten utenom måltidene. Du kan leie elektriske sykler året rundt, parkering er tilgjengelig gratis og WiFi er også tilgjengelig uten kostnad. Det er en sykkelsti og en innsjø du kan svømme i rett ved siden av hotellet, så naturen er lett tilgjengelig. Innsbruck og Kufstein er begge ca. 30-40 km fra eiendommen, og det er ca. 2 timer å kjøre fra flyplassen i München.

 • +1
Les mer
Suite with Sauna

Suite med egen badstue

2 personer | Suite

Rommet ditt er en suite med en egen badstue slik at du kan trekke deg tilbake og slappe av etter en aktiv dag. Suitene har en sofa, en LCD-TV og et lite kjøleskap, samt et privat bad med dusj og hårføner. De romslige suitene har en balkong eller terrasse med utsikt til Zillertalbahn taubane.

Våre anbefalte dagsturer

Leter du etter litt variasjon i ferien? Du har leiebil på denne reisen, så du kan reise hvor du vil - prøv for eksempel disse:

 • Besøk hovedstaden i Tyrol i Innsbruck (40 km). Byen har en fin blanding av historiske monumenter og bygninger og moderne arkitektur. Spaser gjennom de middelalderske gatene, vandre langs butikkene eller besøk et museum. Besøk også Ambras Castle, et slott fra det 16. århundre eid av Aartshertog Ferdinand II, som er fylt med perler og gjenstander.
 • Den middelalderske landsbyen Kufstein ligger mellom Innsbruck og Salzburg og 30-40 km fra hotellet ditt, ved foten av fjellkjeden Kaiser. Med sin 30 000 år gamle historie og rike kulturrøtter, er Kufstein spennende i seg selv, og en perfekt introduksjon til tyrolsk design, kunst og kulturarv. Landsbyens viktigste severdighet er Kufstein Fort, som du når med taubane eller en bratt tursti. I museet her oppe blir du kjent med områdets historie, og nyter den enestående utsikten!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Min. og maks 2 voksne per suite.

Barnerabatt

Dette hotellet er ikke tillatt for barn.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Sauna
Heis

Parkering

Parkering er tilgjengelig gratis.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Innsbruck og Kufstein er begge ca. 30-40 km fra eiendommen, og det er ca. 2 timer å kjøre fra flyplassen i München, og ligger ved inngangen til Ziller-dalen, kun 3 km fra Spieljoch Ski-område.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret