Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylte Tenerife med utsikt

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 7 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Tenerife fra Hotel Diamante Suites**** for 7 eller 14 netter med transport t/r mellom flyplass og hotell og fly t/r.

Tenerife er øya hvor det er strender i alle farger som slår innover dramatiske klipper, hvor et nesten utenomjordisk landskap er blandet med frodig skog, og vulkanen El Teide ruver i omgivelsene. Vandre langs strendene i alle farger, ta en dukkert i det krystallklare vannet, spaser langs boulevarden i Puerto de la Cruz og nyt alle mulighetene du har for et nydelig måltid! Om du vil ligge ved bassenget én, tre eller syv dager, dra på stranden eller hvile i en loungebar et sted i nærheten, eller utforske nærområdet ved å leie sykler for en dagsutflukt - Tenerife er for alle og enhver!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i Hotel Diamante Suites****
 • Halvpensjon (helpensjon og all-inclusive kan legges til ved bestilling)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Den mangfoldige øya Tenerife

En solfylt ferie på Tenerife er noe litt utenom det vanlige. Så for eksempel, kan du ligge på en unik svart strand men samtidig ha mulighet til å dra til en gyllen strand et annet sted på øya. En ferie på Tenerife trenger ikke bare bety at du skal ligge på strandhåndkleet med en bok i hånden hele tiden, men du kan også utforske området på sykkel! Denne øya er nemlig en ekte skatt med fjellterreng noen steder og frodige skogsområder andre steder. Tenerife er en vulkanøy og den største og mest kjente er El Teide, som du fra hotellet ditt har god utsikt til. På Sydentur til Kanariøyene skal du selvsagt få mest ut av ferien din med mye god mat og drikke. Prøv noen lokale spesialiteter og nyt det med litt deilig drikke på siden. Tenerife er virkelig for de som unner seg selv det lille ekstra!

Hotel Diamante Suites

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
pool

Stranden ligger 600 meter fra hotellet og har utsikt over vulkanen El Teide og havet, så du kan trygt si at dette firestjerners hotellet har en god beliggenhet. I tillegg tilbyr det deg også den komforten du trenger på en solferie, slik at du nyter sommerferien din. Av fasiliteter finner du et utendørs svømmebasseng med solterrasse som er åpen hele året (om vinteren er bassenget oppvarmet) og 2 restauranter (hvorav ett er åpent to dager i uken. For de som liker å holde seg i aktivitet har du også tilgang på en golfbane, en tennisbane og et treningsstudio. Du kan også leie sykler, og WiFi er tilgjengelig mot et gebyr i fellesområder og i rommene.

 • +-4
Les mer
suite

Junior Suite

3 personer | Suite

De romslige og komfortable Junior Suitene har en atskilt sittedel og et eget soverom, med satelitt-TV, aircondition (merk: aircondition er sesongavhengig), minibar, et bad med dusj og hårføner og en egen balkong. Under bestillingen kan du også velge et rom med havutsikt.

Puerto de la Cruz

Ta en titt på dette i Puerto de la Cruz, ikke langt fra hotellet ditt!

 • I tillegg til de mange attraksjonene i byen som havnen, gamlebyen med sine koloniale bygninger og festningsanlegg, og kapellet San Telmo bygget av sjømenn, tilbyr også naturen et bidrag til hvorfor dette stedet er så tiltrekkende.
 • Byen er omgitt av den fruktbare dalen Orotava, som er perfekt for fotturer gjennom et mangfold av flora og fauna og med en praktfull utsikt over havet.
 • Enda mer imponerende er den sorte stranden langs kysten av Puerto de la Cruz. Vannet er så klart at du kan se fargerik fisk uten snorkelutstyr.
 • Til tross for turismen, kan du fremdeles oppleve det tradisjonelle kanariske livet. På Plaza del Charco kommer både lokale og turister til de mange barene, kaféene og restaurantene for å spise tapas og slå av en prat.
Vær og temperaturer i Puerto de la Cruz

Januar: 14℃ - 20℃
Februar: 14℃ - 20℃
Mars: 15℃ - 21℃
April: 15℃ - 22℃
Mai: 16℃ - 23℃
Juni: 18℃ - 26℃
Juli: 20℃ - 28℃
August: 21℃ - 29℃
September: 21℃ - 27℃
Oktober: 19℃ - 26℃
November: 17℃ - 23℃
Desember: 15℃ - 21℃

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drikke til måltider (med mindre du velger til all-inclusive)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:59

Utsjekking

Til kl. 01:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per suite.

Barnerabatt/Rabatt på en 3. voksen

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-9 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 10-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person fra 15 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Gratis tilgjengelig på hotellet, vennligst ta kontakt med kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Heis
Svømmebasseng (åpent året rundt)

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

All inclusive (tilvalg)

Dersom du bestiller all-inclusive er også dette inkludert:
Alle måltider i bufféform (vann, brus, øl og husets vin inkludert ved måltidene)
Showcooking på tema-kvelder
Snack om formiddag og ettermiddag
Lokal ikke-alkoholisk og alkoholisk drikke mellom kl. 11:00 og 23:00.

Beliggenhet

Hotellet ligger 600 meter fra stranden, ca. 800 meter fra Puerto de la Cruz ca. 900 meter fra Loro Park og Taoro Park.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret