Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Drømmeferie ved Balatonsjøen

 • Solreiser
 • Vonyarcvashegy
pris fra kr 9 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 5 eller 7 netter på spahotell med halvpensjon i vakre Balaton. Tilbudet inkluderer leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Harstad, Oslo, Kristiansand, Haugesund eller Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Enten du er ute etter harmonisk avslapping med fred og ro, eller et sted fullt av moro og liv, tilfredsstiller Balatonsjøen alle behov. Denne ferien tilbyr glitrende vann og vakre landskap, historiske slott og friske viner, i tillegg til strender, sykling og seiling samt et stort utvalg av livlige barer og klubber. Balatonsjøen har alt. Med egen leiebil ligger denne innsjøperlen for dine føtter, og du bestemmer dine egne utflukter i ditt eget tempo.

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Zenit Hotel Balaton
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r Budapest fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Harstad, Oslo, Kristiansand, Haugesund eller Bergen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Tilgang til wellnessomårde
 • 1x besøk til saltgrotten per rom, per opphold (avhengig av tilgjengelighet)
 • Velkomstdrink
Balatonsjøen

Balatonsjøen er også kjent som det "ungarske havet". Den 50 kilometers lange innsjøen med silkeaktig grønnblått vann ligger i midten av Transdanubia, og er en av Ungarns mest dyrebare skatter. Den nordlige området av innsjøen er kjent for sine frodige vinmarker og vakre badeplasser, og det idylliske feriestedet Vonyarcvashegy ligger på den nordlige bredden av innsjøen, og i de sørlige skråningene av Keszthely Hills. Kommunen strekker seg fra bredden av innsjøen helt til toppen av fjellet, hvor du får en imponerende panoramautsikt over sjøen.

Zenit Hotel Balaton

 • Hotel
 • Vonyarcvashegy, Ungarn
Hotel

Dette eksklusive spahotellet ligger på en høyde med utsikt over Balaton-sjøen, 6 km fra Festetics-palasset og 7 km fra Afrika Múzeum. Under oppholdet nyter du halvpensjon (middag og frokost) og gratis parkering. Den raffinerte restauranten har en terrasse med utsikt over innsjøen. Hotellets spaområde har badstuer, boblebad og en salthule, samt et treningsrom, et innendørsbasseng og et barnebasseng med vannsklie. Det er også et vinkartsmuseum i den 18. århundres kjelleren, og vinsmaking er tilgjengelig.

 • +7
Les mer

Enkeltrom

1 personer | Rom

Enkeltrommene har plass til 1 person. De luftige rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar. Noen har balkong med utsikt over innsjøen. Rommet har te og kaffe fasiliteter og eget bad.

room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene har plass til tre personer. De luftige rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og minibar. Noen har balkong med utsikt over innsjøen. Rommet har te og kaffe fasiliteter og eget bad.

TravelBird Tips!
 • Festetics-palasset er et vakkert barokkpalass som ligger i byen Keszthely, ikke så langt fra hotellet ditt. Det praktfulle slottet huser idag Helikon Palace Museum. Slottets konstruksjon, ble startet av Kristóf Festetics i 1745.
 • Lake Cave i Tapolca - dette er en unik opplevelse. 300m underjordiske, naturlige grotter, som kan navigeres med båt langs en underjordisk innsjø.
 • Dukkemuseet i Keszthely - Dette overraskende museet viser to etasjer av dukker kledd i folkedrakter fra alle deler av Ungarn. Et merkelig og fascinerende museum du garantert vil snakke om i ettertid.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca. EUR 1,40 per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i det vakre feriestedet Vonyarcvashegy i den nordlige delen av Balatonsjøen. Fra flyplassen i Budapest tar det ca 2 timer og 20 minutter å kjøre til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret