Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Magisk kveldstur med guide i Praha

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Praha
pris fra kr 2 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Eventyr i den gylne by: 2, 3 eller 4 netter i Praha. Inkl. 4* hotell med frokost, kveldstur med guidet omvisning, fly t/r og transport.

Prahas labyrint av brosteinsbelagte gater og skjulte gårder er et paradis for den uformelle vandreren, som alltid ønsker å å utforske litt lenger. Bare noen kvartaler unna Old Town Square kan du snuble over gamle kapeller, uventede hager, søte kafeer og gammeldagse barer med knapt en turist i sikte. I tillegg til de skjulte skattene er Praha hjem til verdensberømte attraksjoner som tiltrekker tusenvis av besøkende fra alle verdens hjørner. Praha er en by som bare må oppleves!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Ametyst
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Kveldstur og omvisning i Praha
 • Bestiller du et deluxe rom er 1 time sauna inkludert
Den gylne by

Her har du nok å velge mellom av flotte historiske severdigheter, gode shoppingopplevelser og populær samtidskunst. Besøk Praha-slottet, John Lennon-muren og jødekvarteret og oppdag hvordan Praha har hatt en sentral plass i både eldre og moderne historie. Gamlebyen, Stare Mesto, er verdensberømt og UNESCO-bevart, og her kan du kjøpe deg en tradisjonell suvenir eller slappe av med en lokalprodusert tsjekkisk utepils på en trivelig terrasse.

Hotel Ametyst

 • Hotel
 • Hlavní město Praha, Tsjekkia
Bar

Hotel Ametyst ble bygget i 1923 og er et totalrenovert fire-stjerners hotell som i dag er et av de mest populære i Praha. Det blir ofte referert til som "gallerihotellet", noe som skyldes det brede spektrumet av originale kunstverk av kjente tsjekkiske, russiske og bulgarske malere som har dekorert hotellet. De fleste verkene er til salgs og Hotel Ametyst fungerer nærmest som et galleri. "Bo hos oss og føl deg som hjemme" er mottoet til hotellet og dette vil gjøre at du føler deg velkommen så snart du havner innenfor døren. Hotellet ligger i det livlige området Vinohrady, hvor du finner mange fine barer og restauranter. Nasjonalmuseet og Statsoperaen er 5 minutters gange unna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Deluxe-værelse 2

Deluxe Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets Deluxe Dobbeltrom holder høy standard og er et moderne rom med eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler. På rommet finner du også eget flatskjerm-TV med satelittkanaler og klimaanlegg, samt en safe, telefon og minibar. Ved bestilling av dette rommet mottar du også 1x gratis inngang på hotellets deilige sauna.

Superior-værelse

Superior Dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets Superior Dobbeltrom er moderne innredet og er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV med satelittkanaler, minibar, te- og kaffekoker. safe og radio. Her har du også eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler.

Kveldstur i Praha

Praha utstråler en spesiell magi, og når kvelden faller, føles det som om du har gått rett inn i et eventyr.

 • La en lokal guide lede deg på en 2-timers kveldstur gjennom Praha. Med den lille gruppen spaserer du i byens gater og ser severdighetene som lyser opp kvelden. Beundre den blendende skjønnheten i "Byen av de 100 spirene" og bli fortryllet av det lokale gatelivet. Spaser over Karlsbroen og opp på slottshøyden for å nyte byens flotteste utsikt over de tusen gylne tak og utallige historiske broer mens du filosoferer over historiens sus.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Sauna

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotel Ametyst ligger i bydelen Vinohrady, 10 minutters gange fra Wenceslas Square, som er midt i sentrum av Praha, og er det største torget i Europa. Namésti Míru, Karlsboren og Det tsjekkiske nasjonalmuseet ligger i nærheten. Ikke langt unna ligger også Praha statsopera og Praha konferansesenter. Trikkeholdeplassen Bruselská og undergrunnsstasjonene Náměstí Miru og I.P. Pavlova ligger en 5-minutters spasertur fra Hotel Ametyst.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret