Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Paradisisk rundreise: Det ekte Mallorca

 • Rundreise
 • Spania
pris fra kr 9 899
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

10 netters rundreise på Mallorca: opplev Colonia Sant Jordi, Cala Ratjada, Aruba og Palma. Du bor på 4 forskjellige hoteller med frokost. Reisen inkluderer leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Kristiansand, Harstad, Molde, Haugesund, Oslo, Trondheim eller Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en rundreise rundt stjernen i Middelhavet. Mallorca er så mye mer enn krystallklare strender og topp restauranter. Øyas praktfulle natur, fra kyst til fjell, imponerer dypt inn i hjerteroten. Ville blomster fyller øyas grønne enger, mens frodige vingårder, yndig middelhavsarkitektur og pittoreske gater preger øyas bilde. Denne reisen tar deg med på et kulturelt eventyr gjennom fascinerende historie og lyriske landskap.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel THB Sur Mallorca
 • 3 netter på Hotel THB Cala Lliteras
 • 3 netter på Agriturismo Son Siurana
 • 1 natt på Hotel Mirador
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Kristiansand, Harstad, Molde, Haugesund, Oslo, Trondheim eller Bergen
 • Leiebil under hele oppholdet
Det ekte Mallorca

Når du tenker på Mallorca, tenker du kanskje på ville fester, solbrente briter og sangriakonkurranser? Det er på høy tid å kaste disse klisjeene ut vinduet. Ville skjønnheter, krystallklare bukter, autentisk kultur og idylliske landsbyer venter deg på Mallorca. På denne reisen, som fordeles over 10 netter, blir du kjent med det virkelige Mallorca, og vi vet at du vil forelske deg.

Reiserute

Dag 1 - 3: Sør Mallorca – Colonia de Sant Jordi

Når du lander på flyplassen i Palma de Mallorca, kan du allerede hente bilen din, og ditt baleariske eventyr kan begynne. Du starter med å kjøre sørover til Colonia Sant Jordi, der du finner ditt første 4-stjerners hotell. Hotellet ligger på en vakker, liten halvøy mellom Punta des Coto og Sa Pu… Les mer

Hotel THB Sur Mallorca

Dag 4 - 6: Øst Mallorca– Cala Ratjada

Etter 3 netter i Colonia de Sant Jordi, fortsetter reisen videre til vakre Cala Ratjada. Deretter er en av Mallorcas viktigste havner. Den gamle havnen i Cala Ratjadam er idag svært populær blant turister, men den har beholdt sin tradisjonelle karakter og sjarm. Langs havnen står rader av farger… Les mer

Hotel THB Cala Lliteras

Dag 7 - 9: Nord Mallorca – Alcudia

Alcúdia er en by med rolig sjarm. De middelalderske murene som omringer byen, gjør sentrum til en labyrint av pittoreske gater. Gatene er fylt av frodige blomster, som klatrer opp historiske steinhus og koselige kafeer som tilbyr autentiske Baleariske retter. La deg fortrylle av rustikke herskap… Les mer

Landhotel Son Siurana Agroturisme

Dag 10 & 11: Palma de Mallorca

Den siste natten av turen du tilbringer i Palma de Mallorca. Dette er Mallorcas hovedstad og en middelhavsby full av herligheter! Sørg for å besøke La Seu katedralen, det arkitektoniske vidunderet er en juvel av gotisk arkitektur. Besøk også historiske Almudaina Palace, og nyt den utrolige utsik… Les mer

Hotel Mirador
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Hotellene tilbyr Wi-Fi gratis

Parkering

Gratis parkering på hotellet THB Sur Mallorca og agriturismo San Siurana
Ingen parkering på hotellet THB Cala Lliteras
Betalt parkering ved Hotel Mirador

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret