Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

4-stjerners spahotell i Veneto

 • Solreiser
 • 3, 4 eller 7 netter
 • Montegrotto Terme
5 Vurderinger
pris fra kr 4 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 3, 4 eller 7 netter i Hotel Bellavista Terme i Veneto inkl. helpensjon og diverse spafasiliteter, leiebil og fly t/r!

Lengter du etter en ferie hvor spa, velvære og avslapping står i fokus? Ta med din kjære eller en god venn og nyt vakre Italia fra et spahotell i den naturskjønne regionen Veneto, med velværefasiliteter og måltider inkludert. Med leiebil oppdager du enkelt den omkringliggende italienske skjønnheten i store og små byer, vingårder og nydelige naturområder. Unn deg det lille ekstra på ferien din i år!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 7 netter på Hotel Bellavista Terme
 • Helpensjon ekskl. drikke (frokostbuffé, 4-retters lunsjbuffé og 4-retters middag med salatbuffé)
 • Fly t/r Venezia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Adgang til 3 termiske basseng og boblebad
 • Fri benyttelse av tyrkisk bad, sansedusjer og treningsfasiliteter
 • 1x termisk leirbad per voksen
 • 1x tur i sauna med Himalayasalt per voksen
 • 1x aqua-gym trening
 • 1x yoga-time (kun ved 7 netter)
 • 1x danseaften med gallamiddag
 • Gratis sykkelleie (avhengig av tilgjengelighet)
 • Fri benyttelse av tennisbanen
 • 10% rabatt på øvrige spabehandlinger
Slapp av i Veneto

I Veneto-området omkring Montegrotto Terme var de tradisjonelle badeområdene særlig populære blant de gamle romerne. Squarcina-familien har drevet tradisjonen videre på Hotel Bellavista Terme, hvor avslapping er viktigere enn noensinne. Hver dag blir det servert frokostbuffé, 4-retters lunsj og 4-retters middag med salatbuffé og du har mulighet å bade i et av svømmebassengene eller ta en leirebehandling eller annen spabehandling. Skulle du ønske å bevege deg ut i naturen, kan du leie sykler ved hotellet eller sette deg i bilen og reise til de hyggelige byene Veneto, Verona eller Venezia. Forelsk deg i Italias unike skjønnhet på denne turen!

Hotel Bellavista Terme

 • Hotel
 • Montegrotto Terme, Italia
DO NOT USE

Dette hotellet ligger i rolige omgivelser i hjertet av fjellhøyden Colli Euganei, kun et steinkast unna Veneto sentrum. Det har vært drevet av den samme familien gjennom flere generasjoner og byr på fasiliteter som restaurant, treningsstudio og et stort og moderne velværeområde og spa. Hotellet har også en vakker hage med terrasse, som utgjør den perfekte atmosfæren for en romantisk middag eller en kjølig drink. Aircondition er tilgjengelig for 6 EUR per dag.

Hotel Bellavista Terme har til sammen tre termiske bad (innendørs og utendørs) og et stort moderne velværeområde hvor du kan pleies fra topp til tå med forskjellige spabehandlinger. Med i tilbudet får du en leirebehandling og 10% rabatt på alle spabehandlinger!

Vær obs på at hotellet har kleskode på restauranten: det er ikke lov med shorts eller kort kjole/skjørt, så gjerne ta på deg lange bukser eller lignende.

 • +1
Les mer
Hotel Bellavista Terme double room

Dobbeltrom

Rommene er romslige og innredet i en klassisk og elegant stil med tremøbler og parkettgulv. Alle rommene har eget bad, klimaanlegg, TV og balkong. Du kan velge mellom dobbeltrom eller tremannsrom.

Tremannsrom

Rommene er romslige og innredet i en klassisk og elegant stil med tremøbler og parkettgulv. Alle rommene har eget bad, klimaanlegg, TV og balkong. Du kan velge mellom dobbeltrom eller tremannsrom.

Ut på tur! Tips til dagsturer:

Sett deg i leiebilen og utforsk området med disse utfluktene:

 • Kun en knapp halvtimes kjøring unna hotellet ligger den lille byen Padua er en ærlig konkurrent til storesøstrene Venezia og Veneto med sine historiske bygninger, fargerike fasader, grønne parker og kanaler som strekker seg gjennom byen. Gå ikke glipp av frescoene i Srovegni-kapellet fra Middelalderen, den pompøse kirken Saint Anthony fra 1300-tallet eller Palazza del Ragione, et middelaldersk byhus, som i dag huser et frukt-og grønnsaksmarked samt små butikker hvor du kan fråtse i lokale delikatesser.
 • Hotellet ligger kun noen minutters gange fra naturparken Parco Regionale dei Colli Euganei, som byr på enesteående flora og fauna, frodig natur, stier perfekt for fotturer eller sykkelturer, med utsiktspunkter du ikke finner maken til andre steder. I tillegg er det flere gode restauranter der du kan sette deg ned for en lett lunsj eller et lokalt glass vin.
 • For deg som tenker vin når det er snakk om Italia, er det perfekt at spahotellet ditt kun ligger 4-5 km unna vingården Cantina Salvan - Vigne del Pigozzo. Tilbring et par timer på å smake de gylne dråpene som denne familiedrevne vingården tilbyr. Få en personlig omvisning på stedet, anekdoter om naturområdet som du kun kan få fra en innbygger, og nyt utsøkt vin på stedet. Siden 1914 har vinen Pigozzo vært i produksjon og omtales gjerne som "generøse viner som varmer hjertet og gleder sjelen", ifølge eierne selv.
Velvære på Hotel Bellavista Terme

Hotel Bellavista Terme har tre termiske bassenger (innendørs og utendørs), boblebad og moderne velværefasiliteter. Her finner du tyrkiske bad, sansedusjer, sauna med Himalayasalter samt et stort utvalg av massasje og skjønnhetsbehandlinger (disse bestilles og betales på hotellet). Leiren, som benyttes til leirehandlingen, har terapeutiske egenskaper og er smertestillende, muskelavslappende og anti-inflammatorisk. Etter påføring sitter leiren på huden i 15 minutter, hvoretter det skylles av under spadusjen. Som avslutning på behandlingen følger en dukkert i det 38 grader varme spabadet, som øker den beroligende effekten på musklene. Du vil føle deg som født på ny!

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Citroen C3, VW Golf, Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca. 2,40 EUR p.p.p.n.
 • Drikke må kjøpes til på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne i et dobbeltrom
Maks 2 vosken og 1 barn i et trippeltrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet og for mulighet til å oppgradere leiebil.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Det tar ca. 50 minutter å kjøre fra Marco Polo internasjonale lufthavn i Venezia, som er den nærmeste flyplassen når du skal besøke Veneto.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret