Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Costa Blanca med leiebil

 • Solreiser
pris fra kr 7 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solferie i Spania! 7, 10 eller 14 netter til solfylte Altea, på Costa Blanca, på 4*-hotell Cap Negret inkl. frokost, leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Denne sommeren kan du tilbringe sommeren ved norske svaberg eller på fotturer i fjellet... men hvorfor krysse fingrene for en god norsk sommer, når du kan bestille drømmeturen til sol, sommer og varme med oss nå? Besøk Middelhavets gylne strender omgitt av palmesus, deilige bad i havet og noen late timer ved bassenget. Ikke overbevist ennå? Vi inkluderer en leiebil i prisen, så du er fri som fuglen og kan dra på dagsutflukter til romantiske, hvite landsbyer eller oppdage en ny strand i neste kystby! Bli med til den sør-spanske solen denne sommeren!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Cap Negret
 • Frokost hver morgen (halvpensjon og helpensjon kan legges til)
 • Fly t/r Alicante fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Velkomstdrink
 • Bruk av WiFi
 • Sen utsjekking (på forespørsel)
 • Parkering ved hotellet
 • Leiebil under hele oppholdet
Costa Blanca

Mellom Denia og Pilar de la Horadada ved Middelhavet, ligger kystregionen kjent som Costa Blanca, men hvor kommer navnet fra egentlig? I følge en av historiene er det de mange mandeltrær med sine hvite blomster som en gang prydet regionen som kan være opprinnelsen til navnet. Det som er helt sikkert er at mange soltørste, feriesultne besøkende til alle årets tider år etter år finner veien til de hyggelige strendene. Spanjoler kommer gjerne hit på ferie og nordmenn er helt enige: Her finner du virkelig du det gode liv! Svaiende palmer, gylne strender og en rekke kafeer og restauranter!

Hotel Cap Negret

 • Hotel
 • La Valenciana, Spania
View towards sea

Det 4-stjerners hotellet ligger like ut til en 2 km lang strand, og 20 minutters gange fra sentrum av Altea. Skulle du ønske en liten pause fra stranden, kan du ta deg en dukkert i hotellets svømmebasseng, hvor det også er et barnebasseng for de minste. I tillegg kan du kose deg i den hyggelige hagen og ta deg en deilig cocktail i baren, hvorfra du kan nyte utsikten over vannet. Du kan nyte restaurantens daglige morgen- og middagsbuffé, som byr på spanske såvel som internasjonale retter.

 • +-4
Les mer
Hôtel Cap Negret - chambre double standard

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor på et dobbeltrom, som er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, altan eller terrasse med hagemøbler, safe, flatskjerm-TV, gratis WiFi, telefon, minikjøleskap, skrivebord, gratis aircondition og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Altea og omgivelsene

Tips til utflukter i området finner du her:

 • Området rundt Altea, La Marina Baixa, har et variert og mangfoldig landskap med steinete fjellsider og pittoreske øyer utenfor kysten. For å utforske dette stedets naturlige skjønnhet er det et godt tips å ta med et par gode sko!
 • Planlegg en dagstur til Alicante. Denne havnebyen forfører alle sine besøkende. Historieelskere kan nyte et besøk til Castillo de Santa Bárbara, som siden 1500-tallet har ruvet over byen. Vandringen opp til slottet starter i "El Barrio", en tradisjonell bydel full av fargerike hus. Hvis du ikke ønsker å ta stien opp, kan du bare ta heisen!
 • Er du glad i museer? Da har du også kommet til rett sted! Slukk kulturtørsten med et besøk til MACA, Museet for samtidskunst.
 • Vil du heller oppleve hvordan spanjoler tilbringer dagene, anbefaler vi en tur til Esplanada de España. Slå av en prat med lokalbefolkningen som samles for å spille sjakk eller drikke en kopp kaffe.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 1 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

Gratis på hotellet. Kontakt våre kunderådgivere for å arrangere dette på forhånd.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Fasiliteter

Bar
Restaurant
Hage
Svømmebasseng åpent 10 til 20 fra mars til oktober

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Cap Negret ligger like ved stranden og 20 minutters gange fra sentrum av Altea. Det er ca. 70 km fra Alicante Flyplass til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret