Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Avslappende ferie i spanske Fuengirola

 • Solreiser
 • Fuengirola
pris fra kr 16 159
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en solferie i Spania! Tilbring 7, 10 eller 14 netter på det 4-stjerners hotellet Hotel Las Pirámides med frokost og fly t/r!

Er du ikke klar for å forlate sommerens sol og varme? Bestill deg en tur til syden allerede nå! Med dette tilbudet kan du tilbringe 1 til 2 uker på et 4-stjerners hotell i populære Fuengirola, hvor du har gåavstand til stranden og den flotte strandpromenaden. Gå en lang tur på stranden, nyt det spanske kjøkkenet og besøk de mange andre flotte byene på Costa del Sol.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Las Pirámides****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Málaga fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r flyplass og hotell
Ferie i Fuengirola

Fuengirola er en av Costa del Sols mest populære feriebyer – med et mildt klima året rundt og flittig besøkt av solsøkende feriegjester. I Fuengirola kan du gå en tur eller slappe av på den 7 km lange, lange sandstranden, se utsikten fra slottsmurene på Sohail Slott, spille minigolf eller ta bussen lengre opp langs kysten til Malaga, Marbella eller Benalmadena. Fuengirola byr også på mange spennende butikker hvor du kan gjøre et kupp, hyggelige caféer og gode spisesteder for et godt glass vin og spanske delikatesser.

Hotel Las Pirámides

 • Hotel
 • Fuengirola, Spania
Lounge

Det 4-stjerners Hotel La Pirámides er ideelt beliggende i ca. 5 minutters gåavstand fra stranden og den berømte standpromenaden Paseo Maritimo Rey de España i Fuengirola. Her kan du slappe av ved det oppvarmede utendørs svømmebassenget med en drink og en god bok, eller kos deg med en massasje i velværeområdet (mot avgift). Der er dessuten et innendørs svømmebasseng, som er åpent fra midten av september til midten av juni. Du står opp til frokost hver morgen i hotellets restaurant, og det er gratis WiFi i lobbyen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor på et flott innredet dobbeltrom, som er er utstyrt med aircondition, satelitt-TV, telefon, safe, minibar og eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler. Alle rom har deres egen altan, hvor du kan sitte og nyte utsikten og den friske havluften.

TravelBirds tips

 • Nyt lange kveldspromenader langs Paseo Maritimo Rey de España der du uavbrutt kan nyte den fantastiske havutsikten og sette deg ned på en uteservering med et glass godt vin eller en porsjon tapas.
 • Du kan dra på mange spennende dagsutflukter i området: oppdag storbyen Málaga (ca 35 km fra hotellet), besøk det britiske området Gibraltar (ca 105 km) eller vandre rundt i Marbellas vakre bykjerne (ca 28 km unna).
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Personer fra 12 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.
Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Det 4-stjerners hotellet ligger i gåavstand til stranden og kun 500 meter fra byens sentrum. Hotellet ligger ca. 27 km fra flyplassen, og innenfor en halv times kjøretur kan du nå byer som Marbella, Benalmadena og Málaga.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret