• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg fortrylle av Vietnams skjønnhet

 • Rundreise
 • 17 eller 18 netter
 • Vietnam
pris fra kr 17 039
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli med på en kulturell reise Vietnam i 16 netter med frokost, all transport, utflukter og fly t/r.

Dette er en unik mulighet til å fordype deg i Vietnams utrolige farger. Reis gjennom landets gripende natur, bli kjent med det smakfulle vietnamesiske kjøkkenet og avslør Vietnams skjulte skatter og rike arv. Under reisen bor du på fine hoteller, og en rekke uforglemmelige utflukter venter deg. Dette eventyret garanterer spektakulære opplevelser og minner som vil vare hele livet!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Hilton Hanoi Opera Hotel (1 natt, 4, 6 og 7)
 • 2 netter på U Sapa Hotel (natt 2 og 3)
 • 1 natt ombord Paradise Luxury Cruise Halong Bay (Night 5)
 • 1 natt på nattoget fra Hanoi til Danang i en delt firemannskupé (natt 8)
 • 5 netter på KOI Resort and Spa Hoi An (natt 9-13)
 • 3 netter på Hotel Majestic Saigon i Ho Chi Minh City (natt 14 til 16)
 • Frokost på alle hoteller
 • Helpensjon ombord på cruiset
 • Bussbilletter Hanoi-Sapa-Hanoi
 • Utflukter til Cat Cat Village (halv dag på dag 4)
 • Bytur i Hanoi (full dag på dag 8)
 • Tour My Son Sanctuary (halv dag på dag 11)
 • Utflukt til Cu Chi Tunnels og Cao Dai Temple (full dag på dag 15)
 • Fly til Hanoi fra Norge og retur fra Ho Chi Minh City til Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Innenlands flyvning fra Hoi An til Ho Chi Minh
 • All transport under reisen
 • Håndbagasje maks 7 kg
 • Innsjekket bagasje maks 20 kg
Ytterligere tilvalg
 • Trang An - Bai Dinh utflukt (full dag)
 • Hoi An - elvecruise og håndverklandsbyer (full dag)
 • Mekong Cai Be - flytende markeder (full dag)
En unik rundreise

Denne rundreisen er fordelt over 17 netter (+ overnattinger på flyreisen). Reisen lar deg oppleve høydepunktene av Vietnam. Du vil blant annet besøke sprudlende Ho Chi Minh City, fargerike Hanoi, historiske Hoi An og utrolige Halong Bay, mens guidede utflukter lar deg bli kjent med Cat Cat Village, My Son Sanctuary, Cu Chi tunellene og Cao Dai Temple. Nedenfor kan du lese mer om den spennende reiseruten.

Reiserute

Dag 1: Ankomst i Hanoi

I dag lander du på vietnamesisk jord, og vi ønsker deg velkommen til fargerike Hanoi! På flyplassen vil du bli møtt av sjåføren, som vil kjøre deg direkte til hotellet. Bruk den første dagen til å hvile ut etter reisen og få deg et inntrykk av byen, senere på turen vil du få muligheten til å bli… Les mer

Hilton Hanoi Opera  eller lignende

Dag 2 & 3: Sapa

I dag er det allerede klart for å reise videre til vidunderlige Sapa, og du ankommer Sapa rundt kl 13:30. Sapa er en landsby som ligger høyt i Hoàng Liên Son fjellene i nordvest Vietnam, ikke så langt fra den kinesiske grensen. På klare dager kan du forvente deg en av verdens mest spektakulære u… Les mer

U Sapa Hotel  eller lignende

Dag 4: Cat Cat Village

På dag fire er tid for en spennende utflukt, idag vil du oppleve autentiske Cat Cat Village. Du står opp tidlig og blir møtt av guiden allerede kl 8 på hotellet. Cat Cat Village ligger i en vakker dal, omtrent tre kilometer fra Sapa Town. Den gamle landsbyens etniske grupper tiltrekker turister … Les mer

Hilton Hanoi Opera  eller lignende

Dag 5: Cruise Halong Bay

Idag er det endelig duket for enestående Halong Bay. Du står opp tidlig, og reisen starter rett etter frokost. Ved ankomst i Halong Bay vil du bli møtt av et unikt syn av høye kalkstensstolper og små øyer som skyter opp av den smaragdturkise Tonkins golfen. Halong Bay ble listet på UNESCOs verde… Les mer

Dag 6 & 7: Hanoi

I dag (ut på ettermiddagen) reiser du tilbake til Vietnams livlige hovedstad, Hanoi. Byen er kjent for sin århundre gamle arkitektur og rike kultur som er blandet av sørøstasiatiske, kinesiske og franske påvirkninger. I hjertet av byen, finner du det kaotiske gamle kvarteret som yrer av smale ga… Les mer

Hilton Hanoi Opera  eller lignende

Dag 8: City tour Hanoi + nattoget til Danang

På dag 8 kan du utforske Hanoi med en lokal guide. Den inkluderte byturen starter rett etter frokost kl 9:00 og guiden vil ta deg til byens viktigste høydepunkter. Dette blir en spennende heldagsutflukt og dagens omfattende omvisning varer ca. i åtte timer.
Du vil deretter stige ombord på … Les mer

Dag 9 - 13: Hoi An

Klokken 9 på morgen, ankommer du Danang. Dette er ikke den endelige destinasjonen. Fra Danang blir du hentet i buss og tatt med til fortryllende Hoi An. Ditt hotell i i Hoi An, ligger rett ved den krystallklare stranden, omgitt av stolte palmetrær. Hoi An er et ekte tropisk paradis, men også en … Les mer

KOI Hoi An Resort and Spa  eller lignende

Dag 14 - 17: Ho Chi Minh City

Etter 5 harmoniske netter Hoi An, venter et spennende og kulturelt møte med Ho Chi Minh City. Du tar et fly fra Hoi An til Ho Chi Minh. En by som puster energi og oppdagelse. Spaser gjennom tidløse smug og spennende markeder til røkelse-tilført templer. Møt den koloniale fortiden, som har satt s… Les mer

Majestic Hotel  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost på nattoget
 • Andre måltider ikke nevnt i tilbudet
 • Visumkostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler en avgift avhengig av reisedatoer.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-12 år får 75% rabatt på hotellene
Barn 13-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og betaling

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Vær og klima

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Tillatt bagasje

Håndbagasje maks 7 kg
Innsjekket bagasje maks 20 kg
På grunn av begrensninger på innenlandsflyvninger.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret