Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Historie, mystikk & kultur i Edinburgh

 • Storbyferie
 • Edinburgh
pris fra kr 7 649
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til byen av mystikk, whiskey og gamle eventyr! 2, 3, 4 eller 5 netter på sentralt hotell, midt i gamlebyen med frokost. Tilbudet inkluderer Hop-on Hop-off bussbilletter og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Spøkelseslott, innsjøer bebodd av mystiske monstre, eventyrlige hus og hemmelige whiskeybarer, velkommen til Skottland. Den skotske hovedstaden Edinburgh byr på en unik scene der kunstneriske hjørner møter middelaldersk historie. Fordyp deg i Edinburghs små bokhandlere og karakteristiske barer som dukker opp mellom trange smug. Byens mystiske arkitektur gir en følelse av at tiden har stått stille i hundrevis av år, mens byens atmosfære utstråler moderne kreativitet. En forførende blanding.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på The Inn Place
 • Ekte skotsk frokost hver morgen
 • Billetter til Hop-on Hop-off buss
 • Fly t/r Edinburgh fra Oslo, Bergen eller Stavanger
City of Literature

Edinburgh ble utnevnt til UNESCOs første litteraturby i 2004. Med sin rike arv av litteratur som strekker seg over århundrer, puster Edinburgh ord og poesi. Forfattere fra hele verden har funnet inspirasjon i den skotske hovedstaden grunnet byens romantikk, historie og unike atmosfære. Edinburgh er hjem til en rekke av elskede forfattere, blant annet Robert Burns, Robert Louis Stevenson og Arthur Conan Doyle, i tillegg til en rekke samtids forfattere som Irvine Welsh, JK Rowling, Alexander McCall Smith og Ian Rankin.

The Inn Place

 • Hotel
 • Edinburgh, Storbritannia
Hotel

Dette historiske hotellet fra 1800-tallet, har en super beliggenhet i sentrum av byen. Med flere severdigheter like utenfor dørstokken. I tillegg er du bare 0,4 kilometer fra Skottlands nasjonalmuseum og 1 kilometer fra Edinburgh Castle. I tillegg har du et stort utvalg av restauranter og barer i området. Hotellet tilbyr gratis WiFi samt en god frokost hver morgen.

Les mer
double

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng. Hvert rom på The Inn Place har pent design og flatskjerm-TV, strykejern, gratis WiFi, skrivebord og bad med gratis toalettartikler. Noen av rommene har utsikt over byen, eller vakre Cockburn Street som er en typisk gate i gamlebyen.

Twin room

Tvillingrom

2 personer | Rom

Tvillingrommene er utstyrt med to enkeltsenger. Hvert rom på The Inn Place har pent design og flatskjerm-TV, strykejern, gratis WiFi, skrivebord og bad med gratis toalettartikler. Noen av rommene har utsikt over byen, eller vakre Cockburn Street som er en typisk gate i gamlebyen..

TravelBird Tips!

 • I filmen Trainspotting avdekket de at de fleste turister vanligvis ønsker å unngå Leith distriktet, men svært mye har endret seg i nabolaget. Faktisk, er dette på listen av autentiske nabolag som absolutt er verdt er besøk. Ta en hyggelig spasertur rundt havnen, og se en helt annen side av av Edinburgh.
 • Edinburgh Zoo - Dyreelskere bør ikke gå glipp av et besøk til den berømte dyrehagen! Her får du muligheten til å hilse på alle slags dyr fra hele verden.
 • Bli kjent med kulturarven - ta et besøk til National Museum of Scotland eller National Gallery of Scotland.
Hop on - Hop off

I dette tilbudet får du mulighet til å se alle høydepunktene av Edinburgh. En Edinburgh busstur er den perfekte måten å blir kjent med byens severdigheter. Denne City Sightseeing bussturen lar deg hoppe på og av på 14 forskjellige stopp rundt hele byen. Billettene er gyldige i 24 timer fra første gang du bruker de og bussen går hvert 20. minutt fra hvert stopp. Høydepunkter inkluderer sider som Edinburgh Castle, Holyrood Palace og Royal Mile.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Inn Place ligger i hjertet av Edinburghs gamleby og innen 10 minutters gange fra slottet, Princes Street og Waverley Station.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret