Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

4*-hotell & Hop-on-hop-off i Budapest

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 2 659
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få med deg alt Budapest har å by på med en 48 timers Hop-on-hop-off bussbillett! Inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og bo 3, 4 eller 5 netter på et sentralt og eksklusivt designhotell inkl. frokost. Pris er p.p i rom for 2.

Har du vært i Budapest vet du at denne storbyfavoritten skaper uforglemmelige sanseinntrykk på alle sine besøkende! I denne pittoreske skjønnheten av en by oppdager du arkitektur, historie og kultur fra alle tidsepoker. De kurerende termalspaene, spennende markeder og butikker, samt de typiske ungarske tradisjonene som du fremdeles kan oppleve i dag, er perfekt for en unik storbytur! På denne reisen slipper du å gå deg sliten - inkludert i tilbudet er en hop-on-hop-off bussbillett som gjør at du selv kan bestemme deg for når eventyret ditt skal gå videre!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom på Soho Boutique Hotel
 • Frokost hver morgen
 • 48 timers Hop-on-hop-off bussbillett
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Velkomstdrink
 • Gratis WiFi

Soho Boutique Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Lounge

Dette sentrale designhotellet ligger perfekt til i et av Budapests mest populære strøk. Her bor du i komfortable og elegante omgivelser med utmerket service og gåavstand til butikker, restauranter, teatre, spasentre og mye mer! Start dagen med en imponerende frokostbuffé, enten servert på rommet eller i hotellets flotte restaurant, og avslutt kvelden med en velfortjent drink i hotellbaren. Det betyr mye å ha en god base til å lade batteriene i en innholdsrik by slik som Budapest!

 • +3
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De romslige og luksuriøse rommene er individuelt innredet og utstyrt med en rekke tilleggsfasiliteter for ekstra komfort. Blant annet er alle vinduene lydisolerte, noe som sikrer deg en god og uforstyrret natts søvn, selv midt i hjertet av Budapests livlige sentrum. Du har også tilgang til gratis WiFi 24/7 og flatskjerm-TV med en rekke filmkanaler.

Våre tips!

 • Széchenyi Spa: Velkommen til Europas største medisinske badeanlegg! Széchenyi Spa ble bygget på slutten av 1800-tallet og får sitt varme vann fra to termalkilder som har en helsebringende effekt for sine besøkende.
 • Fantastiske bakverk: Budapest er til og med berømt for sine guddommelige kaker og bakverk. Slå deg ned med en kaffepause og bestill for eksempel en Esterházy kake med smørkrem, cognac og nøttemarengs, velkommen til himmelriket!
 • Spa med utsikt: Rudas er en av byens hemmelige perler og fra et utendørs svømmebasseng på takterrassen har du en flott utsikt over blant annet den opplyste Erzsébet-broen.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Om den inkluderte bussbilletten

Denne bussturen er perfekt for deg som besøker Budapest for første gang, og vil oppleve så mye som mulig av severdighetene.

Hopp på eller av på tilsammen 27 forskjellige stopp, blant annet Heltenes torg, kjent for sine ikoniske statuer, Parlamentsbygningen, katedralen St. Stephen, Det ungarske operahuset og Andrassy Avenue.

Hvis du helst vil sitte på bussen uten å gå av, tar denne runden ca. 2 timer. Du kan går av og på bussen så mange ganger du vil i 48 timer etter at billetten er stemplet for første gang. Billetten får du med de andre reisedokumentene.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 4% av hotellprisen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre. All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet har en ideell beliggenhet i hjertet av Budapests mest anerkjente kulturdistrikt, med gåavstand til en rekke severdigheter og umiddelbar nærhet til alt av offentlige transportmidler.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret