Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øyhopping i Sør-Thailand

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Thailand
pris fra kr 12 969
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk øyparadiset Thailand og bo 12 netter i Phuket, Ko Phi Phi, Krabi og Khao Lak inkl. 12 netter på hotell med frokost, fly t/r fra Oslo Gardermoen og all transport underveis. Pris er p.p. i rom for 2.

Med noen av verdens vakreste strender er Thailand en ubestridt feriefavoritt! For deg som ønsker å oppdage flere steder i Sør-Thailand, har du nå sjansen til å fordele 12 deilige netter i Phuket, Phi Phi, Krabi og Khao Lak. Snorkle i krystallklart vann, omgi deg med bølgeskvulp og palmesus, dra ut på en øyhopping i en tradisjonell båt, fråtse i thaimat og nyt en forfriskende fersk fruktjuice. Kombiner eventyr med en strandferie under skyfri himmel i vakre Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netter i dobbeltrom:
 • 2 netter på Seaview Patong Hotel i Phuket
 • 2 netter på Bay View Resort Phi Phi i Ko Phi Phi
 • 4 netter på Peace Laguna Resort i Krabi (eller tilsvarende)
 • 4 netter på Water Khaolak by Katathani i Khao Lak (eller The Briza Beach Resort Khaolak)
 • Frokost hver dag
 • Transport mellom hotellene og til flyplassen t/r (båt og buss)
 • Fly t/r Phuket fra Oslo Gardermoen
Kort oppsummering av reisen din:

På denne 12 netters reisen opplever du litt av alt vakre Sør-Thailand har å by på. Reis først til populære Phuket i 2 netter, før du setter kursen mot den livlige øygruppen Koh Phi Phi for snorkling blant tropiske fisk eller øyhopping for 2 netter. Blant verdens vakreste strender i Krabi, bor du 4 netter før du setter snuten mot reisens siste stopp i Khao Lak med sin hvite strender og majestetiske fjellandskap.

 1. Natt 1 & 2: Phuket

  Første dag i Thailand starter når du lander på flyplassen i Phuket, og blir tatt med til hotellet. Du bor like utenfor på Patong Beach, så strandferien starter allerede på første dagen. Vannet er helt klart med et rikt undervannsliv uten like, så legg ut på en dykke- eller snorkletur. Ta en tur til nasjonalparken Khao Phra Thaew, som på grunn av sitt tropiske klima er hjem til eksotiske dyr som aper, snikekatter og pythonslanger. Utforsk øya om dagen og nyt kvelden og solnedgangen på en restaurant ved stranden om kvelden.

  pool

  Hotel Seaview Patong Phuket eller lignende

  • Hotel
  • Patong, Thailand
  pool

  Dette 4-stjerners hotellet ligger på Patong Beach tett på shoppingmuligheter samt restauranter og barer. Her er 2 svømmebassenger, en bar, et velværeområde, treningsstudio, leserom og restaurant, som serverer lekre asiatiske og europeiske retter. Rom: Du bor på et smakfullt innredet dobbeltrom med aircondition, minibar, kaffe/te-fasiliteter, WiFi, TV og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

  Les mer
 2. Natt 3 & 4: Ko Phi Phi

  Den tredje dagen går turen videre til øygruppen Phi Phi, som består av seks øyer kun 48 km fra Phukets kyst. Du skal bo på den største av øyene, Phi Phi Don, som sammen med Phi Phi Lee utgjør en nasjonalpark. Det er den mest besøkte øya mye på grunn av de fargerike korallrevene som ligger utenfor kysten, som derfor er et yndet besøksmål for dykkere. De andre Phi Phi-øyene ligger kun en kort seiltur unna og vi anbefaler en tur til Monkey Beach, som er hjem for en koloni av lekne aper. Besøk også Maya Bay, hvor 'The Beach' med Leonardo di Caprio ble spilt inn.

  villa

  Bay View Resort eller lignende

  • Hotel
  • Thailand, Thailand
  villa

  På dette 3-stjerners hotellet bor du midt i naturen med utsikt over havet. Hotellet har egen hage og terrasse med gratis WiFi på fellesarealene. Bay View Resort har bar, restaurant og svømmebasseng også er det en egen adgang til stranden.

  Rom: De romslige dobbeltrommene har egen altan med utsikt over havet eller hotellets grønne hage. Alle rommene er utstyrt med aircondition, TV og eget bad med toalett og dusj.

  Les mer
 3. Natt 5 - 8: Krabi (Ao Nang)

  Etter noen dager på de thailandske øyene går turen videre til fastlandet, hvor du skal bo i Krabi-regionen. Hotellet ligger like ved Krabis vakreste strand, Ao Nang Beach, omringet av meterhøye palmetrær, kalksten og majestetiske fjell. Her har du hele 4 netter, og mye tid til opplevelser og dagsturer. Lei en scooter og kjør en tur opp til nasjonalparken Than-Bok-Khoran, som er kjent for sine storslåtte vannfall. På veien kan du stoppe i hulen Tham Pheung, som er fyllt med fortryllende dryppsten. Du skal selvfølgelig også en tur til byen Krabi, som er kjent for sin fortryllende kunst.

  resort

  Hotel Vogue Resort & Spa Krabi eller lignende

  • Hotel
  • Ao Nang, Thailand
  resort

  Din resort i Krabi ligger kun 7 minutters gange fra stranden og 5 minutters gange fra Ao Nang Beach i Krabi, og en 15 minutters kjøretur fra Krabi Town. Komplekset er omgitt av en tropisk hage og tilbyr et svømmebasseng og restauranter. I tillegg kan du her fritt benytte treningssenteret og boblebadet, eller slappe av med massasje eller i badstue på spaet Chao Nang Spa mot en ekstra avgift. Hvis du ønsker kan hotellet også arrangere utflukter for deg. Resorten serverer tradisjonell thaimat fra Rabiang Rue restaurant og Wine V Bar & Bistro serverer thaimat og internasjonale retter. Ved bassengbaren kan du få snacks og tropiske cocktails. Rommet ditt er elegant og dekorert i Thai-stil og har et privat bad med badekar og en privat balkong med utsikt over den frodige hagen. Rommet har også en TV og DVD-spiller.

  Les mer
 4. Natt 9 - 12: Khao Lak

  Etter 4 dager i Krabi går turen videre til den luksuriøse ferieresorten i Khao Lak. Hvis du overhode kan løsrive deg fra det luksuriøse hotellet og stranden, som kun er 500 meter vekk, er det mange muligheter for utflukter. Ta en tur til nasjonalparken Khao Lak-Lam Ru, hvis høyeste punkt ikke er mindre enn 1077 meter høyt. Tilbring de siste 4 nettene til å slukke soltørsten, få sand mellom tærne smake de siste thailandske spesialitetene før reisen går tilbake til Norge.

  Hotel & pool

  Hotel The Waters by Katathani Khao Lak eller lignende

  • Hotel
  • Khuekkhak, Thailand
  Hotel & pool

  Dette 4-stjerners hotellet ligger kun 350 meter fra Bang Neang Beach. Hotel The Waters har egen hage og ikke mindre enn 7 svømmebasseng med liggestoler. Her har du dessuten tilgang på treningsrom, bar og restaurant. I bassengbaren kan du bestille eksotiske drinker og slappe av hele dagen. Rom: De elegante dobbeltrommene er innredet med aircondition, minibar, gratis WiFi, eget bad og altan.

  Beliggenheten er upåklagelig, med fantastiske sandstrender bare minutter fra hotellrommet. Nasjonalparken Khao Lak Lam Ru ligger like i nærheten. Det er også kort gangavstand til butikker, barer, restauranter og det internasjonale tsunami-museet.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikkepenger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks. 2 personer per reise.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det er WiFi tilgjengelig på hotellene, i noen tilfeller mot et gebyr.

Gruppereiser

På denne rundreisen kan det hende at du reiser alene eller i en gruppe på maks 16 personer. Dette er avhengig av antall bestillinger som er foretatt på den gitte datoen. Du vil da reise med andre reisende fra TravelBird, ikke bare nordmenn.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se regjeringen.no for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 1 måned etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.
Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Betaling

I Thailand er Baht myntenheten. Det er enkelt å ta ut penger i minibanker med Visa eller Mastercard, da dette er tilgjengelig i byer og turiststeder. Det er vanligst å betale kontant i restauranter og barer. Ha derfor alltid med deg kontanter når du forlater hotellet. På hoteller kan du som regel betale med kredittkort.

Vær og temperaturer

Sør-Thailand har et tropisk klima, og temperaturen vil derfor ha en gjennomsnittstemperatur på mellom 28 og 33 grader med en høy luftfuktighet.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer ved reiser utenfor Europa etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret