Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øyhopping i Sør-Thailand

 • Rundreise
 • 13 netter
 • Thailand
pris fra kr 22 569
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk øyparadiset Thailand og bo 12 netter i Phuket, Ko Phi Phi, Krabi og Khao Lak inkl. 12 netter på hotell med frokost, fly t/r fra Oslo Gardermoen og all transport underveis. Pris er p.p. i rom for 2.

Med noen av verdens vakreste strender er Thailand en ubestridt feriefavoritt! For deg som ønsker å oppdage flere steder i Sør-Thailand, har du nå sjansen til å fordele 12 deilige netter i Phuket, Phi Phi, Krabi og Khao Lak. Snorkle i krystallklart vann, omgi deg med bølgeskvulp og palmesus, dra ut på en øyhopping i en tradisjonell båt, fråtse i thaimat og nyt en forfriskende fersk fruktjuice. Kombiner eventyr med en strandferie under skyfri himmel i vakre Thailand!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netter i dobbeltrom:
 • 2 netter på Seaview Patong Hotel i Phuket
 • 2 netter på Bay View Resort Phi Phi i Ko Phi Phi
 • 4 netter på Peace Laguna Resort i Krabi (eller tilsvarende)
 • 4 netter på Water Khaolak by Katathani i Khao Lak (eller The Briza Beach Resort Khaolak)
 • Frokost hver dag
 • Transport mellom hotellene og til flyplassen t/r (båt og buss)
 • Fly t/r Phuket fra Oslo Gardermoen
Kort oppsummering av reisen din:

På denne 12 netters reisen opplever du litt av alt vakre Sør-Thailand har å by på. Reis først til populære Phuket i 2 netter, før du setter kursen mot den livlige øygruppen Koh Phi Phi for snorkling blant tropiske fisk eller øyhopping for 2 netter. Blant verdens vakreste strender i Krabi, bor du 4 netter før du setter snuten mot reisens siste stopp i Khao Lak med sin hvite strender og majestetiske fjellandskap.

Reiserute

Natt 1 & 2: Phuket

Første dag i Thailand starter når du lander på flyplassen i Phuket, og blir tatt med til hotellet. Du bor like utenfor på Patong Beach, så strandferien starter allerede på første dagen. Vannet er helt klart med et rikt undervannsliv uten like, så legg ut på en dykke- eller snorkletur. Ta en tur… Les mer

Hotel Seaview Patong Phuket  eller lignende

Natt 3 & 4: Ko Phi Phi

Den tredje dagen går turen videre til øygruppen Phi Phi, som består av seks øyer kun 48 km fra Phukets kyst. Du skal bo på den største av øyene, Phi Phi Don, som sammen med Phi Phi Lee utgjør en nasjonalpark. Det er den mest besøkte øya mye på grunn av de fargerike korallrevene som ligger utenfo… Les mer

Bay View Resort  eller lignende

Natt 5 - 8: Krabi (Ao Nang)

Etter noen dager på de thailandske øyene går turen videre til fastlandet, hvor du skal bo i Krabi-regionen. Hotellet ligger like ved Krabis vakreste strand, Ao Nang Beach, omringet av meterhøye palmetrær, kalksten og majestetiske fjell. Her har du hele 4 netter, og mye tid til opplevelser og dag… Les mer

Hotel Vogue Resort & Spa Krabi  eller lignende

Natt 9 - 12: Khao Lak

Etter 4 dager i Krabi går turen videre til den luksuriøse ferieresorten i Khao Lak. Hvis du overhode kan løsrive deg fra det luksuriøse hotellet og stranden, som kun er 500 meter vekk, er det mange muligheter for utflukter. Ta en tur til nasjonalparken Khao Lak-Lam Ru, hvis høyeste punkt ikke er… Les mer

Hotel The Waters by Katathani Khao Lak  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikkepenger
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks. 2 personer per reise.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det er WiFi tilgjengelig på hotellene, i noen tilfeller mot et gebyr.

Gruppereiser

På denne rundreisen kan det hende at du reiser alene eller i en gruppe på maks 16 personer. Dette er avhengig av antall bestillinger som er foretatt på den gitte datoen. Du vil da reise med andre reisende fra TravelBird, ikke bare nordmenn.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se regjeringen.no for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 1 måned etter innreisedato til Thailand. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon. http://www.thaiembassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.
Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Betaling

I Thailand er Baht myntenheten. Det er enkelt å ta ut penger i minibanker med Visa eller Mastercard, da dette er tilgjengelig i byer og turiststeder. Det er vanligst å betale kontant i restauranter og barer. Ha derfor alltid med deg kontanter når du forlater hotellet. På hoteller kan du som regel betale med kredittkort.

Vær og temperaturer

Sør-Thailand har et tropisk klima, og temperaturen vil derfor ha en gjennomsnittstemperatur på mellom 28 og 33 grader med en høy luftfuktighet.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer ved reiser utenfor Europa etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret