Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

4*-hotell ved Athen og stranden

 • Storbyferie
 • Athen
pris fra kr 11 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kombiner by og bad i Athen og bo 3 til 6 netter i Coral Hotel Athens****, i 'Hellas' Miami'. Inkl. frokost, transport t/r mellom flyplass og hotell og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Harstad eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

På denne greske storbyferien kommer du til å falle pladask for den greske lidenskapen, den uimoståelige greske sjarmen og skjønnhet på hvert gatehjørne. Athen er i tillegg en av verdens hovedsteder som har enkel tilgang på havet og strandliv. Gå deg vill blant smale gater og reis tilbake i tid med et besøk i Akropolis i antikkens vugge, la deg friste av delikatesser på en taverna og avslutt dagen med en drink i en bar ved havet om kvelden. Ditt 4-stjerners hotell ligger ved utkanten av Athen i Paleo Faliro, som med sine palmetrær, glamorøse barer og marina er Hellas' svar på Miami!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5 eller 6 netter på Coral Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Harstad eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Bruk av WiFI
Ytterligere tilvalg
 • Cape Sounian Tour
Athen, hva vil du forelske deg i her?

Ikke bare vil du forelske deg i berømtheter som Akropolis og Parthenon, symboler på antikken. Du vil også elske de små, koselige nabolagene med de hyggelige restaurantene. Vandre blant de pittoreske, smale gatene i Pláka med sine mange torg, butikker og typiske greske tavernaer. Føy til den greske solen og atmosfæren, og du er med ett på en uforglemmelig ferie. Nyt noen late dager på sanden og unne deg noen forfriskende bad i klart, blått hav. Hva er vel bedre enn å kunne kombinere kultur og historie med sol og strand?

Coral Hotel Athens

 • Hotel
 • Palaio Faliro, Hellas
terrace

Du bor på et gjennomgående moderne og stilrent hotell en kort taxitur fra Athen sentrum. Hotellet holder 4 stjerner og serverer frokost hver morgen i restauranten og i hotellbaren kan du avrunde dine spennende dager med en deilig drink. Hotellet har også en stor spaavdeling med badstue, jacuzzi og mulighet til å bestille en massasje. Hotellet ligger ca. 2 minutters gange fra stranden, og kun en 15 minutters kjøretur fra sentrum av Athen. Hotellet har utsikt over Saronic Gulfen og Kastell Hill.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Double Room© Coral Hotel Athen

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med skrivebord og stol, gode senger såvel som et privat bad med dusj og
toalett.

Våre tips til reisen:

 • Flisvos Marina har hovedrollen i Paleo Faliro. Her ligger de glamorøse yachtene til kai omgitt av en 7 km lang parade med butikker, restauranter og barer. Ved siden av finner du en stor botanisk hage hvor du kan nyte en piknik eller friluftskino om sommeren.
 • Eugenides Planetarium ligger i en neoklassisk bygning fra 50-tallet. Det er et av de største og best utstyrte planetariumene i Europa. Her finner du også en stor IMAX kino ved navnet "The Dome".
 • Restauranten Nisos ligger i Flisvos Marina og er en av de beste sjømat-restaurantene i området. Her får du et raust fiskemåltid med utsikt over havet. Perfekt for en romantisk middag i skjønne omgivelser.
Tilvalg: Tur til Cape Sounion

På denne utflukten tas du med langs kystveien og passerer strender som Glyfada, Vouliagmeni & Varkiza til det sørligste punktet av Attica, Cape Sounion, hvor de hvite marmorpillarene til Poseidon-tempelet står. På veien har du en nydelig utsikt over Saronic-gulfen og øyene utenfor. Etter å ha besøkt Poseidon-tempelet, er du fri til å vandre rundt på Sounion. Eventuelle inngangsavgifter er ikke inkludert. Turen varer fra 15:00 til 19:00 og inkluderer transport.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-11 år bor gratis på hotellet
En 3. person fra 12 år får rabatt på hotellet, avhengig av dato og oppholdslengde.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

Gratis tilgjengelig på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Heis

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger 2 minutters gange fra stranden, 15 minutter bilreise fra sentral-Athen samt cirka 40 minutter med lokaltrafikk fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret