• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solparadiset Alicante

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
5 Vurderinger
pris fra kr 3 619
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 22 ganger

Legg ferien til Spanias solrike østkyst: 7 eller 14 etter i Alicante med frokost. Inkludert fly t/r og transport.

Sol og glede i drømmelandet Spania. På denne reisen bor du på et flott 4-stjerners hotell, og under bestillingen kan du velge mellom frokost, halvpensjon eller all-inclusive. Uansett hva du velger, garanterer Alicante den perfekte solferien pakket med glitrende strender, svaiende palmer og koselige sangriabarer. Møt hyggelige mennesker og oppdag skattene på de spennende markedene. Velkommen til Alicante!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Sun Palace Albir****
 • Frokost (halvpensjon eller all-inclusive kan velges i tillegg)
 • Fly t/r Alicante (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Albir og Costa Blanca

Dere bor i den flotte feriebyen Albir, som ligger langs Costa Blanca-kysten i provinsen Alicante. Albir er kjent som en ren, moderne og avslappet badeby med ekte og autentisk middelhavssjarm. Her kan man nyte milevis av skjønne sandstrender, hyggelige gater, naturskjønne planter, hvitkalkede hus, og ikke minst regionens lekre kjøkken. Albir ligger tett på andre spennende byer som Benidorm, L'Alfàs del Pí, Denia, Villajoyosa, Alcoy. Lei eventuelt en bil på hotellet og ta en dagstur langs kystens vakre perler.

Hotel Sun Palace Albir

103 Vurderinger
 • Hotel
 • Alicante, Spania
Hotel

Det flotte 4-stjerners hotellet har en fin beliggenhet: Du bor 600 m fra stranden og har fra hotellet en unik utsikt til flotte fjell og over Middelhavet. Sun Palace Albir har utendørs svømmebasseng, restaurant og bar, romservice samt gratis transport til og fra stranden en gang i timen. Om sommeren kan du slappe av med en drink i bassengbaren, og i den døgnåpne resepsjonen kan du veksle penger og leie bil, hvis du vil ut og utforske området.

 • +6
Les mer
Standard room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom på ca. 20 m². Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, air condition, satellitt-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. I tillegg har alle rommene har også egen møblert balkong.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Sun Palace Albir ligger mellom Benidorm og Altea i Alicante, kun 600 meter fra Alfaz Albir-stranden. Hotellet har en helt fantastisk utsikt over Middelhavet og den idylliske feriebyen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret