Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Sol og strand i vakre Kroatia

 • Solreiser
 • Banjole
pris fra kr 8 729
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis til solfavoritten Kroatia! Tilbring 7 netter på sørspissen av solfylte Istria i en egen leilighet med frokost. Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen og Trondheim + transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Istria er stedet for deg på søken etter en ekte feriefølelse - bare synet av det turkise havet er forlokkende, den lange kystlinjen er variert, strendene er lett tilgjengelig og det kroatiske kjøkkenet vil overraske deg. De sjarmerende byene langs kysten har også mye å tilby av spennende historie og kultur! Tilbring neste solferie i Kroatia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i leilighet på Aparthotel del Mar
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Pula fra Oslo Gardermoen eller Trondheim
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering
Banjole & Pula

Banjole ligger i sør ved den istriske halvøya nær Pula by. Den lille kystbyen tilbyr ideelle vilkår for en stille, men variert ferie for hele familien, borte fra turisthordene. Nyt den karakteristiske småsteinsstrendene med solsenger i skyggen av furutrær omgitt av en deilig, sval bris mens du ser ut mot havet. Adriaterhavets største halvøy, Istria, er rik på vakker natur, historie og severdigheter. Med en befolkning på ca. 57 000 ligger Pula nær sørspissen av halvøya og imponerer med sin 3000 år gamle historie, som du ser igjen den dag i dag. I tillegg til en status som det tidligere romerske administrative sentrum, har Pula lange tradisjoner for vinproduksjon, fiske og skipsbygging, som gir kysten sin middelhavssjarm.

Aparthotel Del Mar

 • Hotel
 • Banjole, Kroatia
Hotel

Dette leilighetshotellet tilbyr et godt utgangspunkt for en solfylt ferie ved havet. Den store solterrassen har et svømmebasseng med solsenger, og parasoller perfekt for en ferie uten stress og mas med tid til å skape kvalitetstid og gode minner med hverandre. I hotellet er det et treningsstudio, et supermarked, souvenir butikker, en skjønnhetssalong og en miniclub med underholdning for store og små. Isbaren og de to andre restaurantene har en vidunderlig solterrasse, hvor du kan få inspirasjon av havet mens du nyter det deilige Middelhavskjøkkenet. En 300 meter lang sandstrand er ca. 50 meter fra hotellet, sentrum av Pula er 7 kilometer unna, og Pula flyplass er kun 13 kilometer unna.

 • +-2
Les mer
Appartement type A

Leilighet A for 2 voksne + 1 barn

2 personer | Rom

Disse leilighetene er 30m² store og har en stue med kjøkkenkrok og middagsbord, og en soveseng med plass til en person. Det er også en inngang med en dobbeltseng. Badet har en dusj, vask og et toalett. Alle rom har en balkong med utsikt over hagen. Leiligheten har plass til 2 voksne og 1 barn.

Leilighet B for 2 voksne + 2 barn

2 personer | Rom

Disse leilighetene er 30m² store og har en stue med kjøkkenkrok, og middagsbord, samt inngang med en dobbeltseng. I stuen er det også en sovesofa med plass til to personer. Badet har en dusj, vask og toalett. Alle rom har en balkong med utsikt over hagen. Leiligheten har plass til 2 voksne og 2 barn.

Leilighet D for 4 voksne + 1 barn

4 personer | Rom

Disse leilighetene er 45m² store og har en stue med kjøkkenkrok og middagsbord. Badet har en dusj, vask og toalett. Alle rom har en balkong med utsikt over hagen. Leiligheten har plass til 4 voksne og 1 barn.

Vi anbefaler

 • Vil du lære mer om naturen? Da bør du legge turen innom naturreservatet Kamenjak med sine skjulte viker litt lenger sør.
 • Det imponerende romerske amfiteateret som ble laget av keiser Augustus og fortsatt under Vespasian, er nå byens landemerke.
 • Sergierbogen og ruinene av de gamle, romerske villaene i området gir også en fascinerende innsikt til fortiden.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca. 1 EUR per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Leilighet Type A
Maks 2 voksne og 1 barn inntil 11 år

Leilighet Type B
Maks 2 voksne og 2 barn inntil 11 år

Leilighet Type D
Min. 3 voksne og maks 4 voksne og 1 barn inntil 11 år

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Parkering

Parkering er gratis.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Treningsstudio
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 7 km fra Pula og 13 km fra Pula flyplass. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret