Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Tog inkludert

Fra Warszawa til Krakow med tog

 • Storbyferie
 • Polen
pris fra kr 4 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kombiner de polske storbyene Warszawa og Krakow i 4 eller 6 netter med frokost, transport t/r flyplass-hotell + tog fra Warszawa til Krakow og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Hva med en vakker rundreise til Polens storbyer? På denne unike reisen kombineres den praktfulle hovedstaden Warszawa med billedskjønne Krakow slik at du kan bli kjent med noe av det dette sjarmerende landet har å by på! Reisen begynner i fargerike Warszawa, hvor nåtid og fortid blandes elegant inn i hverandre. Toget tar deg deretter til eventyrlige Krakow for en hyggelig atmosfære og fortryllende arkitektur. Er du klar for å oppleve disse to polske perlene?

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Golden Tulip Warsaw Centre
 • 2 eller 3 netter på Aparthotel Zuliani i Krakow
 • Frokost hver morgen
 • Fly fra Oslo, Bergen eller Stavanger til Warszawa og retur fra Krakow
 • Bruk av WiFi i hotellene
 • Togreise fra Warszawa til Krakow
 • Transport t/r mellom flyplassene og hotellene
Polske perler

Bli kjent med mangfoldige Polen og oppdag de fascinerende byene Warszawa og Krakow. Her finner du det du trenger for en perfekt storbyferie, dobbelt så mange ganger. Beundre arkitektoniske blikkfang, interessante muséer, praktfulle torg, sjarmerende gater og koselige kaféer. Du kan velge å reise i 4 eller 6 netter tilsammen i de to storbyene, og etter et hyggelig besøk i Krakow reiser du med toget til Warszawa. Se frem til en riktig hyggelig reise!

Reiserute

Dag 1 & 2: Fortryllende Warszawa

Velkommen til Warszawa, landets hovedstad! Her veksler det mellom fargerike trehus i gamlebyen til skyskrapere i forretningsdistriktet. Vistula-elven slynger seg igjennom byens og her finner du både fine bystrender og flere kilometer med sykkel- og gangstier. Det historiske sentrum, Stare Miasto… Les mer

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel

Dag 3 & 4: Stemningsfulle Krakow

På dag 3 er det på tide å bytte ut Warszawa for en annen polsk skatt: Krakow! Togturen fra Warszawa tar ca. 2,5 timer. Krakow ligger relativt uskadd etter den andre verdenskrig så her kan du beundre imponerende historiske bygninger, bygater og slottet ligger på Wawel-høyden. Spaser gjennom det s… Les mer

Zuliani Hotel
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport fra hotell til togstasjon og fra togstasjon til hotell
 • Eventuell turistskatt
 • Innsjekket bagasje er ikke inkludert. Vennligst kontakt vår kundeservice eller flyselskapet direkte for å bestille bagasje.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet.
Barn 2-17 år regnes som voksen.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet,
flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

Gratis på hotellet, avhengig av tilgjengelighet. Vennligst kontakt vår kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i begge hotellene.

Togbillett

På dag 3 (ved reise på 4 netter) eller dag 4 (ved reise på 6 netter) tar du toget fra Warszawa til (Warsawa Centralna) til Krakow (Krakow Glowny). Reisen varer ca. 2,5 time. Du får togbilletten med reisedokumentene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Innsjekket bagasje

Innsjekket bagasje er ikke inkludert. Vennligst kontakt vår kundeservice eller flyselskapet direkte for å bestille bagasje.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret