Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

I hjertet av Italia

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Roma
pris fra kr 2 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppfyll drømmen om Roma! 2-5 netter på hotell nær Colosseum med frokost, transport t/r mellom flyplass og hotell, og fly t/r.

Reis til en av jordens vakreste og mest pittoreske byer på storbyferie! Billedskjønne Roma er et museum i seg selv, og du trenger ikke å gå lenger enn utenfor dørstokken før du blir bergtatt av den sjarmerende, italienske atmosfæren med nydelige arvestykker rundt neste gatehjørne. Spis gelato til alle tider (alt er lov på ferie!), smak verdens beste pizza og se folkelivet fra Spansketrappen! Michelangelo og paven er selvsagt på planen, og Colosseum er ikke til å unngå - du bor jo bare rett rundt hjørnet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Maison Colosseo i Roma
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis WiFi
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Opplev skjønnheten i Roma!

Føl historiens vingeslag i Italias ikoniske hovedstad på din storbyreise! Gå deg vill i smale, idylliske gater - nyt folkemylderet i Vatikanet, Michelangelos mesterverk og kast en mynt i Trevifontenen. Om det så er første, tredje eller femte gang du besøker denne perlen, Roma slutter aldri å fortrylle. Perfekt for romantiske miniferier, en helg med venner eller for en koselig pause med familien. Ønsker du å oppdage noe autentisk kan du trekke deg tilbake fra trekkplasterne i sentrum og oppdage nye bydeler, smake gourmet-kaffe og gå på shopping i skjønne smågater.

Maison Colosseo

 • Hotel
 • Roma, Italia
Property

Maison Colosseo har en fantastisk beliggenhet, kun 500 meter fra Colosseum! Hotellet er elegant og moderne innredet med en blanding av moderne og antikke møbler. Her kan du spise frokost på rommet ditt, hvis du skulle ønske. Hotellet ligger ved siden av de middelalderske murene av Quattro Coronati Church og området i nærheten har kaféer og vinbarer. Metrostasjonen Colosseo Metro ligger kun 700 meter unna, og tar deg til sentralstasjonen Termini på 2 stopp. Dette boutiquehotellet har også gratis WiFi.

 • +2
Les mer

Dobbeltrom

Ditt komfortable og lyst innredede dobbeltrom har en dobbeltseng og et privat bad med dusj, hårføner, og toalettartikler. Det er også et kjøleskap, en safe og en vannkoker i rommet. Gratis WiFi er tilgjengelig.

Tips til reisen!

På denne reisen trenger du ikke å vandre deg trett eller sitte på toget i timesvis for å få med deg det beste av Roma byr på. Fra ditt sentrale hotell i Roma er det kun 5 minutters gange til Colosseum. Se noen av våre tips til hva du kan se ikke langt fra hotellet ditt!

 • Antica Gelateria de Matteis: Hva er vel bedre å ha et gelateria rett rundt hjørnet fra hotellet? Tripp ut i gaten for en liten kveldstur og velg og vrak blant et stort utvalg av smaker på dette populære stedet.
 • Laterankirken vil imponere deg fra første øyeblikk. Dette er bispedømmet Romas katedral, og dermed pavens bispedømme og den fremste katolske katedralen. Den ble først reist av Konstantin på 400-tallet, men dagens katedral er fra 1650.
 • La Taverna dei Quaranta er en sjarmerende taverna med gode, italienske retter rett ved Parco del Celio. Nyt den jordnære atmosfæren bare noen skritt fra Colosseum!
 • Café Café er en liten kafé med et stort utvalg av te, kaffe og lunsjretter. Etter noen timer med sightseeing er det godt å sette seg ned og kose seg med noe godt, kun rett rundt hjørnet fra Colosseum!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 11:00 - 20:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
En 3. person fra 4 år betaler et tillegg per natt, vennligst se endelig sum på bestillingssiden.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Frokostsal

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Tilleggsavgift

For sen innsjekking ved ankomst etter 20, tilkommer en avgift på 20 EUR.

Beliggenhet

Maison Colosseo har en sentral beliggenhet i Roma, kun 500 meter fra Colosseum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret