Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Kombiner by og strand i vakre Alicante

 • Storbyferie
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Alicante
pris fra kr 5 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag solrike Alicante! Bo 7, 10 eller 14 netter Abba Centrum Alicante Hotel med frokost og tilgang til wellness. Reisen inkluderer fly t/r!

Alicante - en herlig kombinasjon av by og strand. Her kan du nyte den gode, spanske stemningen i full ånd. Sett deg på en liten hyggelig tapasbar i sentrum med et godt glass vino, og nyt følelsen av den hvite sandstranden som omringer kysten. Du bor tett på både by og strand på et flott fire-stjerners hotell. Her står du opp til en god frokost hver morgen, og du kan i tillegg lade batteriene i hotellets flotte wellnessområde. Så sett kryss i kalenderen og gled deg til en deilig ferie under den spanske solen.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i enkeltrom, dobbeltrom eller trippeltrom på Abba Centrum Alicante Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Tilgang til spaområde med sauna og tyrkisk bad
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser kalenderen)
 • Tilgang til wellnessområde med sauna og tyrkisk bad
By, strand og god spansk stemning

Alicante er Costa Blancas hovedby, og byr på spennende opplevelser hele året rundt. Byen er satt i vakre omgivelser ved Middelhavet, omgitt av fjell og krystallklart vann. I byen kan du gå på oppdagelse mellom historiske bygninger, vakre plasser og frodige parker. Opplev de hyggelige caféene langs strandpromenaden. Besøk Alicantes fascinerende arkeologiske museum, eller trekk inn den spanske kunstscenen på en av Alicantes mange kunstgallerier. Du kan også tilbringe late solskinnsdager ved den deilige sandstranden.

abba Centrum Alicante Hotel

 • Hotel
 • Alicante, Spania
bar

Dette moderne hotellet ligger ca. en 15 minutters gange fra stranden. Innen 1,5 km fra Postiguet-stranden og Santa Bárbara slottet, tilbyr dette stilige hotellet i sentrale Alicante en badstue, et treningsstudio og et dampbad. Den møblerte solterrassen er omgitt av planter. Abba Centrum serverer en frokostbuffé på terrassen, mens restauranten på Centrum tilbyr smakfull middelhavsmat. Lobbyen har en café.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Dobbeltværelse

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De romslige dobbeltrommene er ca 27 m² store. Rommene tilbyr air-condition, gratis WiFi, flatskjerm TV med flere kanaler, og et privat bad med hårføner. Rommet er i tillegg utstyrt med safe, skrivepult, telefon og minibar.

3-personersværelse

Standardrom for 3 personer

3 personer | Rom

Disse romslige rommene kan huse opptil 3 personer. Rommene tilbyr air-condition, gratis WiFi, flatskjerm TV med flere kanaler, og et privat bad med hårføner. Rommet er i tillegg utstyrt med safe, skrivepult, telefon og minibar.

Enkeltværelse

Singelrom

1 personer | Rom

Enkeltrommene er romslige og behagelige. Rommene tilbyr air-condition, gratis WiFi, flatskjerm TV med flere kanaler, og et privat bad med hårføner. Rommet er i tillegg utstyrt med safe, skrivepult, telefon og minibar.

Opplevelser i Alicante

 • El Barrio er Alicantes gamle bydel. Denne delen av byen er smellvakker, og du finner i tillegg den anerkjente San Nicolas de Bari-katedralen her. Gamlebyen er et hyggelig kvarter med smale smug, sjarmerende hus og koselige butikker.
 • Når du er i Alicante er et besøk til den store middelalderfestningen Catillo de Santa Bárbara, et absolutt must! Borgen ligger på Benacantil-fjellet litt nord for byen. En spasertur til toppen, garanterer i tillegg en nydelig utsikt over havet.
 • Hvis du liker å spille golf er Alicante et godt sted å være. Alicante er hjem til noen av Spanias beste golfbaner. F.eks. ligger Alicante Golf, som er designet av Steve Ballesteros, kun 8 km fra sentrum.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Det er mulig å bestille enkeltrom

Romkapasitet

Maks 1 voksen per enkeltrom
Maks 2 voksne per dobbeltrom
Maks 3 voksne per trippeltrom

Barnerabatt

Barn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Barn i alderen 3-12 år: 75% rabatt på hotelloppholdet
Personer fra 13 år: 50% rabatt på hotelloppholdet
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot et gebyr på 14 € per dag. Vennligst kontakt vår kundeservice.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Alicante kommersielle distrikt. Abba har lett tilgang til motorveien A-7 og ligger en 15-minutters kjøretur fra Alicante flyplass. Byens tog- og busstasjoner ligger 500 meter unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret