Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Båt og sykkelferie i Nederland

 • Rundreise
 • 7 netter
pris fra kr 6 819
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Stig ombord på MS Angela Esmee og opplev 8 dager av Nederlands vakreste steder på sykkel. Tilbudet inkluderer helpensjon (frokost, lunsj og middag), utflukter med lokal guide, sykkel, kart og fly t/r til Amsterdam fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

Legg din neste ferie til Nederlands idylliske landeveier, sus forbi historiske vindmøller og fargerike tulipanmarker. Denne ferien er både sporty og avslappende, og ikke minst, utrolig opplevelsesrik. I ditt eget tempo følger du nøye planlagte ruter, sammen med andre reisende. Du overnatter på et historisk skip som seiler deg til nye sykkeldestinasjoner hver dag. Med lokal guide og sykkel reiser du gjennom nederlandske lyriske landskap. Dette er drømmereisen du har ventet på!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter ombord på MS Angela Esmee
 • Helpensjon (7x frokost, 6x lunsj under sykkelturer, 7 x tre-retters middager, daglig kaffe og te til 16.00)
 • Fly t/r Amsterdam fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund eller Kristiansand
 • Velkomstdrink og informativ tale ved første kvelden
 • Bruk av sengetøy og håndklær
 • Veiledet av erfarne guider (nederlandsk, tysk og engelsk)
 • Sykkelutleie
 • 2 byturer (Zaandam og Enkhuizen) med guide
 • 1x musikk kveld ombord
Unike Nederland

Geografi spiller en nøkkelrolle i nederlandske unike landskap. Mer enn halvparten av det flate landet ligger under havnivå, og 20% ​​er gjenvunnet fra sjøen. Siden 1200-tallet har vindmøller drevet kraften i landet, og flere av de idylliske vindmøllene går fortsatt. Pittoresk og mystisk arkitektur, rader av regnbueblomster, karamellfylte stroopwafels, verdens beste ost og historiske kanaler, er bare noe av det du kan forvente deg på denne ferien.

 1. Dag 1: Ankomst i Amsterdam

  Reisen starter i kanalbyen Amsterdam. Du kan sjekke inn på skipet fra kl 14:00. På første dagen, kan nyte noen nydelige timer i den Nederlandske hovedstaden. Det er omtrent umulig å ikke bli hodestups forelsket i Amsterdam, denne estetiske vakre byen byr på uendelige spennende opplevelser. Ta et besøk til det imponerende Rijksmuseum, se huset til Anne Frank, eller ta en shoppingrunde i Kalverstraat. Amsterdam er en by som er lett å utforske til fots, så sørg for å ta en spasertur langs byens romantiske gater og kanaler.
  Til middag er du forventet tilbake på skipet. Du vil motta en velkomstdrink og en første orientering over turen vil bli gitt. God og mett, og vel kjent med Amsterdam, kan du trekke deg tilbake på lugaren, eller fortsette å utforske byen. Skipet står i Amsterdam hele kvelden. Imorgen starter en seilende drøm.

 2. Dag 2: Sykkeltur til Zaanse Schans

  God morgen! I dag er det på tide med en forfriskende sykkeltur. Sykkelturen starter like etter frokost. Du forlater Amsterdam, og reiser videre til mer grønne og fredelige omgivelser på Nederlanske landeveier. Du passerer det naturskjønne området Twiske, før du kommer til det spennende friluftsmuseet Zaanse Schans. Med sine historiske hus, tradisjonelle vindmøller og verksteder, tilbyr den historiske landsbyen Zaanse Schans et bevart glimt av hvordan det var å leve i Nederland i det 17. og 18. århundre. Det kan nesten virke som om tiden har stått stille i Zaanse Schans, du kan fotsatt se gamle ostebutikker, Oudhollandse hus og treskofabrikker. Etter ditt besøk til Zaanse Schans, reiser du videre til fargerike Zaandam. I Zaandam vil det også bli en guidet omvisning av byen.

  På denne sykkelturen kan du velge mellom 2 ruter på 30 km og 45 km.

 3. Dag 3: Sykkeltur til Alkmaar

  På den tredje dagen av reisen, står en spennende sykkeltur på ca 50 km på menyen. Fra Zaandam sykler du til den ikoniske ostenbyen Alkmaar. Dette lover å bli en fascinerende reise: du passerer små, historiske landsbyer og store grønne diker på veien. Naturreservatet "Land van Leeghwater" er bare ett av de mange attraksjonene som du vil se på veien. Når du ankommer Alkmaar, venter Angela Esmee på deg! Spaser langs de idylliske kanalene i Alkmaar, kjøpe et herlig stykke ost, og gjør deg klar for en hyggelig middag ombord. Under middagen fortsetter skipet på Noordhollandskanaal til den flytende havnen i Den Helder, som er nordområdets nordligste punkt.

 4. Dag 4: Den fortryllende øya Texel

  Når du står opp på dag fire, befinner du deg fortsatt ved havnen i Den Helder. Like etter frokost, seiler skipet videre mot den imponerende øya Texel. Vær imidlertid oppmerksom på at været kan skifte, og i så fall kan det være at skipet allerede på dag tre, seiler på natten til Texel, eller at skipet bare holder seg i Den Helder. Dette er ikke sannsynlig, men skulle dette være tilfelle, kan du på egen regning (ca € 5, -) ta en offentlig ferge til Texel. Forhåpentligvis er været på din side, slik at du kan oppleve skjønnheten av Texel, som planlagt.
  Texel er den største av Vade-øyene, og byr på en av de flotteste og mest varierte sykkelturene på programmet. Hvite sandstrender, rike naturreservater, solfylte skoger og sjarmerende landsbyer er blant høydepunktene du kan forvente deg på Texel. Øyas spennende historier gjøre reisen ekstra unik. Kvelden i kveld, byr på en livlig musikalsk aften ombord på skipet.

  På Texel kan du velge mellom forskjellige ruter på min. og maks 15 km. 65 km.

 5. Dag 5: Historiske Friesland

  På dag fem, fortsetter skipet på den enorme IJsselmeer til perlebyen Stavoren i Friesland. Strendene langs IJsselmeer er unike fra andre strender i Nederland. Sirkelen av byer og landsbyer rundt innsjøen har en nostalgisk sjarm. En av disse historiske juvelene er byen Stavoren. Byen ble meget velstående i middelalderen gjennom handel med England, Frankrike og Skandinavia. I tillegg til de pittoreske landsbyene og naturskjønne områdene, klamrer Frieslandfolket fortsatt på tradisjonelle levemåter, noe som gjør denne provinsen ekstra unik. Legg også merke til Frieslands søte byvåpen, som er fylt med røde hjerter. På dagens sykkeltur vil du oppleve den varme kulturen som passer perfekt til Frieslands idylliske forhold. Her lever mennesker og dyr i harmoniske omgivelser.

  Også i Friesland kan du velge mellom forskjellige sykkelruter som varierer fra ca. 30 til 50 km.

 6. Dag 6: Til Medemblik og Enkhuizen

  Under frokosten på dag 6 forlater MS Angela Esmee Stavoren, og seiler videre til fortryllende Medemblik. Fra Medemblik seiler du langs IJsselmeerkysten, før du endelig når glansbildet Enkhuizen. Her står du fritt til å bruke dagen akkurat som du selv vil. Lev deg inn i den spennende historien som fortsatt puster liv i byens atmosfære.
  Ved 1700-tallet var Enkhuizen en av de rikeste byene i Holland, og Enkhuizen historie er fortsatt svært merkbar i dag, spaser gjennom det gamle hjertet av byen med sine mange statlige herskapshus, kanaler, kirker, bymurer og havner. Enkhuizen er ganske liten, og et perfekt sted til å spasere eller sykle, fra et monument til et annet. Zuiderzeemuseet er et av Enkhuizen viktigste museer. Dette museet gir deg et godt inntrykk av historien til Enkhuizen og den tidligere Zuiderzee ("Sørhavet").

  Dagens tur er ca 30-50 km lang, avhengig av ruten som velges.

 7. Dag 7 & 8: Til Volendam og tilbake til Amsterdam

  På dag 7 seiler du først til Volendam under frokosten. Den lille hollandske fiskerlandsbyen imponerer med sin sjarmerende havn og søte hus. Den pittoreske byen tilbyr et innblikk som går langt tilbake i Nederlands viktige fiskerhistorie. Volendam ligger ved bredden av IJsselmeer, bare 20 km nord for Amsterdam. Etter Volendam vil du reise tilbake til Amsterdam, og denne koselige sykkelferien har snart kommet til en ende. Først blir det et ekstra gjensyn med den fantastiske hovedstaden. Bruk den siste kvelden til å oppdage det beste av Amsterdam, ta en tur til Jordaan, en hyggelig spasertur i Vondelpark, eller bare nyt byens koselige kafeer.

  Avhengig av ruten valgt, er din siste sykkeltur rundt 35 - 50 km.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middager
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per lugar

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Wifi

Det finnes WiFi i fellesområdene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret