Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Danmarks koselige kulturby - Aalborg

 • Storbyferie
 • Ålborg
pris fra kr 4 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Danmarks kulturby! 2, 3 eller 4 netter på Comwell Hvide Hus Aalborg med frokost og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Røde pølser, grønt øl og et behagelig kontinentalt tempo - det er jammen deilig å være norsk i Danmark! Unn deg en miniferie i en av Europas mest spennende kulturbyer. Aalborg en by som puster god stemning. Ta turen opp det 55 meter høye Aalborgtårnet som byr på en 360 graders utsikt over byen og Limfjorden. I klare værforhold sies det at man kan se helt fra Kattegat i øst til Vesterhavet i vest.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Comwell Hvide Hus Aalborg
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Aalborg fra Oslo Gardermoen
Havnebyen Aalborg

Nyt den idylliske havnen i området, hvor du finner lekre delikatesser av vilt, fisk, lokalproduserte oster og mer. Her er det mulig å se seilebåter GoBoats, spasere på Street Food - Lighthouse, nyte fjorden og den romantiske atmosfæren ved vannet. Det finnes også flere fantastiske restauranter nærme sjøen, prøv for eksempel Fusion, Prinses Juliana, musikk Spisehus og Café Utzon på Utzon Center for lunsj. Danmark er kjent for sin kulinariske nyvinning og kreative bruk av råvarer, og Aalborg er intet unntak.

Comwell Hvide Hus Aalborg

 • Hotel
 • Ålborg, Danmark
Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg er et nyoppusset hotell med en sentral beliggenhet - like ved Kildeparken og ca 10 minutter unna Aalborg sentrum. Herfra kan du lett ta deg frem til fots til det byen har å by på av kultur og byopplevelser, og Kunsten (Aalborgs museum for moderne kunst) ligger på andre siden av parken. Hotellet har en egen restaurant hvor du hver morgen kan nyte en deilig dansk frokost før du legger ut på sightseeing. På varme dager kan du nyte den danske solen på hotellets terrasse med noe godt i glasset fra restaurantens omfattende vinkart. Treningsnarkomane trenger ikke fortvile over å ha tatt seg en liten ferie - hotellet har sitt eget treningssenter som gjestene kan benytte uten ekstra kostnader. Har du med deg bilen kan du parkere den like ved hotellet for 75 danske kroner per døgn (ca 85 NOK, betales på hotellet).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Les mer
Comwell Hvide Hus Aalborg Doubleroom

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

På Comwell Hvide Hus Aalborg bor du komfortabelt i et dobbeltrom med store vinduer og eget bad med dusj. Alle rommene er røykfrie og allergivennlige, med gratis WiFi og TV med et stort utvalg kanaler.

TravelBird Tips!

Utforsk fantastiske Aalborg:

 • GoBoats - Lei en GoBoat og få en spesiell opplevelse med din kjære. Fra båten kan du nyte byen og havnen fra vannet. Du kan sitte opptil 8 personer i båtene, og det krever ingen bevis eller erfaring med seiling.
 • Mortens Kro - Ta turen innom Mortens Kro, som til for tross navnet, er en svært populær gourmetrestaurant, og tilbyr Aalborgs lekreste smørbrød!
 • Aalborg Historical Museum viser historien om Aalborg og byens omgivelser i løpet av de siste 1000 årene. En spesiell attraksjon er Aalborgstuen fra 1602 - det best bevarte stykke Bourgeois Renaissance-interiøret i landet.
 • Musikkens hus er ikke bare det nye arkitektoniske mesterverket i Aalborg og Nordjylland, men også i stor grad en permanent nasjonal og internasjonal musikkfestival. Byggingen av Musikkens Hus er et av de mest ambisiøse og imponerende prosjektene i Aalborgs historie.
 • Kunsten - Museum for moderne kunst - i Aalborg huser en permanent samling av dansk og internasjonal kunst. Den imponerende bygningen ble tegnet av arkitektene Elissa og Alvar Aalto og Jean-Jacques Baruel. Museet inneholder spesielle utstillinger, en skulpturpark, et amfiteater, konserter, seminarer og filmer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn opp til 3 år bor gratis i eksisterende senger eller babyseng.
Barn får ellers en varierende rabatt, avhengig av alder og reisedato.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Treningsstudio

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling. Ca 85 NOK per natt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Comwell Hvide Hus er et nyoppusset og moderne hotell med beliggenhet i Kildeparken, ca 10 minutter til fots unna Aalborgs vakre sentrum. Fra fergeleiet i Fredrikshavn (med fergeforbindelse til Oslo) og Hirtshals (med fergeforbindelse til Kristiansand og Larvik) tar det omtrent en time med bil. Nærmeste flyplass er Aalborg Lufthavn, ca 15 minutter unna med offentlig transport eller bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret