Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulinarisk drøm i Thailand

 • Rundreise
 • Thailand
pris fra kr 18 369
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Thailands matkultur fra Bangkok til Chiang Mai til Hua Hin: 11 netter på hotell med flere måltider, transport, innenlandsflyvninger, fly t/r og mer!

På denne reisen besøker du steder som lærer deg om Thailands mangfoldighet fra hektiske Bangkok til kulturelle Chiang Mai og strand og avslapping i Hua Hin. Lær å lage ekte thaimat og besøk kveldsmarkeder, restauranter og matboder for å oppdage hvordan thaimat virkelig skal smake. Vel hjemme kan du briljere med dine nye kjøkkenferdigheter. Denne turen passer for gourmanten, kulturelskeren og deg som lengter etter sol og strand. Bli med til Smilets land!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Bangkok
 • 3 netter i Chiang Mai
 • 4 netter i Hua Hin
 • Frokost hver dag
 • 2x lunsj (dag 2 og 5)
 • 1x middag (dag 3)
 • Delt transport til og fra hotellene, utflukter og flyplasser
 • Privat transport fra Bangkok til Hua Hin og tilbake til Bangkok
 • Tour & Chinatown Street Food på dag 2
 • Tradisjonell Kantoke-middag på dag 4
 • Besøk til Wat Phrathat Dai Suthop på dag 4
 • Matlagingskurs på dag 5
 • Besøk til Wat Saket & Pad Thai-middag
 • Engelsktalende sjåfør på dag 1 og guide på utfluktene
 • Innenlandsflyvning t/r Bangkok og Chiang Mai
 • Fly t/r Bangkok (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1x 20 kg innsjekket og 7 kg håndbagasje (pga maksgrense for innenlandsflyvning)
På mateventyr i Thailand

Fra Bangkoks flytende markeder til de fortryllende templene i Chiang Mai og den gylne stranden i Hua Hin -opplev litt av alt det spennende Thailand har å by på! På denne turen står det thailandske kjøkken i fokus: I den livlige hovedstaden Bangkok står et besøk til Chinatowns markeder og matbodene på planen. Deretter går turen til Nord-Thailands stemningsfulle, et kjent mekka for nattmarkeder, restauranter, de mange unike templene og den magiske naturen! Her lærer du mer om tradisjonell thailmat på et matlagingskurs, slik at du kan imponere venner og familie på middag når du kommer hjem! Etter mange inntrykk i de større, er det på tide å flate helt ut på stranden og slappe av på Hua Hins skjønne strender. Dra på en spennende oppdagelsesreise til Thailands mest spennende steder!

Reiserute

Dag 1 & 2: Bangkok

Din første dag i Thailand blir du hentet på flyplassen av en sjåfør, som tar deg med til hotellet ditt. Resten av dagen kan du bruke som du vil. Etter en god natts søvn er det på tide med ditt første eventyr. Ca. kl. 11 blir du møtt av din guide, som tar deg med til din første (private) utflukt:… Les mer

Lub d - Bangkok Silom  eller lignende

Dag 3 - 5: Chiang Mai

I dag blir du hentet på hotellet og tatt med til Bangkok flyplass, hvor du flyr til Chiang Mai helt nord i Thailand. Denne byen ligger i det fjellrike nordlige Thailand, ved elven Ping. Kulturen, maten og mljøet: alt her er annerledes enn resten av Thailand. I gamlebyen, omgitt av kanaler, finne… Les mer

We briza Chiang Mai  eller lignende

Dag 6: Bangkok

Etter frokost flyr du tilbake til Bangkok, og om ettermiddagen er et besøk til Wat Saket på planen. “Det gylne fjellet” er et menneskeskapt fjell med en gullstupa (en statue) på toppen. Rundt tempelet finner du trær som er flere århundrer gamle med et kapell og et bibliotek. For å nå toppen, må … Les mer

Lub d - Bangkok Silom  eller lignende

Dag 7 - 10: Hua Hin

Fra Bangkok går turen videre til Hua Hin! Etter å tilbragt en stund i storbyene Bangkok og Chiang Mai, blir det deilig med litt strandferie vekke fra det hektiske bylivet. Hua Hin er en av de eldste resortbyene i Thailand og ligger vest for Thailand-gulfen. Nyt kilometerlange strender og naturpa… Les mer

G Hua Hin Resort & Mall  eller lignende

Dag 11 & 12: Bangkok

Etter noen late dager ved stranden i Hua Hin, bærer reisen tilbake til Bangkok. Her blir du en siste natt, før du vender hjem på dag 12, så smak alt du kan av thailandske delikatesser og kjøp en siste souvenir. Etter en fantastisk tur hvor du har lært om tradisjonell thailandsk mat, kan du nå in… Les mer

Lub d - Bangkok Silom  eller lignende
Utflukter som kan legges til ved bestilling:

Gjør turen komplett ved å legge til noen utflukter på reisen din. I tillegg til de inkluderte utfluktene omtalt i reiseprogrammet kan du velge til 6 ekstra utflukter. Merk at på dag 3, er det kun mulig å bestille enten utflukt til Kongepalasset & Wat Pho eller Tempel- og byomvisning, ikke begge to. Hvis du bestiller utflukt til Chiang Rai eller Doi Inthanon Nasjonalpark, vil den inkluderte utflukten flyttes til en annen dag. Det er kun mulig å bestille utfluktene til minimum 2 personer.

 • Bangkok: Utflukt til Kongepalasset og Wat Pho på dag 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30, privat utflukt)
 • Bangkok tempel- og byomvisning på dag 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30, privat utflukt)
 • Bangkok: Cruise på dag 2 eller 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30 eller 13:00, privat utflukt)
 • Bangkok: Middag på en båt på dag 1 eller 2 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 17:30 eller 19:30, utflukt med gruppe)
 • Chiang Mai: Utflukt til Chiang Rai på dag 4 eller 6 (ca. 9 timer, henting på hotellet kl. 08:30, utflukt med gruppe)
 • Chiang Mai: Utflukt til Doi Inthanon Nasjonalpark på dag 4 eller 6 (ca. 12 timer, henting på hotellet kl. 07:00, utflukt med gruppe)
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
 • Drikke til maten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Ved alle hoteller kl. 14:00

Utsjekking

Ved alle hoteller kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år betaler EUR 250 for hotellene - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barn 2-11 år betaler EUR 725 for hotellene - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barn 12-17 år regnes som voksne - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Betaling

I Thailand er Baht myntenheten. Det er enkelt å ta ut penger i minibanker med Visa eller Mastercard, da dette er tilgjengelig i byer og turiststeder. Det er vanligst å betale kontant i restauranter og barer. Ha derfor alltid med deg kontanter når du forlater hotellet. På hoteller kan du som regel betale med kredittkort.

Reisegruppe

Det meste av transporten deles med maks 6 andre personer. Transport fra Bangkok til Hua Hin og fra Hua Hin til Bangkok er privat transport. Utfluktene på dag 2 og 6 er privatutflukter, resten er utflukter i gruppe.

Vær i Thailand

Det er et tropisk klima i Thailand. I Bangkok og Hua Hin er det en gjennomsnittstemperatur på 27- 33 °C med høy fuktighet hele året. I Chiang Mai kan det være litt kjøligere med temperaturer ned til 10-15 °C om kvelden.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Passets gyldighet

Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd ved ankomst til Thailand.

Pass-og visuminformasjon Thailand

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måned etter innreisedato til Thailand.

Helse- og vaksineinformasjon

Det anbefales vaksinasjon mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio ved reise til Thailand. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Standard

I Thailand kan standarden være annerledes enn europeisk standard på hoteller og transport.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret