• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulinarisk drøm i Thailand

Rundreise 12 eller 13 netter Thailand

per person fra kr 14 329
basert på 2 personer

Thailands matkultur fra Bangkok til Chiang Mai til Hua Hin: 11 netter på hotell med flere måltider, transport, innenlandsflyvninger, fly t/r og mer!

På denne reisen besøker du steder som lærer deg om Thailands mangfoldighet fra hektiske Bangkok til kulturelle Chiang Mai og strand og avslapping i Hua Hin. Lær å lage ekte thaimat og besøk kveldsmarkeder, restauranter og matboder for å oppdage hvordan thaimat virkelig skal smake. Vel hjemme kan du briljere med dine nye kjøkkenferdigheter. Denne turen passer for gourmanten, kulturelskeren og deg som lengter etter sol og strand. Bli med til Smilets land!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Bangkok
 • 3 netter i Chiang Mai
 • 4 netter i Hua Hin
 • Frokost hver dag
 • 2x lunsj (dag 2 og 5)
 • 1x middag (dag 3)
 • Delt transport til og fra hotellene, utflukter og flyplasser
 • Privat transport fra Bangkok til Hua Hin og tilbake til Bangkok
 • Tour & Chinatown Street Food på dag 2
 • Tradisjonell Kantoke-middag på dag 4
 • Besøk til Wat Phrathat Dai Suthop på dag 4
 • Matlagingskurs på dag 5
 • Besøk til Wat Saket & Pad Thai-middag
 • Engelsktalende sjåfør på dag 1 og guide på utfluktene
 • Innenlandsflyvning t/r Bangkok og Chiang Mai
 • Fly t/r Bangkok (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1x 20 kg innsjekket og 7 kg håndbagasje (pga maksgrense for innenlandsflyvning)
På mateventyr i Thailand

Fra Bangkoks flytende markeder til de fortryllende templene i Chiang Mai og den gylne stranden i Hua Hin -opplev litt av alt det spennende Thailand har å by på! På denne turen står det thailandske kjøkken i fokus: I den livlige hovedstaden Bangkok står et besøk til Chinatowns markeder og matbodene på planen. Deretter går turen til Nord-Thailands stemningsfulle, et kjent mekka for nattmarkeder, restauranter, de mange unike templene og den magiske naturen! Her lærer du mer om tradisjonell thailmat på et matlagingskurs, slik at du kan imponere venner og familie på middag når du kommer hjem! Etter mange inntrykk i de større, er det på tide å flate helt ut på stranden og slappe av på Hua Hins skjønne strender. Dra på en spennende oppdagelsesreise til Thailands mest spennende steder!

 1. Dag 1 & 2: Bangkok

  Din første dag i Thailand blir du hentet på flyplassen av en sjåfør, som tar deg med til hotellet ditt. Resten av dagen kan du bruke som du vil. Etter en god natts søvn er det på tide med ditt første eventyr. Ca. kl. 11 blir du møtt av din guide, som tar deg med til din første (private) utflukt: Chinatown & Street Food. Dette området er populært for matelskere. Her finner du også kinesiske templer, markedsboder og matselgere. Blandingen av kinesisk og thailandsk kultur er unik og fascinerende.

  Dagen fortsetter deretter med en tuk-tuk tur og en walking tour. Smak på lokale produkter i butikker eller boder, nyt de deilige smakene av unike thai-frukter, krydret curry, dessert, fruktjuice og urtedrikker. Utflukten varer i ca. 4 timer, og resten av dagen er det ikke et eget program. Sett deg på en tuk-tuk eller skytrain, besøk det flytende markedet og se folkelivet på en restaurant!

  Suvarnabhumi international airport Nong Prue Changwat Samut Prakan Thailand -> Lub d - Bangkok Silom 37.3 km

  room

  Lub d - Bangkok Silom eller lignende

  Hotel Bangkok, Thailand

  Hotellet ligger i sentrale Bangkok, en kilometer fra kveldsmarkedet i Patpong Street. Det har en døgnåpen resepsjon, en café, bar og lounge. I nærheten finner du mange restauranter, butikker og uteliv. Rommene har aricondition og et bad med dusj og toalett. WiFi er gratis.

  Les mer
 2. Dag 3 - 5: Chiang Mai

  I dag blir du hentet på hotellet og tatt med til Bangkok flyplass, hvor du flyr til Chiang Mai helt nord i Thailand. Denne byen ligger i det fjellrike nordlige Thailand, ved elven Ping. Kulturen, maten og mljøet: alt her er annerledes enn resten av Thailand. I gamlebyen, omgitt av kanaler, finner du hundrevis av templer og et stort kveldsmarked. Etter å ha blitt kjent med byen, får du servert Kantoke, en tradisjonell middag. Kantoke-middagen er en viktig del av kulturen og gjestfriheten i Nord- Thailand. Nyt alle de forskjellige, nydelige rettene, mens du ser på et danseshow om det tradisjonelle stammefolket, fremført av lokale dansere.

  Etter frokost på dag 4 besøker du Wat Phrathat Doi Suthop i en gruppe. I følge en myte har dette tempelet skulderbenet til Buddha, som en gang ble funnet av munken Pang Cha. Tempelet har en spektakulær beliggenhet på et fjell med utsikt over byen og omgivelsene. Utflukten tar ca. 3.5 timer, så ettermiddagen kan du utforske mer av byen på egenhånd.

  Neste dag blir du med på et matlagingskurs i en gruppe. Rundt kl. 9:00 blir du hentet av guiden og tatt med til det lokale markedet Nong Hoi. Her har du ca. 40 minutter til å kjøpe ingrediensene du trenger for dagen som kylling, reker, urter og grønnsaker, og lærer mer om de lokale ingrediensene. Ved kurstedet Baan Hong Hual får du informasjon om utstyr og kryddere som brukes i thaimat. Steg for steg lærer du å forberede maten med ferske ingredienser. Totalt er det fire retter og du kan besøke urtehagen underveis. Vel bekomme! Resten av dagen er du fri til å gjøre hva du vil, uten et fast program.

  Lub d - Bangkok Silom -> We briza Chiang Mai 692.9 km

  pool

  We briza Chiang Maieller lignende

  Hotel Chiang Mai, Thailand

  Hotellet har en sentral beliggenhet i Chiang Mai, ca 1.5 km fra kveldsmarkedet. Det har en døgnåpen resepsjon, restaurant, og et innendørs svømmebasseng. WiFi er gratis i allmenne områder. Rommene har aircondition, TV og minibar. Badene har dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 6: Bangkok

  Etter frokost flyr du tilbake til Bangkok, og om ettermiddagen er et besøk til Wat Saket på planen. “Det gylne fjellet” er et menneskeskapt fjell med en gullstupa (en statue) på toppen. Rundt tempelet finner du trær som er flere århundrer gamle med et kapell og et bibliotek. For å nå toppen, må du klatre 300 trinn, men til gjengjeld blir du belønnet med en fabelaktig utsikt. På slutten av ettermiddagen blir du kjent med Thailands nasjonalrett: Pad Thai. Sett deg ned i restauranten Ghost Gate - Pratu Phi og ta en titt i kjøkkenet for å se hvordan maten blir laget. Folkemengden på restauranten sier sitt: maten her er god!

  We briza Chiang Mai -> Lub d - Bangkok Silom 696.5 km

  room

  Lub d - Bangkok Silom eller lignende

  Hotel Bangkok, Thailand

  Hotellet ligger i sentrale Bangkok, en kilometer fra kveldsmarkedet i Patpong Street. Det har en døgnåpen resepsjon, en café, bar og lounge. I nærheten finner du mange restauranter, butikker og uteliv. Rommene har aricondition og et bad med dusj og toalett. WiFi er gratis.

  Les mer
 4. Dag 7 - 10: Hua Hin

  Fra Bangkok går turen videre til Hua Hin! Etter å tilbragt en stund i storbyene Bangkok og Chiang Mai, blir det deilig med litt strandferie vekke fra det hektiske bylivet. Hua Hin er en av de eldste resortbyene i Thailand og ligger vest for Thailand-gulfen. Nyt kilometerlange strender og naturparker, og finn ro og fred. Besøk Khao Hin Lek Fai (Flintstone Hill), en bakketopp, ca. 1.5 km vest for byen, hvor du har en vakker utsikt over byen, havet og omgivelsene. Her finner du også unike planter og blomster. I Hua Hin kan du nyte mer av den lokale thaimaten. Fisken kommer rett fra havet, men du finner også klassikere som pizza og pasta. Disse dagene står avslapping, sol og ren nytelse på programmet!

  Lub d - Bangkok Silom -> G Hua Hin Resort & Mall 195.0 km

  pool

  G Hua Hin Resort & Mall eller lignende

  Hotel Hua Hin, Thailand

  Dette hotellet ligger ca. 1 km fra Hua Hin Beach, en 5 km lang sandstrand. Det har en døgnåpen resepsjon, et utendørs svømmebasseng, treningsstudio, restaurant og butikker. I omgivelsene er det flere restauranter og butikker. Kun 350 meter unna finner du Hua Hin-markedet og kveldsmarkedet er kun 1.9 km unna. Rommene har aircondition, en balkong, en stue og en TV. Badet har en dusj, toalett og hårføner. WiFi er fritt tilgjengelig.

  Les mer
 5. Dag 11 & 12: Bangkok

  Etter noen late dager ved stranden i Hua Hin, bærer reisen tilbake til Bangkok. Her blir du en siste natt, før du vender hjem på dag 12, så smak alt du kan av thailandske delikatesser og kjøp en siste souvenir. Etter en fantastisk tur hvor du har lært om tradisjonell thailandsk mat, kan du nå invitere alle du kjenner til middag og imponere med dine nyanskaffede kulinariske ferdigheter!

  G Hua Hin Resort & Mall -> Lub d - Bangkok Silom 195.5 km

  room

  Lub d - Bangkok Silom eller lignende

  Hotel Bangkok, Thailand

  Hotellet ligger i sentrale Bangkok, en kilometer fra kveldsmarkedet i Patpong Street. Det har en døgnåpen resepsjon, en café, bar og lounge. I nærheten finner du mange restauranter, butikker og uteliv. Rommene har aricondition og et bad med dusj og toalett. WiFi er gratis.

  Les mer
Utflukter som kan legges til ved bestilling:

Gjør turen komplett ved å legge til noen utflukter på reisen din. I tillegg til de inkluderte utfluktene omtalt i reiseprogrammet kan du velge til 6 ekstra utflukter. Merk at på dag 3, er det kun mulig å bestille enten utflukt til Kongepalasset & Wat Pho eller Tempel- og byomvisning, ikke begge to. Hvis du bestiller utflukt til Chiang Rai eller Doi Inthanon Nasjonalpark, vil den inkluderte utflukten flyttes til en annen dag. Det er kun mulig å bestille utfluktene til minimum 2 personer.

 • Bangkok: Utflukt til Kongepalasset og Wat Pho på dag 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30, privat utflukt)
 • Bangkok tempel- og byomvisning på dag 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30, privat utflukt)
 • Bangkok: Cruise på dag 2 eller 3 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 08:30 eller 13:00, privat utflukt)
 • Bangkok: Middag på en båt på dag 1 eller 2 (ca. 3 timer, henting på hotellet kl. 17:30 eller 19:30, utflukt med gruppe)
 • Chiang Mai: Utflukt til Chiang Rai på dag 4 eller 6 (ca. 9 timer, henting på hotellet kl. 08:30, utflukt med gruppe)
 • Chiang Mai: Utflukt til Doi Inthanon Nasjonalpark på dag 4 eller 6 (ca. 12 timer, henting på hotellet kl. 07:00, utflukt med gruppe)
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
 • Drikke til maten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Ved alle hoteller kl. 14:00

Utsjekking

Ved alle hoteller kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år betaler EUR 250 for hotellene - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barn 2-11 år betaler EUR 725 for hotellene - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barn 12-17 år regnes som voksne - endelig pris i NOK ser du på bestillingssiden.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Betaling

I Thailand er Baht myntenheten. Det er enkelt å ta ut penger i minibanker med Visa eller Mastercard, da dette er tilgjengelig i byer og turiststeder. Det er vanligst å betale kontant i restauranter og barer. Ha derfor alltid med deg kontanter når du forlater hotellet. På hoteller kan du som regel betale med kredittkort.

Reisegruppe

Det meste av transporten deles med maks 6 andre personer. Transport fra Bangkok til Hua Hin og fra Hua Hin til Bangkok er privat transport. Utfluktene på dag 2 og 6 er privatutflukter, resten er utflukter i gruppe.

Vær i Thailand

Det er et tropisk klima i Thailand. I Bangkok og Hua Hin er det en gjennomsnittstemperatur på 27- 33 °C med høy fuktighet hele året. I Chiang Mai kan det være litt kjøligere med temperaturer ned til 10-15 °C om kvelden.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Passets gyldighet

Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd ved ankomst til Thailand.

Pass-og visuminformasjon Thailand

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måned etter innreisedato til Thailand.

Helse- og vaksineinformasjon

Det anbefales vaksinasjon mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio ved reise til Thailand. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Standard

I Thailand kan standarden være annerledes enn europeisk standard på hoteller og transport.