• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbytur til Riga & spaferie i Jurmala

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 netter
 • Latvia
pris fra kr 2 299
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Storby og spa på samme reise? Bo 3, 4 eller 5 netter i Riga og Jurmala med frokost, tilgang til velvære og 1 spabehandling i Jurmala. Inkl. fly t/r.

Unn deg en vakker reise i sus og dus på et spahotell i Jurmala, kombinert med sjarmerende Riga! Vandre i de smale gatene i den klassiske gamlebyen, gå på shopping eller spis godt uten å tømme lommeboken. Når du har opplevd det du vil av storby, venter et besøk ved stranden og et spahotell på deg ved kysten i Jurmala. Denne reisen er for deg som vil få mest mulig ut av miniferien din!

Tilbudet inkluderer:
 • Velg 3, 4 eller 5 netter på Rixwell Old Riga Palace Hotel og Jurmala Spa Hotel:
 • 1 natt i Riga & 2 netter i Jurmala
 • 2 netter i Riga & 2 netter i Jurmala
 • 2 netter i Riga & 3 netter i Jurmala
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
 • 1 spabehandling per person per natt fra Classic Spa Meny på Jurmala Spa
 • Badekåpe på rommet på Jurmala Spa
 • Tilgang til sauna, bassenger og treningsstudio til kl. 18:00 på Jurmala Spa*
Byferie i Riga og spa i Jurmala

På denne reisen kan du velge mellom 1 natt i Riga + 2 netter i Jurmala (3 netter i kalenderen). 2 netter i Riga + 2 netter i Jurmala (4 netter i kalenderen) 2 netter i Riga + 3 netter i Jurmala (5 netter i kalenderen). Uansett hvor mange dager du velger er dette en perfekt blanding av avslapping og spaopphold med en storbyferie i vakre Riga. Få i pose og sekk på denne reisen! Reiseruten under er basert på et 3 netters opphold.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

 1. Dag 1: Sjarmerende atmosfære i Riga

  Velger du reisen på 4 eller 5 netter er du i denne vakre byen i 2 netter, men velger du 3 netter bor du kun i Riga for 1 natt, så nyt hvert øyeblikk til det fulle! Latvias hovedstad kombinerer sjarm, spennende arkitektur og pulserende folkeliv som ingen annen by gjør og med lave priser og interessant historie vil du uten tvil få et flott opphold her i Riga. Besøk gamlebyen Vecrīga med sine vakre jugendstilbygninger og bombastiske middelalderkirker, dra på en av de mange museene i byen eller bruk litt penger på shopping i handlegaten Audeju iela. Men pass på og besøk et klassisk latvisk marked også! Vi anbefaler Rigas sentrale marked, Europas største marked og basar, hvor du kan få tak i både ferskvarer og pyntegjenstander

  Rixwell Old Riga Palace Hotel****

  Rixwell Old Riga Palace

  67 Vurderinger
  • Hotel
  • Riga, Latvia
  Rixwell Old Riga Palace Hotel****

  100 meter fra elven Daugava ligger dette firestjerners hotellet i en vakker art deco-bygning midt i gamlebyen med kort avstand fra en rekke kjente landemerker. Her kan du nyte spa- og velværesenteret med boblebad og badstue. Du har også tilgang til hotellets treningsstudio. Hver morgen kan du glede deg til en rik frokostbuffé på hotellet.

  Les mer
 2. Dag 2 - 4: Spanytelse i Jurmala

  Jurmala ligger like utenfor Riga i Latvia, nær Østersjøen. Byen er sammensatt av en rekke mindre landsbyer som er kjent for sine flotte spa og gode velværetilbud. I dag er Jurmala en populær destinasjon for deg som ønsker et rolig avbrekk i vakre strandomgivelser, kombinert med ekte baltisk sjarm. Her finner du en 33 km lang sandstrand, slik at du virkelig kan nyte sommerlivet. Trekk pusten og ta inn den friske sjøluften mens du vandrer i det vakre landskapet ved Østersjøen. Snart oppdager også du hvorfor flere og flere finner veien til vår spennende "nabo" i øst.

  Jurmala pool

  Jūrmala Spa Hotel

  13 Vurderinger
  • Hotel
  • Jūrmala, Latvia
  Jurmala pool

  Jurmala Spa Hotel er et moderne spa- og konferansehotell med 4 stjerner, som ligger like utenfor Riga. Du kan benytte deg av hotellets flotte spatilbud der de har en rekke ulike behandlinger. I tillegg har hotellet flere bassenger, badstuer og solarium- her kan du pleie kropp og sjel.

  Les mer
  • +8
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Sommerperioden

Velværeavdelingen vil være stengt fra 04.06.2018 til 12.08.2018. Treningsstudioet er åpen daglig under denne perioden. SPA-senteret i 2. etasje hvor spabehandlingene er tilgjengelig, er åpen i samme periode.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-9 år bor gratis på hotellet
Barn 10-15 år betaler 12 EUR per natt (se endelig sum i NOK på bestillingssiden) på hotellet
Barn 15-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret