Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Helsereise til Spania

 • Solreiser
 • Calella
pris fra kr 5 709
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en litt mer aktiv ferie i Spania med 7 eller 14 netter på Hotel Volga**** inkl. halvpensjon, Nordic Walking, transport t/r og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli som ny igjen på en deilig og oppfriskende tur med en helsereise til Spania! Nyt avslappende morgener i solen, få ro i sinn og sjel i naturen og hold deg aktiv på en guidet stavgangsutflukt i Montnegre Nature Park med Nordic Walking i de naturskjønne omgivelsene. Få litt av alt på denne solferien og kom hjem med mer energi enn noensinne!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Hotel Volga****
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Fly t/r Barcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø
 • Nordic Walking
Helsereise til Spania

Spania er ikke et populært feriemål uten grunn - paradisiske strender går over i hverandre langs den sjarmerende østkysten du er bosatt på i 7 eller 14 netter. Reisetilbudet i seg selv er av den helsebringende sorten med 'Nordic Walking'. Bestill neste reise til Spania og nyt solskinn, lange, oppfriskende turer og drømmeaktige, solvarmende strender.

Hotel Volga

 • Hotel
 • Calella, Spania
pool

Hotellet ligger ca. to minutters gange fra stranden så du kan nyte solfylte dager med sand mellom tærne. Hotellet har også en egen hage, solterrasse, utendørs svømmebasseng samt mengder av muligheter til å holde seg aktiv - vannland, sykkelutleie og mye mer. I restauranten kan du nyte av lokale og internasjonelle retter og i hotellbaren kan du runde av dagen med en avkjølende drink.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
table with view

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et romslig dobbeltrom utrustet med skrivebord, et par stoler, en behagelig seng for en god natts søvn samt et privat bad med dusj, toalett samt en hårføner.

En reise i helsens tegn

Tilbudet inkluderer fotturen 'Nordic Walking' i Spanias flotte natur. Legg til en solsikker værprognose og uendelige sandstrender...

 • Fotturen 'Nordic Walking'. Snør på deg gode sko for en stavgangstur og nyt dette tilbudets inkluderte utflukt. En opplevelse som gjør at du får se en helt ny side av Spania der velgjørende, frisk luft og helse står i fokus.
 • Under vandreturen tar du deg igjennom den spanske skogen ut til havet i 'Montnegre Nature Park' der du også nyter et hyggelig måltid.
 • Nyt noen deilige svømmetak i havet! Kroppen gjør godt av en daglig svømmetur, noe som passer utmerket da stranden venter cirka to minutter fra hotellet.
 • Vitenskapelige undersøkelser viser også at solen har en positiv effekt på helsen - lad opp D-vitaminlagrene på denne reisen!
Praktisk informasjon om utflukten

Fottur 'Nordic Walking':
Skjer på lørdager
Starter 9:30
Engelsktalende guide
Lunsj på restaurant
Gåsti på ca 8 km
Ta med behagelige klær og gode sko

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1 EUR per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 12-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Heis
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Calella ca. to minutters gange fra stranden. Transport er inkludert i tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret