• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Det vakreste av Madagaskar

Rundreise 14 eller 16 netter Madagaskar

per person fra kr 26 019
basert på 2 personer

Se Madagaskar i all sin prakt med 12 eller 14 netter på rundreise med frokost, 10 utflukter, all transport og fly t/r fra Oslo. Pris er p.p. i rom for 2.

Østenfor sol og vestenfor måne ligger en øy like vakker som den er mangfoldig! Madagaskar er den drømmeaktige øya rett utenfor østkysten av det afrikanske kontinent, med paradisiske strender, mystisk jungel og begynnelsen på ditt eventyr. Dette er et mekka for naturelskere og eventyrere: Her finner du natur-og dyreliv som bare lever på Madagaskar. Se skjønne lemurer, majestetiske baobabs-trær, frodig regnskog, ørken og nydelige strender. Reis deg rikere, og opplev det uventede på magiske Madagaskar!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Antananarivo (første og siste natten) med frokost
 • 2 netter i Andasibe med frokost
 • 1 natt i Antsirabe med frokost
 • 2 netter i Ranomafana med frokost
 • 2 netter i Ranohira med frokost
 • 3 (eller 5 - valgfritt) netter i Ifaty med halvpensjon
 • Fly t/r Madagaskar fra Oslo Gardermoen
 • + tilsammen 2 netter på flyet
 • 10 utflukter med engelsktalende guide:
 • Peyrieras Reptile Reserve på dag 2
 • Kveldstur på dag 2
 • Analamazaotra Special Reserve på dag 3
 • Vakona National Reserve på dag 3
 • Ranomafana National Park på dag 6
 • Vohipararabos på dag 6
 • Besøk til papirfabrikken i Antaimoro på dag 7
 • Anja Community Reserve på dag 7
 • Namazabos på dag 8
 • Antsokay Arboretum på dag 9
 • Inngangsbilletter til parkene nevnt i tilbudet
 • All transport med innenlands flyreise fra Ifaty til Antananarivo
Oppdag vidunderlige Madagaskar

Klar for et fantastisk eventyr på Madagaskar? Reisen din går via lemurer og baobaber, fra hovedstaden til jungelen og stranden. Dette er en aktiv rundreise hvor du opplever mye med hele 10 utflukter på reiseprogrammet. Du velger mellom 12 eller 14 netter. De første 12 nettene er de samme uansett hva du velger, men dersom du ønsker kan du velge til 2 netter til ved strandbyen Ifaty, slik at du har 5 netter ved stranden etter en rundreise med mye på planen! En kombinasjon av eventyrlige opplevelser og strandferie er jo drømmen! Det er mye aktiviteter og fotturer, så dette er en reise for de som er god til bens, og ønsker en aktiv ferie! Reiseruten beskrevet under er for en reise på 12 netter.

 1. Dag 1: Ankomst til Antananarivo

  Du starter rundreisen fra øyas største by og hovedstad Antananarivo eller "Tana" som den kalles på folkemunne. Du blir hentet på flyplassen og tatt med til hotellet ditt. Avhengig av når du ankommer med flyet har du også tid til å bli litt kjent med byen og prøve det lokale kjøkkenet. Her finner du koloniale bygninger og travle markeder. Dette livlige bybildet er en sterk kontrast til det du kommer til å oppleve på resten av reisen, for den handler først og fremst om å bli kjent med den fantastiske naturen!

  Hotel

  Les 3 Metis Hoteleller lignende

  Hotel Antananarivo, Madagaskar

  Les 3 Metis ligger i en bygning i Antananarivo. Det er mange restauranter, butikker og markeder innen gangavstand. Hotellet selv har en restaurant med en terrasse, hvor du kan spise lunsj eller middag. Rommet ditt har en dobbeltseng, en TV, en safe og et privat bad. Det er gratis WiFi i rommet.

  Les mer
 2. Dag 2: Andasibe - Peyreras og dyreliv om kvelden

  På dag 2 er det endelig på tide å bli kjent med Madagaskars fantastiske flora og fauna. Kl. 9:30 blir du hentet og tatt med til Andasibe. Beundre det fantastiske bakkelandskapet mens du kjører forbi regnskogen på den østlige siden av øya. Du må nyte hvert øyeblikk på denne vakre øya! Før du stopper i Andasibe, gjør sjåføren et lite stopp. I reservatet Peyreras kan du få med deg kameleoner, krokodiller, spennende insekter og lysegrønne gekkoer, før du setter deg tilbake i bilen og turen fortsetter.

  Vel fremme i landsbyen Andasibe bli du tatt med til hotellet, hvor du gjør deg klar til dagens andre utflukt kl. 18:00. Denne gangen finner du Madagascar-jungelens nattdyr i jungelen. Muse-lemuren er den minste primaten i verden og med sin store øyne kan denne lille skapningen kanskje minne om et lite spøkelsesdyr. På denne eksotiske kveldsturen kan du også få øye på en kameleon og nattfugler. Etter ca. en time kommer du tilbake til hotellet med minner for livet!

  Hotel

  Eulophiellaeller lignende

  Hotel Moramanga, Madagaskar

  Denne eiendommen består av bungalower på utkanten av jungelen. Det er også en restaurant hvor du kan nyte frokost og muligens lunsj og middag. Det er også en terrasse med en vakker utsikt over omgivelsene. Bungalowen din er enkelt møblert, og har et privat bad med varmt vann.

  Les mer
 3. Dag 3: Andasibe - Analamazaotra og kano til lemurøya

  På dag 3 skal du igjen ut på tur! Kl. 7:00 går startskuddet for enda en unik utflukt. I nasjonalparken Analamazaotra går du på søk etter lemuren indri indri. Denne lemuren har ikke bare et morsomt navn, den er også en av de største lemurene i dyreverdenen. Du har også muligheten til å se en håndfull paradisfugler og kameleoner. Utflukten varer 2 til 3 timer.

  Etterpå besøker du det private reservatet Vakona, og går ombord i en kano for å padle til reservatet. Vel fremme finner du noen av verdens flotteste lemurer. Dette reservatet er flatere enn reservatet Analamazaotra, så du får mer tid til å ta inn den fantastiske atmosfæren og bruke alle sanser mens du tar nydelige naturbilder. Se lemurene svinge seg fra tre til tre, før du med mange hyggelige minner på netthinnen drar tilbake til Andasibe for en siste natt.

  Hotel

  Eulophiellaeller lignende

  Hotel Moramanga, Madagaskar

  Denne eiendommen består av bungalower på utkanten av jungelen. Det er også en restaurant hvor du kan nyte frokost og muligens lunsj og middag. Det er også en terrasse med en vakker utsikt over omgivelsene. Bungalowen din er enkelt møblert, og har et privat bad med varmt vann.

  Les mer
 4. Dag 4: Antsirabe - bli kjent med de lokale!

  Gjør deg klar for en lang reise denne dagen, for det er på tide med en hel arbeidsdag på fire hjul, før du er fremme i Antsirabe, ca. 315 km unna. Underveis gjøres det stopp i små landsbyer, hvor du kan se hvordan det ekte livet i Madagaskar foregår. Ved ankomst til Antsirabe blir du tatt med til hotellet ditt, hvor du kan hvile bena etter den spennende turen. Her utforsker du den tredje største byen i Madagaskar, som ligger i hjertet av landet. Nordmenn kom til området på 1800-tallet og lagde et spasted her på grunn av de naturlige termalkildene, og byen ble raskt kjent som en spaby. De franske kolonistene ønsket seg en liten ferieby som et alternativ til den travle hovedstaden, og du ser derfor igjen flotte ferievillaer med brede avenyer og gamle, franske koloniale bygninger i dagens bybilde. I dag er byen kjent for sin tekstil-, mat-, og drikkeindustri, og er et livlig alternativ til Tana.

  Gardens

  Les Chambres Du Voyageureller lignende

  Hotel Antsirabe, Madagaskar

  Ferieeiendommen er ca. 6000 m2 og tilbyr bungalower som er dekorert i tradisjonell stil. Her midt ute i den vakre naturen kan du nyte ro og fred. Eiendommen har også WiFi og en restaurant. Bungalowen har et privat bad med varmt vann.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Ambositra & Ranomafana - Stammer og lemurer

  Dag 5 byr på en dag til hvor du er åtte timer på veien. Du reiser mot sør i retning av Ambositra, et lite sted best kjent for sine autentiske håndverksbutikker. Etter en kort tur innom byen går reisen videre til Ranomafana, i sørøst av Madagaskar. Underveis får du kanskje med deg et glimt av Tanala, den innfødte bosetningen på denne delen av øya. Vel tilbake i Ranomafana kan du hvile ut.

  På dag 6 står i naturens tegn. Kl. 7:00 går turen til Ranomafana National Park, hvor en todelt utflukt står på programmet. Først besøker du den største skogen i parken, der du kan se mange eksotiske fugler, men også forskjellige typer lemurer. Først og fremst er bambuslemuren, sifakaen og den vanlige brune lemuren mulig å se her. Den største kameleontypen på Madagaskar bor i denne skogen: Parsons kameleon. Disse kamuflasjedyrene kan bli opptil 70 cm lang! Du er igjen, som på resten av denne unike reisen, vitne til spektakulær natur i all sin utfoldelse.

  Del 2 av utflukten i Vohipararabos, 20 minutter videre med bil. Hør bladene risle i trærne og se opp, da vil du få øye på spesielle fugler. Omtrent to timer har du til å beundre Madagaskars vakre fugleliv høyt oppe i luften. Etter en dag med mye inntrykk drar du til hotellet ditt i Ranomafana, og får deg en god natts søvn.

  Hotel

  Hotel Thermal Ranomafanaeller lignende

  Hotel Ranomafana, Madagaskar

  Dette hotellet ligger i Ranomafana og har 21 rom, en restaurant med terrasse og en bar. De enkelt møblerte rommene har en TV, en safe, aircondition, gratis WiFi og et privat bad.

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: Ambalavao & Ranohira - kunstneriske Madagaskar og den ring

  På dag 7 følger du veien mot Ranohira, som ligger 360 km fra Ranomafana. Underveis gjøres det et stopp i Ambalavao. Dette stedet er kjent for sin papirprodukter, her blir papir laget etter tradisjonelle metoder. Du drar på besøk til papirfabrikken Antaimoro og går videre til Anja Community Reserve. Der blir du kjent med en av de mest kjent beboerne på Madagaskar: den sjarmerende ringhale-lemuren. Hvem blir ikke øyeblikkelig forelsket i denne skøyeren med sin pusete, grå pels og lange hale? Etter besøket ditt her reiser du videre til Ranohira, hvor du ankommer på slutten av dagen.

  På dag 8 kan du forvente deg et riktig natureventyr, fordi allerede tidlig om morgenen, ca. kl 7:00 står det en skogstur på planen. Du vandrer til Isalo National Park til du ser et uvirkelig vakkert fossefall. Etter denne majestetiske turen kan du hvile føttene på hotellet. Etter det er du fri til å gjøre det du vil, for eksempel besøke det lokale muséet i landsbyen.

  Hotel

  Hotel H1 Isaloeller lignende

  Hotel Ihosy, Madagaskar

  Hotellet ligger ca. 1 km fra Ranohiras sentrum, har en restaurant og et rom hvor du kan bruke WiFi. Rommet ditt har en safe, TV og et privat bad.

  Les mer
 7. Dag 9 - 11: Ifaty - paradisiske strender og fiskebåter

  På dag 9 ankommer du paradiset Ifaty, men før det gjøres det et stopp ved Antsokay Arboretum. På en times omvisning får du se den flotte botaniske hagen før du på slutten av dagen ankommer Ifaty ved kysten!

  I Ifaty våkner du med sommerfugler i magen, for i dag kan du endelig slappe av på stranden! Se de lokale fiskerne som allerede fra tidlig morgen av er ivrig opptatt med å styre sine gamle fiskerbåter som på mirakuløst vis temmer bølgene. Heldigvis slipper du å jobbe like hardt som fiskerne. Bare legg ut håndkleet ditt på den gylne stranden og nyt solens varmende stråler med lyden av Indiahavets bølger som slår mot strandkanten. Her er ditt første fokus å slappe av! På Ifaty kan du velge å bli i 3 eller 5 netter hvis du skulle ønske litt ekstra avslapping på stranden. Velger du 3 netter går reisen tilbake til Antananarivo på dag 12. Vil du ha 2 netter ekstra med sol og strand? Da blir det totalt 5 netter i Ifaty. I så fall drar du tilbake på dag 14 til Madagaskars hovedstad.

  Pool

  Le Paradisiereller lignende

  Hotel Ifaty, Madagaskar

  Dette flotte og økovennlige hotellet har et svømmebasseng, en restaurant hvor du nyter frokost om morgenen og middag om kvelden. I baren kan du nyte en cocktail. Du bor i en bungalow dekorert med bærekraftig materialer.

  Les mer
 8. Dag 12 & 13: Tilbake til Antananarivo

  Ifaty, for en avslutning på reisen din! Din siste natt tilbringer du i Antananarivo, slik at du komfortabelt rekker flyet ditt tilbake dagen etter. Flyplassen ligger kun en halvtime fra byen. Sett deg på flyet og legg bak deg det utrolige eventyret på en av verdens mest unike øyer...

  Hotel

  Les 3 Metis Hotel

  Hotel Antananarivo, Madagaskar

  Les 3 Metis ligger i en bygning i Antananarivo. Det er mange restauranter, butikker og markeder innen gangavstand. Hotellet selv har en restaurant med en terrasse, hvor du kan spise lunsj eller middag. Rommet ditt har en dobbeltseng, en TV, en safe og et privat bad. Det er gratis WiFi i rommet.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips
 • Visumkostnader
 • Lunsj og middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Viktig om aktivitetsnivå!

Vær oppmerksom på at dette er en aktiv rundreise, som ikke passer for reisende som ikke er god til bens. Det kan til tider være lange avstander og dårlige veier mellom noen av utfluktene.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Dette tilbudet er kun tilgjengelig for min. 2 voksne.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn fra 7 tom 11 år per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-6 år er ikke tillatt på reisen
Barn 7-11 år får 25% rabatt på hotellene

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Reisegruppe

Dersom andre TravelBird-kunder bestiller samme dato som deg, vil denne reisen foregå i en liten gruppe. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene hvis ingen andre har bestilt samme dag, og dersom du har bestilt reise for en person.

Transport

All transport er privat, med unntak av transporten fra flyplassen. Dette er en delt transport med maks 18 andre deltakere. Sjåføren er engelsktalende, men er ingen profesjonell guide.

Hotellstandard

Hotellstandarden på Madagaskar er forskjellig fra europeisk standard. Hotellene er komfortable, men av enkel standard.

Internett

WiFi er tilgjengelig enten gratis eller mot betaling på de fleste hotellene, men ofte av enkel kvalitet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visum-og passinformasjon

Nordmenn trenger visum til Madagaskar, men dette kan du kjøpe på flyplassen ved ankomst. Prisen er ca. 35 USD. Du er selv ansvarlig for å undersøke siste oppdaterte informasjon om dette. Vennligst se her for mer informasjon om innreise: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_madagaskar/id2414947/

Helse- og vaksineinformasjon

Anbefalte vaksiner til Madagaskar er difteri, tetanus, kikhoste og poliovaksine og hepatitt A. Se Folkehelseinstituttets sider for nærmere informasjon: https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/aktuelle-reisevaksiner/

Betaling

Valutaen er ariary MGA. 1000 MGA er ca. 2.70 NOK. Bortsett fra store hoteller og enkelte kjøpesentre er det ikke vanlig å bruke kredittkort i Madagaskar. Ta ut penger i en minibank i de større byene med et VISA-kort (andre typer kredittkort er ikke vanlig), og ha med deg kontanter for betaling i restauranter og butikker.

Vær

Den beste tiden å dra er fra april til desember. Januar til mars er syklonsesong. Hva du kan oppleve avhengig av måned: I juli til september er det sesongen for å se humpback hvaler (knølhval på norsk), da er det også høysesong og godt, varmt vær. Oktober og november er for deg som vil se baby lemurer, men lemurer kan du også se resten av året. April er lavsesong og ideelt for å se frodig natur etter noen fuktige måneder. September til desember er relativt tørre og varme måneder.