Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i Tyskland med sykkel

 • Rundreise
 • 5 eller 6 netter
 • Tyskland
pris fra kr 6 269
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Tysklands vakre elvelandskap og grønne skoger. Med sykkel suser du forbi historiske slott og idylliske landsbyer. Reisen inkluderer overnatting på 5 ulike hoteller med frokost, 3 togreiser, bagasjeoverføringer og fly t/r fra Oslo eller Bergen. Pris er p.p. i rom for 2.

Gjør noe nytt denne sommeren, og gi både kropp og sjel en harmonisk, spennende og historisk opplevelse. Langs den pittoreske elven Main, sykler du i lyriske landskap, forbi eventyrslott, historiske landsbyer, blomsterfylte enger og fortryllende daler. Fortap deg i naturens egne kunstverk. På denne fantastiske reisen besøker du blant annet Frankfurt, Würzburg, Lohr am Main og Wertheim am Main. Fordyp deg i Tysklands skjønne natur og sjarmerende skikker. God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Würzburg (GHOTEL hotel & living Würzburg eller lignende)
 • 1 natt i Lohr am Main, (Spessarttor Hotel eller lignende)
 • 1 natt i Wertheim am Main (Hotel Am Malerwinkel eller lignende)
 • 1 natt i Aschaffenburg (overnatting Hotel Gold Karpfen eller lignende)
 • 1 eller 2 netter i Frankfurt (Best Western Macrander Hotel Frankfurt / Kaiserlei)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Frankfurt fra Oslo Gardermoen eller Bergen
 • Bagasjetransport mellom hoteller (med opptil 700 € verdt av forsikring)
 • Tog fra Frankfurt til Würzburg
 • Tog fra Klingenberg, Aschaffenburg
 • Tog fra Aschaffenburg Frankfurt
 • Du vil også få et nødnummer som kan ringes 24 timer i i døgnet
Ytterligere tilvalg
 • Sykkel med 7 gir
 • Sykkel med 21 gir
 • Togreise Frankfurt flyplass til Wurzburg
Main-Radweg

Main-Radweg er en stor tysk sykkelsti som strekker seg ca 600 km langs elven Main i Tyskland. Dette er en gripende natursti, perfekt for alle som elsker frisk luft og ønsker en smakebit av de idylliske tradisjonelle tyske landsbyene. På reisen bor du på 5 forskjellige hoteller, og du kan velge mellom 5 eller 6 netter. Reisen nedenfor beskriver ruten på 5 netter, velger du 6 netter, vil du bo 2 netter i den tyske metropolen, Frankfurt.

 1. Dag 1: Vidunderlige Würzburg

  I dag ankommer du Frankfurt flyplass, hvorfra du fortsetter turen til skjønne Würzburg. Et direkte tog vil ta deg med helt til byen, og reisen fra flyplassen tar ca 1,5 timer.
  Ved ankomst i Würzburg kan du sjekke inn på hotellet og slappe av etter reisen, har du fortsatt mye energi, kan allerede i dag utforske denne historiske perlen.
  Würzburg er en by i Bayernregionen, mest kjent for overdådig barokk- og gotisk arkitektur, spesielt med det imponerende palasset fra 1700-tallet. Würzburg er kjent for sine fantastiske vinbarer, vinkjellere og vingårder. Würzburg er sentrum av det frankiske vinlandet, og anerkjent for sine karakteristiske "bocksbeutel". I tillegg til de edle dråpene som er en del av byens kultur, anbefaler vi et besøk til den imponerende festningen som stiger over byen og en runde i byens vakre gamleby.
  Sørg for å få en god natts søvn, i morgen begynner det store tyske sykkel-eventyret.

  GHOTEL hotel & living Würzburg eller lignende

  • Hotel
  • Würzburg, Tyskland

  Dette moderne hotellet ligger en 10-minutters spasertur fra togstasjonen Würzburg Hauptbahnhof, 12 minutter fra Würzburg Residence, et palass fra det 18. århundre og 15 minutter fra Würzburg-katedralen.
  De elegante, moderne rommene har skrivebord, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV.
  Fasiliteter inkluderer en trendy bar / restaurant som tilbyr internasjonale retter, en badstue og et treningsstudio, samt et forretningssenter.

  Les mer
 2. Dag 2: Historiske Lohr am Main

  I dag begynner eventyret langs Main! Etter en god frokost, kan du hoppe på sykkelen og sette i gang. Naturlandskapet langs elvebredden vil ikke skuffe, grønne daler, blomstrende enger og frodige skoger vil være ved din side de neste 56 kilometerne som fører deg til Lohr am Main.
  Glem ikke å ta noen pauser på veien. Vi anbefaler for eksempel en pause i pittoreske Zell am Main, eller Karl am Main, som er hjem til de fascinerende ruinene av Karlsburg. Ta også en pause i den nydelige landsbyen Gemünden am Main. Når du ankommer Lohr am Main, kan du sjekke inn på hotellet, strekke ut bena og nyte en vel fortjent pause.
  Historiske Lohr am Main byr på et tonn av severdigheter. For det første, er byen rett og slett postkort-vakkert. Gatene og arkitekturen kan minne om senene fra Disneyfilmen Skjønnheten og Udyret. Vi anbefaler et besøk til det romantiske slottet Lohrer Schloss og ta en tur til det gamle rådhuset fra 1599. Lohr am Main er i tillegg omgitt av store, ville skoger.

  Hotel Spessarttor eller lignende

  • Hotel
  • Lohr a. Main, Tyskland

  Dette er et hyggelig og landlig hotell med en hjemmekoselig restaurant og en terrasse der du kan slappe av. Rommet ditt har en TV, og et bad med et badekar eller en dusj. Noen rom har også sitteplass. Det er gratis WiFi tilgjengelig på hele eiendommen.

  Les mer
 3. Dag 3: Wertheim am Main

  Etter en tradisjonell tysk frokost på hotellet i Lohr am Main, fortsetter reisen mot Werheim am Main. På veien kan du stoppe ved Erlachin stranden, og den lille landsbyen Rothenfels, som er hjem til et av Tysklands fantastiske eventyrslott.
  Ved ankomst på Wertheim am Main, kan du glede deg til stige inn i et middelaldersk maleri. Byens historiske sentrum gir den en unik atmosfære, dette er en perfekt by å spasere rundt i.
  Wertheim er en by i det sørvestlige Tyskland, og ligger i delstaten Baden-Württemberg med en befolkning på rundt 23 400. Den ligger langs to elvebredder, Tauber og Main. Wertheim am Main mest kjente attraksjon er de høye høydene av byens enorme slott som lover en praktfull utsikt over byens silhuett.

  Hotel Am Malerwinkel eller lignende

  • Hotel
  • Wertheim am Main, Tyskland

  Dette familiedrevne hotellet ligger mellom elven og Tauber. Hotellet som består av 2 beskjedne bygninger ligger også en 4-minutters spasertur fra kulturelle utstillinger på GrafschaftsMuseum og 6 minutters gange fra Wertheim jernbanestasjon.
  De upretensiøse rommene har eget bad, balkong og internettilgang. Du spiser en god frokost hver morgen, og hotellet har også en uformell restaurant.

  Les mer
 4. Dag 4: Aschaffenburg

  Etter en natt i Werheim am Main fortsetter reisen like etter frokost. I dag går ruten mot melodiøse Aschaffenburg. Dagens reise inneholder både sykkel og tog, og du tar toget fra Klingenberg til Aschaffenburg. Ved ankomst i Aschaffenburg, kan du sjekke inn på hotellet og glede deg til å utforske denne spennende edelstenen av en by.
  Historiske Aschaffenburg tilhørte erkebiskoprådet Mainz i mer enn 800 år. Byen ligger ved den vestligste grensen til Nedre Franconia, ca 41 kilometer fra Frankfurt am Main.
  Nyt oppholdet i Aschaffenburg med å sjekke ut noen av byens flotte høydepunkter som for eksempel Schloss Johannisburg, Stiftsmuseum og Naturwissenschaftlichen Museum Aschaffenburg. Er du interessert i krigshistorie, er Aschaffenburg et utmerket sted å lære om krigen, og hvis du ønsker, kan du melde deg på en guidet omvisning av byen.

  Hotel Goldener Karpfen eller lignende

  • Hotel
  • Aschaffenburg, Tyskland

  Dette tradisjonelle hotellet er en flott tømmerbygning i hjertet av Aschaffenburg, i nærheten av det historiske kvartalet og River Main. Rommene er lyst innredet, og WiFi er tilgjengelige i alle rom. Hotel Goldener Karpfen ligger rett ovenfor Hotel Wilder Mann, hvor du finner resepsjonen og frokostsalen. Gjester ved Goldener Karpfen har også tilgang til spa- og saunaområdet på Wilder Mann.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Frankfurt am Main

  Etter en rekke av idylliske små landsbyer, hvor søte bakerier, blomsterbutikker og pittoreske gater, har dominert mye av reisen, kan ankomsten til Frankfurt, virke som om du kommer til en helt annen verden. Frankfurt er Tysklands Manhattan. Dette er den mest dynamiske og internasjonale finansbyen i landet, og hjem til den mest imponerende arkitektoniske horisonten.
  I nærheten av metropolens enorme skyskrapere, finner du koselige Ebbelwei-puber, og i hjertet av det moderne og innovative sentrumet, finnes det flere historiske perler. Mellom skyskrapere, kan et lite hus fra 1500-tallet plutselig dukke opp.
  Frankfurt har en musikalsk ånd, og byen var hjemmet til Johann Wolfgang von Goethe. Vi anbefaler et besøk til Kaiserdom (katedralen) og den berømte kriken, Paulskirche. Gled til å utforske kontrastrike Frankfurt, en by som aldri slutter å overraske.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Sykkelutleie (må bestilles som et ekstra tilvalg)
 • Eventuell turistskatt
 • Togbilletter for sykkelen (kan kjøpes lokalt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler kun for 1 flybillett , men for hele hotellprisen

Romkapasitet

Opptil to voksne og ett barn 0-15 år gammel. Vær oppmerksom på at turen ikke er anbefalt for små barn.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis og betaler spebarnsbillett på flyet
Barn 2-5 år kan overnatte gratis på hotellet og betaler full pris for flyet.
Barn 6-11 år får opptil 50% på en rabatt og betaler for flyreiser som normalt.
Barn 12-15 år får en varierende rabatt på overnatting og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Wi-Fi er tilgjengelig i de fleste av hotellene. Vær oppmerksom på at Wi-Fi kan noen ganger være mot et gebyr.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Noen av hotellene har spafasiliteter

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Sykkel på toget

Du kan alltid ta med sykkelen på toget, men merk at billetter til sykkelen kun inkludert på togreisen fra Klingenberg-Aschaffenburg. På de andre togreisene kan du kjøpe billetter til sykkelen lokalt.

Språk

De snakker engelsk de fleste stedene i Tyskland, spesielt i store byer, men merk at i små landsbyer, er engelsk ikke en selvfølge.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret