• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i tre av Indonesias øyer

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Indonesia
pris fra kr 18 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

La deg fortrylle av Indonesia med en reise på Bali og Flores: 12 netter på 3 hoteller med frokost, utflukter til bl.a. Komodo, all transport og fly.

En rundreise som har både strender, en hellig apeskog, kjempeøgler, lyserøde strender, vulkaner og et unikt dyreliv: Det høres ut som et eventyrland, men det er nettopp hva du kan se frem til på turen din i Indonesia! Her besøker du idylliske Ubud og Sanur på Bali og får med deg noen netter på Flores, hvor du fortrylles av komodovaranene på utflukt til Komodo. Oppdag flere av Indonesias høydepunkter på denne unike reisen!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netter i standardrom (maks. 3 voksne og 1 barn opptil 1 år):
 • 4 netter i Ubud på Bali
 • 3 netter i Labuan Bajo på Flores
 • 5 netter i Sanur på Bali
 • Frokost på alle hoteller
 • Fly t/r Denpasar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport under reisen
 • 2 innenlandsflyvninger mellom Denpasar og Labuan Bajo tur-retur
 • Utflukt med engelsktalende guide til Kintamani på dag 3
 • Utflukt med engelsktalende guide til Rinca på dag 6
 • Utflukt med engelsktalende guide til Komodo på dag 7
 • Utflukt med engelsktalende guide til Tanaha Lot på dag 10
Ytterligere tilvalg
 • Ayung River Rafting med lunsj (min 2 pers)
 • Kintamani Mountain Cycling inkl. lunsj
 • Bali Hai Cruise inkl. lunsj
 • Explorer + Hot Spring + lunsj
Din indonesiske rundreise

På denne reisen tar vi deg med til et av verdens mest spennende land og tilbyr både strand og risterrasser på Bali, og eksotisk natur og dyreliv på øya Flores. Du bor 4 netter i Ubud, 3 netter på Flores og 5 siste netter på Sanur.

Reiserute

Dag 1 - 4: Ubud: Balis åndelige midtpunkt

Velkommen til Bali! Etter den lange flyturen vil din sjåfør ta deg fra flyplassen til hotellet i Ubud, som er best kjent som det mest spirituelle og avslappende stedet på Bali. Her tilbringer du 4 netter omringet av vakre risterrasser, frodig regnskog og hinduistiske templer og helligdommer. På … Les mer

The Grand Sunti  eller lignende

Dag 5 - 7: Flores og Komodo

På dag 5 er det på tide å reise videre fra Ubud og reise tilbake til Denpasar flyplass, hvor du skal på en 1½ times innenlandsflyvning mot øya Flores og byen Labuan Bajo. Den tidligere fiskerbyen er i dag et populært reisemål for alle som vil oppleve den imponerende naturen på den nærliggende øy… Les mer

The Jayakarta Suites Komodo Flores  eller lignende

Dag 8 - 13: Sanur på Bali

Den siste delen av din reise skal tilbringes på Bali, men denne gangen i Sanur. På dag 8 flyr du tilbake til Denpasar flyplass, hvor din sjåfør kjører deg til ditt siste hotell. Sanur er kjent for sine fantastiske strender med krystallklart vann og hyggelige barer og restauranter langs vannkante… Les mer

Artotel Sanur  eller lignende
Valgfrie utflukter på Bali

Vil du oppleve mer av Indonesias fantastiske kultur og natur? Så bestill noen av de spennende utfluktene, som vil finne sted på reisens dag 2, 4, 9 eller 11. Du blir informert om den endelige dagen for utflukten på destinasjonen.

 • Rafting på Ayung-elven: Rafting i en eksotisk regnskog er en opplevelse du ikke kan si nei til. På din tur ned langs Ayung-elven kommer du til å oppleve Balis fantastiske natur på nær hånd. Turen begynner kl. 08.00, og omkring kl. 14.00 blir du kjørt tilbake til hotellet. Inkludert er en velkomstdrink, transport, profesjonell veiledning under rafting, sikkerhetsutstyr, en flaske vann og frokost. Husk å ta med et tørt sett tøy! Utflukten er for min. 2 personer.
 • Mountainbiking i Kintamani: Dette er ditt livs sjanse for å sykle opp på Balis høyder! På denne turen kommer du til å oppleve den fortryllende utsikten over vulkanen Batur og de hyggelige lokale landsbyene. Turen varer fra ca. kl. 08.00 til omkring 17.00 og inkluderer en lett frokost, transport, profesjonell veiledning, sikkerhetsutstyr, lunsj og en vannflaske. Komfortable sko og en hatt anbefales! Utflukten er for min. 2 personer.
 • Cruise til Bali Hai: Hopp ombord på en katamaran og oppdag korallrevet ved Bali Hai! Du seiler fra Bali til Nusa Lembongan og får mulighet til å se fargerikt korallrev. Du har også mulighet til å hoppe i havet og oppleve revet på nær hånd i Lembongan Bay. Denne utflukten varer fra omkring kl. 08.00 til omkring kl. 16.00 og inkluderer transport, frokost (BBQ), snacks, snorkelutstyr, guidet tur, seiltur på en bananbåt og annen underholdning.
 • Vulkantur: Her kan du oppleve Balis høyeste fjell Batur. Du kjører med minibuss til fjellet i Kintamani (en tur på ca. 2 timer). Her blir ditt kjøretøy byttet ut med en firehjulstrekker, og din guide vil nå ta deg forbi de imponerende lavalandskapene, varme kilder og grotter, og forteller deg underveis om innflytelsen ​​vulkanen har hatt på den balinesiske kultur. Inkludert er transport og frokost (piknik). Turen starter omkring kl. 08.00 og varer ca. 8 timer.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Standardrom: Maks. 3 voksne og 1 barn opptil 1 år

Barnerabatt

Barn 0-1 år får 50% rabatt på hotellet
En 3. person og barn fra 2 år får rabatt på hotellene avhengig av reisedato
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på alle hoteller.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Reisegruppe

Denne tur er en individuell tur, og du kommer ikke til å reise sammen med en gruppe. På de inkluderte utflukter kan du
komme til å reise med en gruppe.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Pass- og visuminformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia.

Helse - og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Indonesia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Valuta og betaling

Valuta er Indonesiske Rupiah (IDR). Minibanker er enkelt tilgjengelig på turiststedene og du kan bruke American Express, MasterCard og Visa i minibankene. Det er vanligst å betale med kontanter i restauranter. Ønsker du heller å veksle ta med kontanter i dollar 100 US, som gir best valuta.

Bagasje på innenlandsflyvning

På innenlandsflyvningene kan du kun ta med 10 kg håndbagasje. Du kan etterlate din store bagasje på det første hotellet på Bali, som deretter vil bli transportert til ditt neste hotell i Sanur.

Transport mellom flyplassen og hotellet

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt eller ditt navn i ankomsthallen. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Vær og temperaturer

Bali har tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden. Regnperioden er fra desember til mars, selv om regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret