• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sikre deg din Mallorcaferie for 2018 nå!

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • Peguera
4 Vurderinger
pris fra kr 5 209
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 7 ganger

Reis til Mallorca i 7, 10 eller 14 netter på Hotel Sunna Park**** inkl. halvpensjon, transport t/r mellom flyplass og hotell, og fly t/r.

Stranden ligger bare 200 meter fra hotellet - så drei sarongen rundt midjen, vandre ned til strandkanten og nyt den friske, salte havbrisen før du legger på svøm ut i det klare, blå havet. Med et 4-stjerners hotell på ferie, kan du unne deg litt ekstra luksus på solferien din - blir det bedre enn det?

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Sunna Park****
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
Halvpensjon, ro og fred på Mallorca

Hvem har ikke ønsket å reise til et uberørt Mallorca? Lange, mørke vinterdager i Norge får en til å drømme om den rolige siden av Mallorcas fantastiske sommerparadis. Her venter solfylte sandstrender, trivelige terrasser og halvpensjon på ditt 4-stjerners hotell. Les videre og forbered din ferie!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hotel Sunna Park

13 Vurderinger
 • Hotel
 • Peguera, Spania
pool

Velkommen til Mallorca og 4-stjerners Hotel Sunna Park! Du bor på et ferievennlig hotell med et stort bassengområde for late dager i solen samtidig som du kan koble av i hotellets spa. Hotellet ligger ca 200 meter fra stranden og i nærheten finner du restauranter og barer. Hotellet har også bordtennis, biljard, bar og andre aktiviteter.

Les mer
Standard

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Velg mellom et vanlig dobbeltrom eller et dobbeltrom med havutsikt. Dobbeltrommet uten havutsikt har samme fasiliteter som det med havutsikt. Alle rom er romslige og utrustet med behagelige senger, et par stoler, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner.

sea view

Dobbeltrom med havutsikt

3 personer | Rom

Velg mellom et vanlig dobbeltrom eller et dobbeltrom med havutsikt. Dobbeltrommet med havutsikt er som det vanlige dobbeltrommet. Alle rom er romslige og utrustet med behagelige senger, et par stoler, TV og et privat bad med dusj, toalett og en hårføner.

Ro & fred på Mallorca

 • Glem kald vintervind -ta på deg solbrillene, hopp i sandalene og slit ut handkleet på stranden. Nyt sol, bad og en god bok!
 • Glem alt slit og mas i kjøkkenet - på hotellet har du halvpensjon. Frokost og god middag hver dag.
 • Gå ikke glipp av å smake på de ulike utsøkte lokale rettene som tumbet, sobrassada, caldereta, en masse ulike tapas og lekre viner.
 • Mallorca passer utmerket for spennende aktiviteter som ridning, vindsurfing og minigolf! Hvorfor ikke leie en sykkel eller båt for å nyte naturen litt ekstra?
Gjennomsnittstemperatur

Ma: 21°C
Juni: 25°C
Juli: 29°C
August: 29°C
September: 26°C
Oktober: 22°C

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-6 år bor gratis på hotellet
Barn 7-12 år får 50% rabatt på hotellet
Barn 13-17 år regnes som voksne
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i lobbyen, mens en avgift tilløper i rommet.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Innendørs og utendørs svømmebasseng
Sauna
Treningsstudio
Badstue
Heis

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 200 meter fra stranden og ca. 1,5 time med den inkluderte transporten fra flyplassen i Palma.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret