• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Reiseguide inkludert

5-stjerners luksus ved den Baltiske kyst

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5 eller 7 netter
 • Sopot
9 Vurderinger
pris fra kr 1 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 35 ganger

2, 3, 4, 5 eller 7 netter på et 5*-hotell med frokost, med perfekt beliggenhet i Østersjøkystens perle: Sopot. Fly t/r inkl.

Bli med til en ny og spennende destinasjon og kombiner rimelig og moderne shopping og mat med 1920-tallets sjarm og utmerkede spa-fasiliteter! Fra 5*-hotellet du bor på er det lett å komme seg til havet og ta en spasertur langs de lange strendene. Ønsker du et klassisk reisemål hvor du kan slappe av og nyte mat og drikke som ikke tømmer lommeboken? Da er Sopot stedet for deg. Velkommen til Polens fineste kystby!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4, 5 eller 7 netter på Hotel Rezydent*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Gdansk (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til sauna
Sopot - Østersjøens stolthet

Det er kanskje få nordmenn som har hørt om Sopot, men blant lokalbefolkningen er det en av landets mest kjente byer og en elsket sommerferiedestinasjon grunnet de flotte strendene og den sjarmerende bryggen. Byen ligger i den nordlige delen av Polen, rett utenfor Gdansk og byens historie går noen århundre tilbake. Sopot er et eksempel på enestående Art Nouveau-arkitekturen, og dette er stilen som dominerer det vakre bybildet. La deg fortrylle av det gamle fyret og nyt herlige solnedganger fra Europas lengste pir på 515,5 meter.

Hotel Rezydent Sopot

 • Hotel
 • Sopot, Polen
Property

Velkommen til et av Polens flotteste 5*-hoteller! Hotellet har blitt renovert, men beholdt sin glamorøse atmosfære fra det 20.-århundre og fått all modern komfort. Hotellet er lyst innredet med store vinduer og har en like inspirerende og god restaurant. Det finnes treningsstudio med badstudie og til og med et kunstgalleri. Beliggenheten gjør det hele enda bedre: Hotel Rezydent***** ligger nemlig midt på byens bulevard, veldig nærme stranden og byens berømte pir.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Property

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommene er smakfullt innredet i klassisk stil og lyse farger. Det er store vinduer, hvit sengetøy, TV, klimaanlegg, muligheter til å lage kaffe og te, samt baderom med hårtørker. Det finnes til og med strykejern og strykebrett slik at du kan forlate rommet like velkledd som gjestene gjorde for nesten 100 år siden.

TravelBird anbefaler...
 • Det skjeve huset - Litt moderne arkitektur finnes det også i byen, som dette skjeve huset (Krzywy Domek), som ligger i handlegaten Bohaterów Monte Cassino. Det er bygget i 2004 og selv om det på bilder ser ut som om bygningen har blitt redigert, er dette virkeligheten!
 • Gdansk - Den perfekte dagsturen går til Gdansk, som er kun et kvarter unna med tog. Polens sjette by har også en lang historie med fantastisk arkitektur, men her får man litt mer storbyfølelse enn i mindre Sopot.
 • Spa - Helt siden 1920-tallet har Sopot vært kjent for sine utmerkede spafasiliteter. Tilbudet i selve byen og omgivelsen er enormt, ofte med utsikt på havet! Spør i hotellresepsjonen om aktuelle tips når det gjelder massasjer og behandlinger.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 4,30 PLN (ca 10 kr) per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn opp til 17 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-7 bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 8-17 betaler 630kr på hotellet og full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Rezydent ligger midt på byens bulevard, veldig nærme stranden og piren som Sopot er så kjent for.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret