Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

På høsteventyr i evighetsbyen

 • Storbyferie
 • Roma
pris fra kr 9 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til praktfulle Roma, og slipp å stå i kø med VIP-billetter til Vatikanet, Colosseum og mer med på kjøpet! Utforsk byen fra WRH Termini i 2, 3 eller 4 netter med fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, eller Ålesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Italias pulserende hovedstad er byen hvor ikoniske severdigheter står i kø for å bli oppdaget av nettopp deg! På denne reisen hopper du rett over køen til de store severdighetene som Vatikanet og Colosseum. Roma som er et av verdenshistoriens største imperier har en utømmelig kilde til storslåtte severdigheter, kulinariske oppdagelser, kultur og shopping... et fantastisk sted å tilbringe storbyferien!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom (maks. 3 personer) på WRH Termini
 • Fly t/r Roma fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, eller Ålesund
 • VIP-billetter til Romas høydepunkter som Vatikanet og Colosseum
Roma — Den evige by

Roma er gjerne kjent under navnet "Den evige by", og Italias vakre hovedstad er utvilsomt en storby som kan oppleves igjen og igjen. I denne byen vil det alltid være et nytt kvartal å utforske, en ny restaurant på det neste gatehjørne, eller en bygning med en ny og spennende historie. Byen sees best til fots, og du vil raskt føle deg fortryllet av de smale stenbelagte gater, storslåtte kirker og historiske monumenter. Bli med på en reise tilbake til Romerrikets storhetstid med et besøk i Colosseum, Forum Romanum og Pantheon, la deg overvelde av den imponerende Peterskirken, verdens største kirke, og nyt utsikten fra Den spanske trappen, før du kaster en mynt i Trevifontenen, som forsegler løftet om å en dag ende tilbake til Roma.

Roma Termini Suites

 • Hotel
 • Roma, Italia
Property

Roma Termini Suites tilbyr sine gjester komfortable og rimelige rom i nærheten av sentrum! Du bor i WRH Termini gjestehus, rett ved byens transportsentrum Termini. Her kan du finne hovedstasjonen for metro, buss og togterminal. Byens mest populære attraksjoner kan enkelt nås fra hotellet med offentlig transport.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Ditt rom er smakfullt innredet. Rommet inkluderer et ensuite bad med dusj, hårføner og toalettartikler, en LCD-TV med satelittkanaler, en safe og en pult.

Vi anbefaler

Roma byr på en nesten uendelig liste over ting man bare må se. Les våre best tips her:

 • Gå veien forbi kvartalet Trastevere, som byr på små, smale gater og massevis av hyggelige italienske restauranter. Her kan du nyte frokosten eller en lunsj på hyggelige Pianostrada Laboratorio di Cucina, hvis sesongbestemte retter er kreative, fristende og gode!
 • Dra på markedet Compo di Fiori rett sør for Piazza Navona, hvor du finner et stort utvalg av lokale produkter, frisk frukt og grønnsaker, blomster og små spesialiteter.
 • Har du bruk for en pause fra storbyens larm, skal du gå forbi appelsinhagen Giardini d’Aranci på den andre siden av Tiberen fra Trastevere. Her kan du nyte en fortryllende utsikt over Roma i skyggen fra appelsintrærne og se solen gå ned bak Peterskirkens imponerende kuppel.
 • Italias hovedstad er et sant mekka for pizza og pastaretter, men ryktet sier at man kan få Romas beste pizzaer på Da Baffetto 2 nær Pantheon. Nyt en nybakt, ekte italiensk stenovnspizza under parasollen, mens du ser de avslappede italienerne slentre forbi.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Selvguidet tur til Romas skatter

Hopp over køen og nyt tilgang til Colosseum, Forum Romanum, Palatine Hill og Vatikanmuseene. Inne i disse populære attraksjonene i Roma, er du alene for en selvstyrt tur gjennom kunstneriske, arkitektoniske og arkeologiske eventyr. Se hvor blodige de gladiatorkampene en gang ble kjempet og hvor senatorene i Antikkens Roma gjorde sine beørmte avtaler. Nyt galleriene til Vatikanmuseene, og se Raphael Rooms, Gallery of Maps, Gallery of Tapestries og Det sixtinske kapell, hjem til Michelangelo legendariske tak.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
 • Turistskatt: 3,50 € per person per natt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Prisen er per person

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 3 personer

Barnerabatt

Rabatten gjelder i forbindelse med 2 fulltbetalende voksne:
Barn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.

Rabatt på 3. person

En 3. person (fra 3 år) betaler et tillegg på 20% for hotelloppholdet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Ekstraavgift for sen innsjekking

Ved sen innsjekking etter kl 23. må en ekstraavgift på 15 EUR betales ved ankomst.

Beliggenhet

Du bor i WRH Termini gjestehus, rett ved byens transportsentrum Termini. For å komme deg til hotellet, tar du toget fra flyplassen direkte til Termini stasjon. Derfra er det ca. 400 meter å gå.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret