Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

4-stjerners luksus i hjertet av Krakow

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 5 809
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Krakow med Krakowkortet, og bo på et eksklusivt og sentralt 4* hotell med spatilgang og én klassisk middag! Inkl. fly t/r!

Unn deg en luksuriøs storbyferie til fantastiske Krakow - byen som har alt! La de sjarmerende brosteinsbelagte gatene føre deg til historiske bygninger og utallige hyggelige barer i den interessante gamlebyen. Fordyp deg i den spennende historien, nyt et avslappende spaopphold og slå deg løs i butikkene - i denne polske storbyen får du virkelig smake på det gode liv! Reisen inkluderer Krakowkortet, som gir deg tilgang til museum og transport!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Rubinstein****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 klassisk middag (eksl. drikke)
 • 1x Krakowkort
 • Fri adgang til hotellets spaavdeling

Hotel Rubinstein****

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel Rubinstein**** Terrace

Hotel Rubinstein er svært anerkjent blant de mange, lojale gjestene. Hotellet, som holder til i et historisk bygg fra 1400-tallet, ligger i Krakows vakreste nabolag, Kazimierz. Herfra er det gåavstand til flere av Krakows populære attraksjoner og et rikt utvalg av butikker, kafeér og barer. Den nøye utvalgte kombinasjonen av antikke møbler og moderne veggkunst skaper en magisk og hjemmekoselig atmosfære, og hotellet er det eneste av sitt slag i Polen. Nyt en bugnende frokostbuffé hver morgen og velg mellom polske og internasjonale delikatesser i den anerkjente hotellrestauranten Cztery Pory Roku (‘Four Seasons’). Sist, men ikke minst har Hotel Rubinstein en flott utendørsterrasse med panoramautsikt over vakre Krakow.

 • +-4
Les mer
Hotel Rubinstein**** Belvedere suite

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Du blir innlosjert i et romslig og moderne dobbeltrom med alle fasiliteter slik som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og safe. Flere av rommene har beholdt de gamle tretakene hvor du kan beundre lamper fra tilbake til 1600- og 1800-tallet. De private badene er stilfullt innredet og består blant annet av badekar, toalett og hårføner.

Krakowkort

 • Nyt gratis tilgang til Krakows beste museer og buss- og trikknettverk med Krakow Museums og Transportpass. Kortet gir deg Inngang til 40 museer, inkludert den imponerende Rynek Underground, med sine opprinnelige middelalderske markedsboder; Oskar Schindlers fabrikk; Og et vell av kunstgallerier, kirker og mer. I tillegg gir passet deg tilgang til offentlig transport med trikk og buss! Her får du mye for pengene!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 1,60 PLN per person (ca 4 NOK) per person per natt - betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-6 år sover gratis i rommet. Barn 7-17 år betaler et tillegg på 120 PLN (ca 270 NOK) per natt på hotellet, inkl. ekstra seng og frokost.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Velvære

Hotellet har en egen spaavdeling

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Dette eksklusive 4-stjerners hotellet holder til i et fantastisk bygg fra 1400-tallet, og ligger svært sentralt til i Krakows jødiske kvarter. Hotellet er oppkalt etter kosmetikklegenden Helena Rubinstein, som tidligere bodde i dette området.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret