• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fantastisk rundreise i Indonesia

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Indonesia
pris fra kr 16 189
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Reis fra Bali til Gili Meno, Lombok og Nusa Lembongan. 14 netter på hoteller med frokost, utflukter, all transport på reisen og fly t/r.

Dramatisk natur av frodige regnskoger, kritthvite strender, fargerike korallrev, praktfulle vulkaner og et eksotisk dyreliv, Indonesia har alt! Under denne livsreisen opplever du det beste av den indonesiske øygruppen. Med opphold på forskjellige fine hoteller, vil du blant annet bli kjent med nydelige Bali, paradisiske Gili Meno, naturskjønne Lombok og pittoreske Nusa Lembongan. Reisen inkluderer flere spennende utflukter, guidet av lokale eksperter! Gled deg til en helt ubeskrivelig vakker opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Swiss-Belresort Watujimbar Sanur på Bali (2 første og siste natten)
 • 1 natt på Royal Tulip Saranam Resort & Spa på Bali
 • 1 natt på The Lovina Bali Resort på Bali
 • 1 natt på Jannata Resort & Spa på Bali
 • 1 natt på Rama Candidasa Resort & Spa på Bali
 • 2 netter på Seri Resort Gili Meno på Gili Meno
 • 3 netter på Sheraton Senggigi Beach Resort på Lombok
 • 2 netter på d'Nusa Beach Club & Resort på Nusa Lembongan
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bali (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Besøk til tempelet Tanah Lot, risterrassene av Jati Luwih og Pacung på dag 3
 • Utflukt til vanntempelet Ulun Danu, apenes skog, Buyan og Tamblingan på dag 4
 • Delfintur og tur til Singaraja, Kintamani og Batur vulkanen på dag 5
 • Utflukt til Goa Gajah Temple, Kerta Gosa, Kusamba og bat cave på dag 6
 • Utflukt gjennom nord for Lombok på dag 9
 • Utflukt langs den sørlige kysten av Lombok på dag 10
 • Engelsktalende sjåfør
 • All transport på reisen
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Bali!

  Allerede på flyreisen kan du kjenne den blandende følelsen av ren glede og spenning. Du skal på rundreise i Indonesia! Når flyet har landet, vil du bli ønsket velkommen på reisen av vår partner og kjørt til ditt første hotell.
  Den paradisiske, og mest anerkjente øyen du møter på eventyret er Bali. Her venter gylne templer, krystallklare strender, stolte palmer og gjestfrie mennesker. Dine første to dager, vil du bo i vakre Sanur.
  La deg forføre av den fortryllende naturen på den eksotiske øya, ta inn de autentiske balinesiske smakene, slapp av ved bassenget og nyt de lune sommerkveldene. Etter to netter går reisen videre og flere spennende utflukter venter deg.

  Ngurah Rai Airport -> Swiss-Belresort Watu jimbar 14.7 km

  Swimmingpool

  Swiss-Belresort Watu Jimbar

  • Hotel
  • Denpasar City, Indonesia
  Swimmingpool

  Dette elegante hotellet ligger en 9-minutters spasertur fra Sanur-stranden, og 9 km fra Bali-museet og 14 km fra det livlige nattelivet på Legian Road.
  De moderne og elegante rommene tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm-TV og te- og kaffekoker, samt minibar og en møblert balkong med utsikt over bassenget . Romservice er tilgjengelig.
  På hotellet finner du en lys og luftig åpen konseptrestaurant, samt en bar, et lagune-stil utendørsbasseng og et spa. Andre fasiliteter inkluderer et treningssenter og en nærbutikk. Parkering og transfer til Sanur-stranden er inkludert.

  Les mer
 2. Dag 3: Bratan

  I dag legger du ruten mot idylliske Bratan. Turen vil ta deg langs det vakre tempelet Tanah Lot, et av de mest kjente templene på Bali, det gamle tempelet er berømt for sine vakre solnedganger. Det hellige alteret stammer fra det sekstende århundre, og var dedikert til sjøguden Baruna.
  Deretter kjører du videre til de spektakulære risterrassene Jatiluwih som ligger på den vestlige delen av Bali. La deg imponere av den fantastiske utsikten over risterrassene som utfolder seg fra foten av fjellet til helt ned til kysten. Det er med gode grunner at risterrassene er utpekt som UNESCOs verdensarvsteder, i tillegg til å være naturlige skjønnheter, opprettholder de den lokale kulturarven. Dagens utflukt er etterfulgt av pittoreske Bedugul, et fjellområde kjent for sine praktfulle vulkaner. For all del, husk kamera!

  Swiss-Belresort Watu jimbar -> Royal Tulip Saranam Resort & Spa 47.7 km

  Pool view

  Royal Tulip Saranam Resort & Spa

  • Hotel
  • Tabanan Regency, Indonesia
  Pool view

  Royal Tulip Saranam er en luksuriøs villa og yoga retrett på Bali, satt i harmoniske omgivelser. Hotellet ligger i den fjellrike regionen Bedugul, og tilbyr rekke nærliggende aktiviteter, inkludert fotturer og golf. Royal Tulip Saranam smelter sømløst med de omkringliggende tropiske junglene, frodige rismarker, naturlige kilder og gamle hinduistiske templer.
  Rommene er lyse og behagelige, Royal Tulip Saranam Resort & Spa spesialiserer seg på å skape personlige velvære-opplevelser, basert på tradisjonelle balinesiske og buddhistiske helbredende ritualer, samt gamle ayurvediske terapier.

  Les mer
 3. Dag 4: Lovina

  På vei til Lovina vil sjåføren vise deg noen av Balis vakreste edelstener. Du vil få muligheten til å smake på den eksotiske frukten fra det ferske markedet Candi Kuning og du vil besøke det imponerende tempelet Ulun Danu Bratan. Det berømte landemerket er et betydelig tempelkompleks som ligger på vestsiden av Beratan-innsjøen i Bedugul i sentrale Bali. Deretter blir du guidet gjennom apenes skog (Monkey Forest), hvor supersøte og artige gnagere svinger seg fra gren til gren. Du kan beundre den naturlige skjønnheten av flere enestående innsjøer som Buyan og Tamblingan, og ikke minst regnbuefossen Munduk. Før du kommer til ditt neste hotell, blir det et stopp på Banjar hotspring, du vil også få sjekke ut det autentiske buddhistiske tempelet i landsbyen Dencarik.

  Royal Tulip Saranam Resort & Spa -> The Lovina Bali Resort 39.9 km

  Pool

  The Lovina Bali Resort

  • Hotel
  • Buleleng Regency, Indonesia
  Pool

  Dette eksklusive feriestedet ligger i en klynge av sjarmerende, kolonistilte bygninger, 11 km fra både Brahma Vihara Arama-buddhistiske tempel og det berømte Gedong Kirtya-biblioteket.
  Vakre og moderne rom tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm, DVD-spiller og minibar. Noen av rommene har direkte tilgang til stranden. Romservice er tilgjengelig.
  Frokost, og bruk av snorkelsett og sykler er gratis. Hotellet har også en internasjonal spisestue, en strandbar, et pizzeria og en privat strand med restaurant. Andre fasiliteter inkluderer 2 bassenger.

  Les mer
 4. Dag 5: Oppdag innlandet

  I dag starter du tidlig, fordi rundt ca kl 5:00 vil du bli hentet på hotellet. Dagens høydepunkt handler om øyas grasiøse delfiner. Deretter blir det frokost på hotellet og en reise til byen Singaraja, der du kan se den gamle havnen i Bali og et stort kinesisk tempel. Neste stopp er landsbyen Kintamani. Omgitt av vakker natur, vil du passere den imponerende vulkanen Batur, med sin evige innsjø. Naturens kunstverk vil aldri slutte å overraske. Til slutt, kjører du til Ubud.

  The Lovina Bali Resort -> Jannata Resort and Spa 75.5 km

  Pool

  Jannata Resort and Spa

  • Hotel
  • Gianyar, Indonesia
  Pool

  Jannata Resort and Spa tilbyr et utendørsbasseng som er åpent hele året. Hotellet ligger 10 minutters kjøring fra Ubud Market og Ubud Palace. Hotellet har gratis Wi-Fi, og hvert rom har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Enkelte rom har terrasse eller balkong med utsikt over elven eller hagen. Rommene har eget bad. For din komfort, vil du finne badekåper, tøfler og hårføner. Hotellet har er en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med å ordne aktiviteter som er populære i området, for eksempel sykling og fotturer. Hotellet tilbyr også sykkelutleie og bilutleie. Gjestene kan nyte avslappende massasjer og behandlinger i spa-senteret (mot et gebyr). Jannata Resort Restaurant serverer vestlig og asiatisk mat.

  Les mer
 5. Dag 6: Sammen med åndene

  Denne dagen er dedikert til en helt spesiell opplevelse: den indonesiske åndelighet, som er preget av en sterk forbindelse med naturen.
  Først vil du besøke tempelet Goa Gajah, hvor folk kommer til øya for å opprettholde koblingen med sine forfedre. Deretter tar du veien til den 18. århundres paviljongen av Kerta Gosa, og den tidligere rettsbygningen i byen Klungkung.
  Resten av dagen lover enda flere opplevelser, du drar blant annet til den pittoreske fiskerlandsbyen Kusamba og besøker den sjarmerende landsbyen Tenganan.

  Jannata Resort and Spa -> Rama Candidasa Resort & Spa 50.2 km

  Pool

  Rama Candidasa Resort & Spa

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesia
  Pool

  Dette eksklusive hotellet har tradisjonell balinesisk arkitektur, og er satt i tropiske hager.
  De lyse, moderne rommene har balkonger eller terrasser, gratis Wi-Fi, te- og kaffekoker, minibar og flatskjerm-TV med DVD-spiller og kabelkanaler. Romservice er tilgjengelig. En utendørsrestaurant serverer internasjonale retter og et utendørsbasseng med havutsikt finnes på hotellet, samt et dykkesenter og et spaområde som tilbyr massasjebehandlinger (mot et gebyr)

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: Gili Meno

  På den syvende dagen er på tide å ta farvel med Bali. En båtreise på ca 1.5 timer vil ta deg med til din neste destinasjon, nemlig paradisiske Gili Meno. Dette er den minste øya av Gili Islands, og øya er fortsatt uoppdaget av de store turistmassene, noe som gjør at du kan utforske den uberørte øya på sitt beste!
  Fordyp deg i fortryllende oaser og laguner og finn ro og harmoni i den fredelige naturen. I Gili Meno har du to helt frie dager, uten utflukter, bruk tiden til å gjøre akkurat det du vil. Slapp på ditt flotte hotell, eller legg deg ned på silkestranden som er omkranset av palmer og tropiske blomster.

  Rama Candidasa Resort & Spa -> Seri Resort Gili Meno

  Pool

  Seri Resort Gili Meno

  • Hotel
  • West Nusa Tenggara, Indonesia
  Pool

  Dette himmelske hotellet vil uten tvil gjør oppholdet ditt på Lombok perfekt. Blant de hvite sandstrendene, det blå havet og tropiske fjellandskapet har du det beste utgangspunktet for å utforske Gili Meno. Resorten har blant annet et svømmebasseng, et yoga- og velværeområde og en restaurant. På rooftop lounge kan du nyte den flotte utsikten mens du nyter en god cocktail.

  Les mer
 7. Dag 9 - 11: Lombok

  Etter to dager med hvile på Gili Meno, er det på tide å utvide horisonten igjen. Du stiger ombord på hurtigbåten og fortsetter reisen til øya Lombok. Her vil du tilbringe de neste tre nettene. På Lombok starter du en oppdagelsesreise gjennom risterrasser og fossefallene Sindang Gila. Tiden med båt varierer avhengig av flo og fjære.
  Føler du deg ekstra sprek, kan du eventuelt spasere en kilometer til startpunktet for trekkingturen på rinjani. Dagens kulturprogram tar deg med til sjarmerende landsbyer, og du får en god smakebit av lokalbefolkningens kunstneriske hverdag. Besøk den hvite sanden i Kuta Beach, og fra Tanjung Aan kan du glede til en praktfull utsikt over øya. Den siste dagen i Lombok kan du legge ut på spennende oppdagelsesturer på egenhånd.

  Seri Resort Gili Meno -> Sheraton Senggigi Beach Resort

  Pool

  Sheraton Senggigi Beach Resort

  • Hotel
  • West Lombok Regency, Indonesia
  Pool

  Dette luksuriøse ferieanlegget er omgitt av tropiske hager. Hotellet ligger en 9-minutters spasertur fra landsbyen og 1,6 km fra surfing og snorkling på Pantai Senggigi.
  De pene rommene har en blanding av tradisjonelle og moderne møbler, gratis Internett, flatskjerm, og balkonger eller terrasser. Frokosten er servert i en koselig restaurant. Det finnes også et treningsrom, en strandrestaurant og en bar med utsikt over lagunebassenget, samt flotte tennisbaner.

  Les mer
 8. Dag 12 & 13: Nusa Lembongan

  Den tolvte dag forlater du Lombok for å reise videre til den fjerde øya på turen: Nusa Lembongan. Den første dagen vil du allerede få førsteinntrykket av øya, under en tur gjennom de autentiske landsbyene i området og et besøk til Dream Beach, navnet på denne stranden taler for seg selv. Nusa Lembongan blir stadig mer populært blant turister, grunnet stedets uimotståelige skjønnhet og autentisitet. Dessuten er det krystallklare vannet verdenskjent blant surfere, dykkere og snorklere. Vi anbefaler å selv prøve deg på snorkling, og oppleve den magiske, fargerike verden under havet.

  Sheraton Senggigi Beach Resort -> d'Nusa Beach Club & Resort

  Pool

  d'Nusa Beach Club & Resort

  • Hotel
  • Klungkung Regency, Indonesia
  Pool

  Dette flotte feriestedet ligger i Lembongan, bare 100 meter fra Blue Corner. d'Nusa Beach Club har et et utendørsbasseng, en restaurant og gratis Wi-Fi i som er tilgjengelig på hele eiendommen. Gjestene kan nyte baren og en god frokost hver morgen. Gratis privat parkering er tilgjengelig på stedet. De behagelige rommene på d'Nusa Beach Club har flatskjerm-TV, klimaanlegg og eget bad.

  Les mer
 9. Dag 14 & 15: Tilbake til Bali

  Ditt indonesiske eventyr nærmer seg slutten, og idag reiser du tilbake til Bali. Bruk den siste dagen til å suge opp solen, slapp av på stranden eller ved det flotte hotellet. Etter en siste natt på indonesisk jord, vil du bli kjørt til flyplassen. Med skjønn, solkysset hud og styrtrik på opplevelser, flyr du tilbake til Norge.

  d'Nusa Beach Club & Resort -> Swiss-Belresort Watu jimbar

  Swimmingpool

  Swiss-Belresort Watu Jimbar

  • Hotel
  • Denpasar City, Indonesia
  Swimmingpool

  Dette elegante hotellet ligger en 9-minutters spasertur fra Sanur-stranden, og 9 km fra Bali-museet og 14 km fra det livlige nattelivet på Legian Road.
  De moderne og elegante rommene tilbyr kostnadsfri Wi-Fi, flatskjerm-TV og te- og kaffekoker, samt minibar og en møblert balkong med utsikt over bassenget . Romservice er tilgjengelig.
  På hotellet finner du en lys og luftig åpen konseptrestaurant, samt en bar, et lagune-stil utendørsbasseng og et spa. Andre fasiliteter inkluderer et treningssenter og en nærbutikk. Parkering og transfer til Sanur-stranden er inkludert.

  Les mer
Ekstra utflukter

I tillegg til de allerede inkluderte utfluktene, kan velge å legge til enda flere guidede utflukter på reisen din:

 • Jungeltur med lunsj på dag 4 (varighet: 4 timer, inkludert reisetid 7 timer). Med en profesjonell guide, trekker du i den ville regnskogen. Fordyp deg i tropiske planter og lær om hvordan de brukes i den balinesiske hverdagen. Det vil også bli båtpadling ved Lake Tamblingan og turen avsluttes med lunsj.
 • Fjellsykling med lunsj på dag 5 (varighet: 3,5 timer, inkludert reisetid 7 timer). Sykle gjennom et vakkert naturlandskap og ned til en tradisjonell landsby, hvor du kan delta i en tradisjonell tempel seremoni. Du vil få muligheten til å chatte med lokale.
 • Rafting Tour inkludert lunsj på dag 6 (varighet. 4 timer, inkludert reisetid 6 timer) Ruten starter ved Telaga Waja elven i østlige Bali, og lar deg oppdage den vakre naturen og tropiske skoger fra øyas brusende fosser.
 • 2-dagers trekk på vulkanen Mount Rinjani på dag 9 og 10: Dette er en ganske tøff tur, og starter med en bratt stigning gjennom den tropiske skogen. Etter en tur på ca fem timer kommer du til leiren der du vil bo. Den neste dagen starter turen ned igjen og du kommer tilbake til utgangspunktet etter ca sju timer. Merk at på denne utflukten bor du i telt, du bør være i god form og ha gode sko med deg.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og personlige utgifter
 • Andre måltider som ikke er nevnt i teksten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Swiss-Belresort Watujimbar Sanur fra 13:00
Royal Tulip Saranam Resort & Spa fra 14:00
The Lovina Bali Resort fra 13:00
Jannata Resort & Spa fra 13:00
Rama Candidasa Resort & Spa 13:00
Seri Resort Gili Meno fra 13:00
Sheraton Senggigi Beach Resort Fra 13:00
d'Nusa Beach Club & Resort fra 14:00

Utsjekking

Alle hoteller har utsjekking kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg.

Romkapasitet

2 voksne, 1 barn t / m 10 år og 1 barn / 4 år per rom

Barnerabatt

Barn vil få en varierende rabatt, avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Visum- og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Indonesia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

Valuta er Indonesiske Rupiah (IDR). Minibanker er enkelt tilgjengelig på turiststedene og du kan bruke American Express, MasterCard og Visa i minibankene. Det er vanligst å betale med kontanter i restauranter. Ønsker du heller å veksle ta med kontanter i dollar 100 US, som gir best valuta.

Vær og klima

Bali har tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden. Regnperioden er fra desember til mars, selv om regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober.

Ekstra avgift ved Padang Bai

Lokal skatt på 60 000 rupies må betales ved Padang Bai havnen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret