• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fantastisk rundreise i Indonesia

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Indonesia
pris fra kr 16 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Reis fra Bali til Gili Meno, Lombok og Nusa Lembongan. 14 netter på hoteller med frokost, utflukter, all transport på reisen og fly t/r.

Dramatisk natur av frodige regnskoger, kritthvite strender, fargerike korallrev, praktfulle vulkaner og et eksotisk dyreliv, Indonesia har alt! Under denne livsreisen opplever du det beste av den indonesiske øygruppen. Med opphold på forskjellige fine hoteller, vil du blant annet bli kjent med nydelige Bali, paradisiske Gili Meno, naturskjønne Lombok og pittoreske Nusa Lembongan. Reisen inkluderer flere spennende utflukter, guidet av lokale eksperter! Gled deg til en helt ubeskrivelig vakker opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Swiss-Belresort Watujimbar Sanur på Bali (2 første og siste natten)
 • 1 natt på Royal Tulip Saranam Resort & Spa på Bali
 • 1 natt på The Lovina Bali Resort på Bali
 • 1 natt på Jannata Resort & Spa på Bali
 • 1 natt på Rama Candidasa Resort & Spa på Bali
 • 2 netter på Seri Resort Gili Meno på Gili Meno
 • 3 netter på Sheraton Senggigi Beach Resort på Lombok
 • 2 netter på d'Nusa Beach Club & Resort på Nusa Lembongan
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bali (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Besøk til tempelet Tanah Lot, risterrassene av Jati Luwih og Pacung på dag 3
 • Utflukt til vanntempelet Ulun Danu, apenes skog, Buyan og Tamblingan på dag 4
 • Delfintur og tur til Singaraja, Kintamani og Batur vulkanen på dag 5
 • Utflukt til Goa Gajah Temple, Kerta Gosa, Kusamba og bat cave på dag 6
 • Utflukt gjennom nord for Lombok på dag 9
 • Utflukt langs den sørlige kysten av Lombok på dag 10
 • Engelsktalende sjåfør
 • All transport på reisen
Reiserute

Dag 1 & 2: Velkommen til Bali!

Allerede på flyreisen kan du kjenne den blandende følelsen av ren glede og spenning. Du skal på rundreise i Indonesia! Når flyet har landet, vil du bli ønsket velkommen på reisen av vår partner og kjørt til ditt første hotell.
Den paradisiske, og mest anerkjente øyen du møter på eventyret e… Les mer

Swiss-Belresort Watu jimbar  eller lignende

Dag 3: Bratan

I dag legger du ruten mot idylliske Bratan. Turen vil ta deg langs det vakre tempelet Tanah Lot, et av de mest kjente templene på Bali, det gamle tempelet er berømt for sine vakre solnedganger. Det hellige alteret stammer fra det sekstende århundre, og var dedikert til sjøguden Baruna.
Der… Les mer

Royal Tulip Saranam Resort & Spa  eller lignende

Dag 4: Lovina

På vei til Lovina vil sjåføren vise deg noen av Balis vakreste edelstener. Du vil få muligheten til å smake på den eksotiske frukten fra det ferske markedet Candi Kuning og du vil besøke det imponerende tempelet Ulun Danu Bratan. Det berømte landemerket er et betydelig tempelkompleks som ligger … Les mer

The Lovina Bali Resort  eller lignende

Dag 5: Oppdag innlandet

I dag starter du tidlig, fordi rundt ca kl 5:00 vil du bli hentet på hotellet. Dagens høydepunkt handler om øyas grasiøse delfiner. Deretter blir det frokost på hotellet og en reise til byen Singaraja, der du kan se den gamle havnen i Bali og et stort kinesisk tempel. Neste stopp er landsbyen Ki… Les mer

Jannata Resort and Spa  eller lignende

Dag 6: Sammen med åndene

Denne dagen er dedikert til en helt spesiell opplevelse: den indonesiske åndelighet, som er preget av en sterk forbindelse med naturen.
Først vil du besøke tempelet Goa Gajah, hvor folk kommer til øya for å opprettholde koblingen med sine forfedre. Deretter tar du veien til den 18. århundr… Les mer

Rama Candidasa Resort & Spa  eller lignende

Dag 7 & 8: Gili Meno

På den syvende dagen er på tide å ta farvel med Bali. En båtreise på ca 1.5 timer vil ta deg med til din neste destinasjon, nemlig paradisiske Gili Meno. Dette er den minste øya av Gili Islands, og øya er fortsatt uoppdaget av de store turistmassene, noe som gjør at du kan utforske den uberørte … Les mer

Seri Resort Gili Meno  eller lignende

Dag 9 - 11: Lombok

Etter to dager med hvile på Gili Meno, er det på tide å utvide horisonten igjen. Du stiger ombord på hurtigbåten og fortsetter reisen til øya Lombok. Her vil du tilbringe de neste tre nettene. På Lombok starter du en oppdagelsesreise gjennom risterrasser og fossefallene Sindang Gila. Tiden med b… Les mer

Sheraton Senggigi Beach Resort  eller lignende

Dag 12 & 13: Nusa Lembongan

Den tolvte dag forlater du Lombok for å reise videre til den fjerde øya på turen: Nusa Lembongan. Den første dagen vil du allerede få førsteinntrykket av øya, under en tur gjennom de autentiske landsbyene i området og et besøk til Dream Beach, navnet på denne stranden taler for seg selv. Nusa L… Les mer

d'Nusa Beach Club & Resort  eller lignende

Dag 14 & 15: Tilbake til Bali

Ditt indonesiske eventyr nærmer seg slutten, og idag reiser du tilbake til Bali. Bruk den siste dagen til å suge opp solen, slapp av på stranden eller ved det flotte hotellet. Etter en siste natt på indonesisk jord, vil du bli kjørt til flyplassen. Med skjønn, solkysset hud og styrtrik på opplev… Les mer

Swiss-Belresort Watu jimbar  eller lignende
Ekstra utflukter

I tillegg til de allerede inkluderte utfluktene, kan velge å legge til enda flere guidede utflukter på reisen din:

 • Jungeltur med lunsj på dag 4 (varighet: 4 timer, inkludert reisetid 7 timer). Med en profesjonell guide, trekker du i den ville regnskogen. Fordyp deg i tropiske planter og lær om hvordan de brukes i den balinesiske hverdagen. Det vil også bli båtpadling ved Lake Tamblingan og turen avsluttes med lunsj.
 • Fjellsykling med lunsj på dag 5 (varighet: 3,5 timer, inkludert reisetid 7 timer). Sykle gjennom et vakkert naturlandskap og ned til en tradisjonell landsby, hvor du kan delta i en tradisjonell tempel seremoni. Du vil få muligheten til å chatte med lokale.
 • Rafting Tour inkludert lunsj på dag 6 (varighet. 4 timer, inkludert reisetid 6 timer) Ruten starter ved Telaga Waja elven i østlige Bali, og lar deg oppdage den vakre naturen og tropiske skoger fra øyas brusende fosser.
 • 2-dagers trekk på vulkanen Mount Rinjani på dag 9 og 10: Dette er en ganske tøff tur, og starter med en bratt stigning gjennom den tropiske skogen. Etter en tur på ca fem timer kommer du til leiren der du vil bo. Den neste dagen starter turen ned igjen og du kommer tilbake til utgangspunktet etter ca sju timer. Merk at på denne utflukten bor du i telt, du bør være i god form og ha gode sko med deg.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og personlige utgifter
 • Andre måltider som ikke er nevnt i teksten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking

Swiss-Belresort Watujimbar Sanur fra 13:00
Royal Tulip Saranam Resort & Spa fra 14:00
The Lovina Bali Resort fra 13:00
Jannata Resort & Spa fra 13:00
Rama Candidasa Resort & Spa 13:00
Seri Resort Gili Meno fra 13:00
Sheraton Senggigi Beach Resort Fra 13:00
d'Nusa Beach Club & Resort fra 14:00

Utsjekking

Alle hoteller har utsjekking kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg.

Romkapasitet

2 voksne, 1 barn t / m 10 år og 1 barn / 4 år per rom

Barnerabatt

Barn vil få en varierende rabatt, avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Visum- og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Indonesia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

Valuta er Indonesiske Rupiah (IDR). Minibanker er enkelt tilgjengelig på turiststedene og du kan bruke American Express, MasterCard og Visa i minibankene. Det er vanligst å betale med kontanter i restauranter. Ønsker du heller å veksle ta med kontanter i dollar 100 US, som gir best valuta.

Vær og klima

Bali har tropisk klima med høy luftfuktighet og en jevn temperatur året rundt. På dagtid er gjennomsnittstemperaturen 30–31 grader og om natten 25–26 grader. I vannet er det 27–29 grader. Det som varierer mest i løpet av året er antall soltimer og nedbørsmengden. Regnperioden er fra desember til mars, selv om regnskurer forekommer året rundt. Den tørreste perioden er fra mai til oktober.

Ekstra avgift ved Padang Bai

Lokal skatt på 60 000 rupies må betales ved Padang Bai havnen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret