Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksuriøst voksenhotell i London

 • Storbyferie
 • London
pris fra kr 2 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt luksus i hjertet av London på ekstravagante Eccleston Square Hotel***** i 2-5 netter med frokost og fly t/r.

Tilbring en spennende storbyferie i sus og dus sentralt i London! Langt borte fra barneskrik og skrål på et hotell kun for voksne, bor du som en stjerne med byens fantastiske tilbud av shopping, restauranter, parker og andre severdigheter rett rundt hjørnet. Kryss av Tower of London, Buckingham Palace og Big Ben fra må se-listen din, besøk Tate Modern og National Gallery, nyt de frodige omgivelsene i Hyde Park og unn deg en luksuriøs afternoon tea. London venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • Med frokost
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Bli med til London

Besøk byen med de klassiske røde dobbeldekkerne, de elegante butikkene og de koselige barene. Det er lett å føle seg hjemme i denne storbyen og det er alltid noe nytt å gjøre og oppdage. Du bor i området Pimlico, med fine hageparker og en spennende blanding av arkitektur. I tillegg er Tate Britain, Buckingham Palace, Trafalgar Square og vakre St. James’s park i gangavstand.

Eccleston Square Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Eccleston Square Hotel - restaurant

Dette populære luksushotellet ligger i det rolige, men sentrale, området Pimlico. Metrostasjonen Victoria er kun 10 minutter til fots og har direkte forbindelse til flyplassen. Utenfor døren ligger et vakkert torg med hyggelige barer og butikker og på andre siden av gaten finner du en park med tennisbane. Hotellet selv har en fransk tapasbar, fantastisk restaurant med deilige retter og det serveres også afternoon tea (mot betaling).

Frokost er ikke inkludert i tilbudet, men om du ønsker deg dette kan du si fra ved innsjekking på hotellet og få spesiell TravelBird-rabatt. Da vil frokosten koste bare £10 (cirka 115kr) per person per dag.

Vær obs på at dette er et barnefritt hotell og man må være minst 18 år for å bo her.

 • +6
Les mer
Eccleston Square Hotel - room

City Queen

Du bor på et luksuriøst Queen Room, hvor du kommer til å sove godt på din Håstens-seng med innbygget massasjesystem. I tillegg er det Nespresso maskin (med gratis kapsler), iPad2 som du kan bruke til å kontrollere alt på rommet med, og 3D-TV med Skykanaler. Det eksklusive badet i marmor har massasjedusj, en TV i speilet og en glassvegg som kan bli skjermet fra innsyn med ett trykk på knappen.

Våre tips
Se på kart
 • The OXO Tower Restaurant

  Et luksuriøst og gastronomisk høydepunkt: I dette gamle vanntårnet ved South Bank har du ikke bare fantastisk utsikt over byen, men du kan også spise fantastisk mat til gode priser.

  Restaurant OXO Tower Restaurant, Bar and Brasserie Restaurant
 • Fasjonabel shopping

  Dette er ‘the place to be’ for deg som vil en annerledes shoppingopplevelse. LN-CC åpner nemlig kun dørene sine når du har bestilt time, og da får du muligheten til å se på alt det nye innenfor mote, musikk og design.

  Butikk LN-CC Butikk
 • Afternoon Tea

  Afternoon tea er et absolutt must og Tea and Tattle ved The British Museum er et av de beste stedene å nyte deilige bakervarer og velsmakende te slik du bare får i England.

  Kaffebar Tea and Tattle Kaffebar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
 • Depositum på hotellet (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Minimumalder

Du må være 18 år for å bo på dette hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Dette populære luksushotellet ligger i det rolige, men sentrale, området Pimlico. Metrostasjonen Victoria er kun 10 minutter til fots og har direkte forbindelse til flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret