Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

5* luksus på voksenhotell i London

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • London
pris fra kr 3 099
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt luksus i hjertet av London på ekstravagante Eccleston Square Hotel***** i 2, 3, 4 eller 5 netter. Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Tilbring en spennende storbyferie i sus og dus sentralt i London! Langt borte fra barneskrik og skrål på et hotell kun for voksne, bor du som en stjerne med byens fantastiske tilbud av shopping, restauranter, parker og andre severdigheter rett rundt hjørnet. Kryss av Tower of London, Buckingham Palace og Big Ben fra må se-listen din, besøk Tate Modern og National Gallery, nyt de frodige omgivelsene i Hyde Park og unn deg en luksuriøs afternoon tea. London venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Eccleston Square Hotel*****
 • Fly t/r London fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
Bli med til London

Besøk byen med de klassiske røde dobbeldekkerne, de elegante butikkene og de koselige barene. Det er lett å føle seg hjemme i denne storbyen og det er alltid noe nytt å gjøre og oppdage. Du bor i området Pimlico, med fine hageparker og en spennende blanding av arkitektur. I tillegg er Tate Britain, Buckingham Palace, Trafalgar Square og vakre St. James’s park i gangavstand.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Eccleston Square Hotel*****

69 Vurderinger
 • Hotel
 • London, Storbritannia
restaurant

Dette populære luksushotellet ligger i det rolige, men sentrale, området Pimlico. Metrostasjonen Victoria er kun 10 minutter til fots og har direkte forbindelse til flyplassen. Utenfor døren ligger et vakkert torg med hyggelige barer og butikker og på andre siden av gaten finner du en park med tennisbane. Hotellet selv har en fransk tapasbar, fantastisk restaurant med deilige retter og det serveres også afternoon tea (mot betaling).

Frokost er ikke inkludert i tilbudet, men om du ønsker deg dette kan du si fra ved innsjekking på hotellet og få spesiell TravelBird-rabatt. Da vil frokosten koste bare £10 (cirka 115kr) per person per dag.

Vær obs på at dette er et barnefritt hotell og man må være minst 18 år for å bo her.

Les mer
room

City Queen

2 personer | Rom

Du bor på et luksuriøst Queen Room, hvor du kommer til å sove godt på din Håstens-seng med innbygget massasjesystem. I tillegg er det Nespresso maskin (med gratis kapsler), iPad2 som du kan bruke til å kontrollere alt på rommet med, og 3D-TV med Skykanaler. Det eksklusive badet i marmor har massasjedusj, en TV i speilet og en glassvegg som kan bli skjermet fra innsyn med ett trykk på knappen.

Våre tips til reisen:

Kollektivtrafikken i London er veldig bra organisert, som gjør det enkelt for deg å komme deg rundt i hele byen! Her er noen steder du absolutt ikke burde gå glipp av:

 • The OXO Tower - Et luksuriøst og gastronomisk høydepunkt: I dette gamle vanntårnet ved South Bank har du ikke bare fantastisk utsikt over byen, men du kan også spise fantastisk mat til gode priser.
 • Afternoon tea: En typisk engelsk opplevelse som alltid faller i smak. Vi anbefaler Tea and Tattle ved British Museum og Savoy ved The Strand.
 • LN-CC: Dette er ‘the place to be’ for deg som vil en annerledes shoppingopplevelse. LN-CC åpner nemlig kun dørene sine når du har bestilt time, og da får du muligheten til å se på alt det nye innenfor mote, musikk og design.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Minimumalder

Du må være 18 år for å bo på dette hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Beliggenhet

Dette populære luksushotellet ligger i det rolige, men sentrale, området Pimlico. Metrostasjonen Victoria er kun 10 minutter til fots og har direkte forbindelse til flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret