Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

4* hotell, halvpensjon og sol i Kroatia

 • Solreiser
 • Pag
pris fra kr 7 429
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til Kroatia og oppdag den vakre øyen Pag! 5, 7 eller 14 netter på Hotel Meridijan 4* med frokost og middag hver dag. Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Vi har oppdaget Kroatias vakreste perle. Bilde av øya Pag gir deg følelsen av å stige inn i en italiensk siciliansk film fra 1950-tallet. Pastellfargede og detaljerte murhus står om hverandre, og søte kafeer med klassiske markiser fyller de idylliske gatene. Pag er i tillegg en himmel av krystallklare rullesteinstrender. Øya tilbyr et karakteristisk månelandskap definert av to fjellkanter, blomsterbusker og en rekke pittoreske landsbyer.

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Meridijan****
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r Zadar fra Oslo Gardermoen
 • Transport mellom flyplass og hotell
Kroatias perle Pag

Hotel Meridijan ligger på den paradisiske øyen Pag - Dette er Kroatia femte største øy, og er den øyen med landets lengste kystlinje på hele 270 km. Foruten om å late deg på øyas rolige strender og hotellets vakre bassengområde, bør du bli kjent med øyas fargerike kultur og kulinariske opplevelser. Sving deg i de autentiske kroatiske musikktradisjonene, fordyp deg i det rike kjøkkenet og forelsk deg i den lokale žutica vinen.

Hotel Meridijan

29 Vurderinger
 • Hotel
 • Pag, Kroatia
Hotel

Dette uformelle hotellet ligger på en steinstrand med utsikt over Pag-bukten, en 9-minutters spasertur fra gamlebyen i Pag, 13 minutters gange fra byens strand og 8 km fra Dubrava Hanzina reservatet. Fasiliteter inkluderer en avslappet restaurant som serverer frokost og middag buffeer, samt en bar, et utendørsbasseng og sykkelutleie.

 • +2
Les mer
Room

Dobbeltrom 24 kvadratmeter

2 personer | Rom

De avslappende rommene har gratis Wi-Fi og satellitt-TV, samt safe, minifridges og balkonger. Rommene er også utstyrt med flotte baderom.

På oppdagelse på Pag
 • Gå ikke glipp av Pags rustikke landsby, som ligger bare 300 meter fra hotellet. Den pittoreske byen tilbyr historiske kirker, yndige butikker, og flere unike museer. Ta for eksempel en tur på øyas salt museum. Pag har vært kjent for sin saltproduksjon siden det 15. århundre, noe som gjør at idag forteller museet en svært spennende historie.
 • Er du glad i et godt og varierende natteliv? Da har du kommet på rett sted, sjekk ut de forskjellige hotspottene langs Zrce-stranden, Novalja, Kalypso, Papaya og Aquarius.
 • Prøv den tradisjonelle smaken av Paski sir, dette er en type geitost, som kun finnes i Kroatia!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1 € per person per dag som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det er dessverre ingen barnerabatt på dette tilbudet. Merk at dette er et voksen hotell, og du kan ikke ta med barn under 16 år.

Parkering

Det er mulig å parkere ved hotellet mot et gebyr på 6 € per dag (avhengig av tilgjengelighet)
Det er også mulig å parkere i hotellets garasje mot et gebyr på 12 € per dag (avhengig av tilgjengelighet)

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformation

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger på en steinstrand i Pag med utsikt over Pag-bukten. Hotellet er 9-minutters spasertur fra gamlebyen i Pag, 13 minutters gange fra byens strand og 8 km fra Dubrava Hanzina reservatet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret