Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Landlig idyll i Zakopane ved Krakow

 • Opplevelse
 • Kraków
pris fra kr 2 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Krakows vakre omgivelser i Zakopane og Tatra Mountains! Bo 2, 3 eller 4 netter i luksusrom med frokost samt fly t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

Opplev det lille ekstra på din storbyferie i stemningsfulle Krakow! Gå deg vill i romantiske gater i byen før du reiser på et lite eventyr opp i Tatra-fjellene og Zakopane for landlige, naturidylliske omgivelser! La deg fortrylle av den vakre utsikten over tradisjonelle hytter, termiske bad og frodig natur i full utfoldelse til vår, sommer og høst. I tillegg er Zakopone en av Polens mest kjente vinterbyer! Du trenger ikke å velge bort naturopplevelser for en storbyferie - denne reisen gir deg begge deler!

Tilbudet inkluderer:
 • Utflukt til Zakopane og Tatra Mountains
 • 2, 3 eller 4 netter i Luxury King Room på Komorowski Luxury Guest Rooms
 • Frokost hver morgen (opp til 50 PLN per dag)
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Romantisk pakke

Komorowski Luxury Guest Rooms

 • Hotel
 • Kraków, Polen
bubblebath

Det elegante hotellet Komorowski Luxury Guest Rooms ligger i en historisk bygning i sentrum, kun 5 minutters gange fra Hovedtorget i Krakow og er en romantisk og komfortabel base for deg og din kjære på deres neste weekendtur. Hotellet er litt ekstra romantisk av seg, og du har mulighet til å legge til en romantisk pakke ved bestilling for deg og din kjære når dere sjekker inn! Det historiske Wawel-slottet ligger ca. 20 minutter unna, og sentralstasjonen er 700 m unna. Dette elegant møblerte hotellet holder 4 stjerner og gir deg storbyferien med glasur på kaken. Nyt Krakow på et sentralt, moderne og flott hotell.

Den romantiske pakken med sprudlevin på is, ferske bringebær eller jordbær, jacuzzi med boblebad, aromalys og roseblader i rommet. Se pris på bestillingssiden.

 • +-4
Les mer
room

Luxury King Room

2 personer | Rom

Dere vil bo på et elegant Luxury King Room innredet i art deco-stil. På rommet finnes det dobbeltseng, aircondition, TV, WiFi, gulvvarme og et stort bad med boblebad og regndusj.

Tips til Krakow!

Krakow er en livlig by med mye å beundre og nye ting å oppleve (og smake!) I tillegg bor du bare noen minutters gange fra gamlebyen! Se våre anbefalinger her:

 • For deg som elsker å gå på skattejakt må du besøke det legendariske loppemarkedet Plac Targowy. Det er åpent hver dag, men på søndager fra kl. 07 til 14 er det virkelig livlig på denne markedsplassen hvor du kan få tak i alt fra antikviteter og katolske ikoner til vinylplater og brukte sykler. Gjør et kupp her!
 • Verdens største jazzfestival starter en uke fra 31. oktober i 2017, og har konserter mange steder over hele Krakow. Et stemningsfullt arrangement som får besøk av både internasjonale og lokale jazzhelter.
 • Noe av det beste med Polen er den gode maten og ølen! På det tradisjonelle spisestedet Pijalnia Wódki i Piwa får du servert polske tapas og gylne dråper til en rimelig penge. Du finner det i midten av gamlebyen, kun 600 m fra hotellet.
Den inkluderte utflukten

Forbered deg på en fortryllende dag når du starter turen din med en kabelbanetur til toppen av Mt. Gubalówka og nyter den spektakulære utsikten.

Videre tar din lokale guide ned igjen med kabelbanen og tar deg med til den eldste delen av Zakopane med sine tradisjonelle fjellhytter og asketrær, og du blir kjent med den autentiske atmosfæren mens du går langs Krupówki, byens sentrum med restauranter, kaféer og boutiques. Her nyter du lunsjen (ikke inkl. i tilbudet) din for dagen. I tillegg til arkitekturen ser du også tradisjonelle folkedrakter og smykker i dette området. På veien tilbake gjøres det enten et stopp ved Tatra-museet eller landsbyen Chocholów bygget i tradisjonelt treverk.

Inkludert i utflukten er transport i buss, en lokal og kunnskapsrik guide og inngangsavgifter til Folk Museum, kabelbanen til Gubalowka Mountain. Ekskludert er lunsj og transport til bussen. Dersom det er mulig å bli hentet ved hotellet ditt, vil du få nærmere beskjed om dette. Turen varer i 9 timer og starter mellom kl. 08:00 og 08:45 avhengig om du blir hentet ved hotellet eller starter fra bussen ovenfor Sheraton Hotel.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Romantisk pakke (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 baby (0-3 år) per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Fasiliteter

Jacuzzi

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Krakows gamleby, 500 m fra stortorget og 800 m fra sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret