Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners luksusferie på Tenerife

 • Solreiser
 • Costa Adeje
pris fra kr 9 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en nydelig 5* ferie på Tenerife med halvpensjon. Tilbring 7, 10 eller 14 netter på Costa Adeje Gran Hotel inkl. transport og fly t/r

Unn deg en minnerik reise med maksimal nytelse, og fordyp deg i en luksuriøs ferie på den paradisiske kanariøya Tenerife. Her skinner solen hele året. Under oppholdet kan du nyte frokost og middag hver dag, i tillegg til flotte bade og spafasiliteter. Fargerike Tenerife er full av herlige overraskelser og tilbyr et variert og vakkert naturlandskap, kombinert av krystallklare strender, vulkanstrender, tropiske planter og frodige fjell. La deg fortrylle av øyas rike kulinariske gleder, yndige middelhavsarkitektur og levende gater. Velkommen til et solrikt paradis!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Costa Adeje Gran Hotel*****
 • Inkludert halvpensjon (du kan velge å oppgradere til all-inclusive)
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
Idylliske Adeje

Du bor i den vakre byen Adeje, som ligger på den sør-vestlige delen av Tenerife, og er en del av Santa Cruz regionen. Byen tiltrekker besøkende med sin enestående natur og mangfoldige aktivitetsmuligheter. Du kan for eksempel prøve deg på vindsurfing, nyte synet av ville delfiner fra en båt eller prøve deg på de actionfylte vannparkene, Siam Park eller Aqua Park. Costa Adeje tilbyr også et livlig kveldsliv med en rekke barer og restauranter og flotte shoppingmuligheter. Adeje er i tillegg rene himmelen for golfelskere!

Costa Adeje Gran Hotel

 • Hotel
 • Costa Adeje, Spania
Costa Adeje Gran Hotel Tenerife

Dette luksuriøse hotellet ligger 7 minutters gange fra stranden. Hotellet har hele 5-stjerner og ligger bare 500 meter fra den paradisiske El Duque-stranden, på feriestedet Playa de Fañabe i Tenerife. Det eksklusive hotellet har 4 svømmebassenger, omgitt av tropiske hager. Ett av bassengene ligger på taket på hotellet, og tilbyr panoramautsikt over Costa Adeje og Fañabe-stranden. Hotellets spaområde har badstue, boblebad og tyrkisk bad. Det er også et treningsstudio, i tillegg til en en bufférestaurant, 2 à la carte-restauranter og 3 barer. Hotellet tilbyr også et fullt underholdningsprogram.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Rom

Dobbelt standardrom

3 personer | Rom

De elegante dobbeltrommene med fjellutsikt er innredet i varme toner og utstyrt med gratis Wi-Fi, flatskjerm TV og aircondition, i tillegg til et eget bad og en møblert terrasse.

Dobbelt standardrom med basseng eller sjøutsikt

3 personer | Rom

Denne romtypen tilbyr en enestående utsikt over havet eller bassenget. Rommene er innredet i varme toner og utstyrt med gratis Wi-Fi, flatskjerm TV og aircondition, i tillegg til et eget bad og en møblert terrasse.

TravelBird Tips!

Oppdag den fantastiske Santa Cruz regionen! Vi anbefaler blant annet:

 • Museo de Bellas Artes - Dette utmerkede museet ble grunnlagt i år 1900. Museet har en eklektisk malerisamling av spanske, kanariske og flamske kunstnere, inkludert anerkjente artister som Ribera, Sorolla og Brueghel.
 • Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción - Denne enestående historiske kirken er Tenerifes eldste kirke. Kirken er bygget i en rekke arkitekturstiler som komplimenterer hverandre, med tradisjonell mudéjar (islamsk stilarkitektur) takarbeid, blandet med romanske detaljer. Kirken dateres helt tilbake til 1494.
 • Palmetum - Denne tropiske botaniske hagen utfolder seg over hele 12,000 kvadratmeter, og tilbyr den mest varierte samlingen av palmer i Europa. En detaljert kartlagt brosjyre kan hjelpe deg med å identifisere trærne. Nyt hagens fredelige og harmoniske omgivelser, i tillegg til en nydelig utsikt over havet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom

Barnerabatt

Barnerabatt varier avhengig av alder og reisedato, se den endelige sluttsummen under bestillingsprosessen.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Spaområde
Tyrkisk bad
Sauna

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger på feriestedet Playa de Fañabe i Costa Adeje. De tar ca 20 minutter å kjøre fra flyplassen til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret